EL 14/15 Sezonu H:6 | Galatasaray LH 110-103 Kızılyıldız | M.S | Ntvspor

Kimse kusura bakmasin güzel kardesim, ama bu spor siyahi kardeslerimizin sporudur. Siyahi oyuncunun olmadigi bir takimdan hayir gelir mi bilemiyorum, zannetmiyorum dogrusu... Simdi senin ile birlikte toplam 10 arkadas ile basket oynamya gitsek, 5-5 ve iki tane takim kurulacak. Aramizda sadece bir tane siyahi oyuncu var, bir takimin kaptani sen olacaksin, ve ilk secme hakki sende. Kimi secerdin ?
Siyahi oyuncu olabilir sayın Adem çakar ama Amerikalılar fazla bizim kıtada başarılı olamıyor daha çok NBA den gelenler.

Siyahi oyuncu olabilir sayın Adem çakar ama Amerikalılar fazla bizim kıtada başarılı olamıyor daha çok NBA den gelenler.

NBA hayrani olarak avrupa basketboluna pek hakim degilim, ama bence bir kac tane ucan siyahi oyuncu her takima lazim. Adamlarin basit Run and Gun oyunlari yetiyor zaten, son dünya sampiyonasinda ABD Milli takimi, dünyaya basketbol dersi verdi. Onlarin NBA´ye dahi giremeyen cöpleri, bile bizim icin altin degerindedir. Hawkins Jamont gibi admlari özledik. Ersin Dagli vardi birde, cillop gibi adamdi, neden gönderildi anlamadim. Boyu kisa, ama komple bir 4 numaraydi. Erceg´e her zaman tercih ederim.

Yorumlarimiz yine nereye cekildi... Yüzyillarca kölelestirilmis, ve insanlik disi uygulamalara tabi tutulmus senji irkini övmek irkcilik degildir. Bu adamlari sevindirmek, ve hic bir zaman üzmemek boynumuzun borcudur. Bunu hepimiz kabul edelim beyler, bu adamlar bu oyunun piridir...

Drake Amp'd Up Over James Johnson's Poster Dunk - YouTube

Suraya bak be adamlar nasil zipliyor, Allah yaratmis iste.

Blake Griffin 2012 Mix - Here Comes The Boom (HD) - YouTube
Ana zenci baba beyaz :D ya da tam tersiydi

Başta hoca olmak üzere bütün takımı ve taraftarı kutlamak gerekiyor. Arkadaş biz normal olanı sevmiyoruz illa ki adrenalin tavan yapacak kanımızda bu var. Uzun zamandır izlediğim en iyi maçtı tadına doyum olmaz, şimdi sıra transferde ve top yönetimde.

NBA hayrani olarak avrupa basketboluna pek hakim degilim, ama bence bir kac tane ucan siyahi oyuncu her takima lazim. Adamlarin basit Run and Gun oyunlari yetiyor zaten, son dünya sampiyonasinda ABD Milli takimi, dünyaya basketbol dersi verdi. Onlarin NBA´ye dahi giremeyen cöpleri, bile bizim icin altin degerindedir. Hawkins Jamont gibi admlari özledik. Ersin Dagli vardi birde, cillop gibi adamdi, neden gönderildi anlamadim. Boyu kisa, ama komple bir 4 numaraydi. Erceg´e her zaman tercih ederim.
Amerikan milli takımı olduğu heryerde favoridir.
Ben Amerikalı diyince hemen aklım NBA ye gitti ben yanlış söyledim haklısın.

Marjanovic sadece 220bin Euroya oynuyormuş. Bizde olurmuş.

Melezler candir, irklarin karsimasinin biolojik anlamda nekadar yararli oldugunu zaten irkcilar cözemedi sadece. Atletizim konusunda, adamda halis muhlis afrika genleri var...
Valla sana katılıyorum.Takımda bi tane atletik zenci olmalı.Bonsu müthişti bu konuda.O Britanyalı ama.Baskette bi alleop ile tribünleri çoşturup maça tekrar dönebilirsin.Atletik adamlar kendi evinde maç yapan takımlar için çok önemli koz.James Gist gelse keşke.

arroyo'yu yanı başında bulunan jamon'u alıp dinlendircektin bu kadar basit işti,ya şu real'den slauhter hiç oynatılmıyo gelir mi bilmem ama yoklayın yahu şunu.

ImageProxy

Öldürdün hoca adami.

Kimse kusura bakmasin güzel kardesim, ama bu spor siyahi kardeslerimizin sporudur. Siyahi oyuncunun olmadigi bir takimdan hayir gelir mi bilemiyorum, zannetmiyorum dogrusu... Simdi senin ile birlikte toplam 10 arkadas ile basket oynamya gitsek, 5vs5 ve iki tane takim kurulacak. Aramizda sadece bir tane siyahi oyuncu var, bir takimin kaptani sen olacaksin, ve ilk secme hakki sende. Kimi secerdin ?

Ne demek istedigini anliyorum da bu ırkla alakali olmadigini düşünüyorum.

Basketbolda çok basarili siyahi oyuncular oldugunu katiliyorum, ama bu daha çok o oyuncunun özel yetenekleriyle alakali, ve o siyahi oyuncularin çogu Amerika da oynamasi mesela. Her siyahi oyuncu da iyi olacak degil ya?

2 gün dinlensin bari Arroyo da pazar günü Beşiktaş maçında yine lazım bize.

Ben sirplar sucsuz, sütten cikmis ak kasik demedim. 200-300 sahtekar yüzünden, bütün sirp halkina yönelik yapilan hakaretleri elestirdim ve lanetledim. Kavga ciktiysa, gitsinler dövüssünler, kimse birsey demez. Bu isin fitratinda var zaten, ama gidip bir kac capulcu yüzünden sirplara ve sirbistana yönelik hakaret etmek yakismadi. Normalde bunun önemi dahi olamaz, ama birde bunun üstüne takimda oynayan iki tane sirp sporcu var, en büyük ayip da o iki tane aslan parcasina yapilmistir.
200-300 Turk sırbıstana gıtse olaylar çıkarsa arabalara taraftarlara saldırsa.sırp taraftarlar ne dese haklıdır kabulum.nıtekım dortmund maçında gurbetçılerımızın yaptıklarını nasıl kendımız de eleştırdık.bu 200-300 kışı mısafır gıttıgı yerde vandallık yapıyorsa kusura bakma her kufrude hakederler.ulkelerını temsıl edıyorlar ıyı temsıl etmelerı gereklı.dortmundda kı taraftarımız da ulkemızı temsıl edıyordu.şimdı almanlara sor turklerı sevmez ve bu hareketlerı kınarlar.yanı her zaman da haksız bız degılız.ama her olayda kendımızı haksız çıkartmaya çalışıyoruz.

Melezler candir, irklarin karsimasinin biolojik anlamda nekadar yararli oldugunu zaten irkcilar cözemedi sadece. Atletizim konusunda, adamda halis muhlis afrika genleri var...

almanlar ve ruslar hiç meleze ihtiyaç duymadan on numara sporcular çıkarmıştır. afrikalıların fiziksel yönde artısı olabilir ama zihinsel olarakta bir okadar eksilerde.

Ne demek istedigini anliyorum da bu ırkla alakali olmadigini düşünüyorum.

Basketbolda çok basarili siyahi oyuncular oldugunu katiliyorum, ama bu daha çok o oyuncunun özel yetenekleriyle alakali, ve o siyahi oyuncularin çogu Amerika da oynamasi mesela. Her siyahi oyuncu da iyi olacak degil ya?

bu arkadaşın mantığına göre dünya kupasında abd ye anca afrika ülkeleri rakip olabilir. biz beyazları adeta küçümsüyor..

O değilde eğer fener ve efes gruplarını 2.bitirirse ki büyük ihtimalle bitirecekler gibi gözüküyor ve biz de grubu 3.bitirsek üç türk takımı aynı gruba düşüyor.Ve daha güzeli real madrid ve barcelona ile aynı grupta olmuyoruz.Yani bu senaryoya göre olimpiakos,cska moskova,efes,fenerbahçe,galatasaray ve gelecek ortalama güçte 3 takımla böyle bir 8li grup oluşturacağız. 2.tur için güzel bir grup olur.

Geri
Üst Alt