EL 14/15 Sezonu H:5 | Olympiakos 93-66 Galatasaray LH | MS | 13 Kasım

Aroyyo attı inş devamı gelir dicektim kasti faul çaldılar.

Şu deplasmanlarda ilk periyotta fark yemesek olmuyor arkadaş. Arroyo'yu da çok baskı altına aldılar. Ama böyle rezalet pota altı rotasyonuyla bu kadar olur. Erceg, Vou savunma yapacak da biz göreceğiz. Adamlar Dunston, Petway, Hunter oynuyor. Spa hıyarı da iyi oynayınca..

Son düzenleme:
Jawai de inanılmaz bir gerileme var bu adam iyi bir adamdı ya resmen 1 senede çöktü.

jawainin kaç tane stesp yaptığı belli değil,allahtan hakem görmüyo

fb maçını izliyorum bi taraftan.

goudelock 9/11 üçlükle 31 sayı yaptı şimdiden.7:37 var daha.

Devreyi 20 sayı geride kapatabilirdik o derece acayip hatalar yaptık. Bari son hatayı yapmasak 6-7 sayıyla kapatacaktık devreyi müthiş olurdu

Hep 1 periyotta yedigimiz farkla yeniliyoruz. kizilyildiz maçida böyle oldu. Baştan vidalari gevşetmeyin bari.

Farkın kapanması zor Oly istediği zaman vitesi artırıp seri yakalıyor. Böyle gider.. Yenilmek sorun değil de ruh göremedim takımda.

Ergin Ataman'ın Avrupa'da başarı istiyorsa defans yapan oyunculara yönelmesi gerekiyor. Sadece hücum eden oyuncularla bu kadar. Arroyo ve Erceg sahada olunca zaten savunmada 3 kişi kalıyoruz. 2. yarı ancak inanılmaz bir üçlük yüzdesi yakalarsak kazanabiliriz.

Olympiakos ikili oyun oynatmıyor, hocada Vou ve Jawai ile postları kullandı o ara faul hakkıyla birlikte en azından maçtan kopmadık. Oyunda kalmak için dış şut sokmak lazım, tabi mücadele etmiyoruz en başta sıkıntı orada.

Bir takım bu kadar basit hata yaparsa sonu bu olur geçiceksin bunları moralimizi alt üst ediyorlar.

Geri
Üst Alt