EL 14/15 Sezonu H:3 | Saski Baskonia SAD 91-90 Galatasaray | M.S | 31 Ekim | LigTV 3

Bu takımdan bir cacık olmaz. Deplasmanda falan kazanamaz bunlar. Bu yıl gruptan çıksak başarı. Ergin Ataman'a da küfür etmemk için zor duruyorum.

biz hücumdayken top kaybı yaptık son hücumda çok kolay bi sayı ile maçı verdik...

son hücum bu muydu yani?

Daha Olympiakos'tan iki yenilgi gelecek. Maksimum 4.yüz herhalde bu grupta.

84 -76 dan sonra maci nasil verdik yahu :(

birden 88-84 olmusdu.

banvit maçı 1 bu 2 böyle beleş mağlubiyet mi olur

furkan 5 faul almasa o son basketi yemezdik pick&rollu rezil savunduk

Benim bu sene heyecanım yok. Maçı da izlemedim.

banvit maçı 1 bu 2 böyle beleş mağlubiyet mi olur

furkan 5 faul almasa o son basketi yemezdik pick&rollu rezil savunduk

sürekli aynı şeyi yapıyoruz.son topları hep savunmaya çalışıyoruz ama bizim savunma rezil olunca hemen hemen hepsi yenilgi ile sonuçlanıyor...

Ben Ergin Ataman'dan bıktım açıkçası. Takıma oynattığı basket basket değil. Savunması olmayan oyuncuları takıma dolduruyor. 10-15 seyi seri yiyoruz kenarda boş boş oturuyor. Takıma da negatif enerji verdiğini düşünüyorum.

O faul hakkını sokarsınız maçtan sonra bi yerinize.Ulan kaçıncıya aynı şekilde maç veriyo takım tahammül edemiyorum artık.O kadar oyna oyna fark yap geri getir rakibi.Maçı kopartacak kısma geldikten sonra mala bağlıyoruz hep.Ulan millet 8 sayı fark oldu mu vurur geçer biz her defasında geri döndürüyoruz.Pota altında caydırıcı bi uzunumuz da olmadığı için rahatça turnike atıyo rakip guardları bizim arka alan oyuncularını geçerek.Mutlaka takviye ve son dakikaları oynamayı öğrenmek lazım.Aynı şekilde maç ver ver nereye kadar be.

Çok güzel maç oldu. Ama hakkımız olmasına rağmen kazanamadık.

Arroyo steps yaptığı an maçı verdiğimizi hissettim....Geçmiş olsun.

Vuyukas'a karşı bu forumdan herhangi birisi 20 dakikada 15 sayı falan bulur rahatlıkla.

Sonuç olarak doğru basketbol oynuyoruz, saçma mağlubiyetler alıyoruz çünkü bu maçın başka izahatı yok raking biz 102 onlar 85 ama maçı kaybediyoruz inanılır gibi değil yinede ilerisi adına umutlu olmak lazım biz bu takımı 2 sayıyla yenince üstüne çıkıcaz, Jawai forma girecek Aradori'yi kullanmaya başlayacaz, sistem oturucak Ender, Kerem sakatlığı atlatacak biroyuncu daha alma şansımız var üstelik Pocius katılacak.

Molalarımızı yine eve götürecekmişiz bakar mısın. Çok kötüydü koç bugün. 2 molada böyle bir son hücum rezalet.

Bugün iyi oynadığımızıı düşünüyorum pocius olsaydı alırdık macı sene basına göre her mac daha iyiyiz

Bize defansi iyi olan guard ile 4-5 oynayan defansi iyi olan bir uzun lazim. Bu takim anca böyle defansi tutar. 84-76 dan 12-0 seri yedin o son bölümde. Elimizle maçi Laborel'e verdiniz. Vuyukas Eurolig oyuncusu olamaz bana göre. En sona kalirsan böyle 2. sinif uzunu alirsin. Hemen gönderip defansif oyuncu almamiz lazim. Lawal'e burun kivriliyordu ama bize uygundu.

Geri
Üst Alt