EL 14/15 Sezonu H:5 | Olympiakos 93-66 Galatasaray LH | MS | 13 Kasım

dünya gözüyle bi yunan deplasmanı galibiyeti göremeyiz,bi tanede hedef maçı yerine favori karşısında süpriz yapsalar şaşarım.

20-0 seri yaptirdiniz ya helal olsun. Sizin yaptiginizi hiç bir takim yapamaz. Ne diyeyim şimdi. Bu işin bir sirri olmali. Bu seriyi yemen için liseli talebe olman lazim.

Ayıp size yazıklar olsun bu kadar berbat oynanmaz savunma adına hiçbirşey yok bir oturup düşünün.

2.periyot dışında rezalet bir oyun

Yazıklar olsun! Başka da denebilecek hiçbir şey yok. Ama oyuncularda çok suç bulmuyorum artık. Tüm suç Ergin Ataman'ın. Piyasada o kadar adam varken gidip tüm oyuncuları savunma yapamayan oyunculardan seçmiş. Yahu Konya Torkuspor'un bile uzunları savunma ypıp hücum edebiliyor. Jawai ve Vou toplasan yarım adam etmez. Daha ne denir ki? Gruptan ancak çıkarız çıkarsak o da.

Saçmalamayın gruptan çıkamıcakmışız falan :D Öylesine gidilmiş bir deplasman yorulmadan döndüler işte :D Haftaya Kızılyıldızı yenersek 2. çıkarız büyük ihtimalle.

Bu tablonun gecici olmasını umuyorum o ayrı fakat Top 16 da savunma yapmadan bu iş olmaz söyleyeyim. Gecen sezon ki takım aşırı tekdüze idi ama baharda Marko ve Ersin'in dönüşüyle harika çift yönlü bir takım olmustuk. Zaten o karakterle 2 yıldır lig finali, Avrupa çeyrek finali oynamıstık. Bu sorun transferlemi halledilir, içeriden mi bir yapı olusturulur bilmem fakat bir an önce eski hüviyetimize kavusmamız lazım.

Yazıklar olsun! Başka da denebilecek hiçbir şey yok. Ama oyuncularda çok suç bulmuyorum artık. Tüm suç Ergin Ataman'ın. Piyasada o kadar adam varken gidip tüm oyuncuları savunma yapamayan oyunculardan seçmiş. Yahu Konya Torkuspor'un bile uzunları savunma ypıp hücum edebiliyor. Jawai ve Vou toplasan yarım adam etmez. Daha ne denir ki? Gruptan ancak çıkarız çıkarsak o da.
basketbol biliyor musun acaba ?

açık komuşmak gerekirse Vou ve Jawai bir halta yaramıyor ikisinin birden gitmesi bir oyun kurucu ve bir pota altı oyuncusunun gelmesi gerekiyor

Geri
Üst Alt