EL 14/15 Sezonu H:6 | Galatasaray LH 110-103 Kızılyıldız | M.S | Ntvspor

19 yaşinda Tejic nasil böyle düzgün şut atiyor.

Olm bu taraftarlarımız çok salak lan.Takmışlar f. you serbia.Bosna'ya bağırmalar ya Allah bismillah Allahuekber demeler falan.Maça mı gelmişler savaşa mı gitmiş gerizekalılar ya.

Marjanovic gibi birini alacaktık kafa raad olacaktı

Allahtan faul hakları erken doldu da ordan sayı bulabiliyoruz.

Arroyo başladı hesabı açmaya.Çok atış kaçırmasına rağmen önemli bi anda üstüste 5 sayı.Şu yardım savunmasını yapmamalıyız Mayjranovic oyundayken.kolay sayı yiyoruz.Yapacaksak Mayjranovic'e yapalım şu sıkıştırmaları.Kerem Mayjranovic'i savunurken Arroyo'ya bile yardıma gitti.

1.5 saniye kalmış hala dripling yapmaya çalışıyo Aradori.Bide herif şutör olacak kalkıp atacaksın o şutu arkadaş.Çok basit ancak önemli hatalar yapıyoruz.

Son düzenleme:
yok sayı,2 kere pozisyon geldi atmadı atmadı süre bitince attı tey allam

4 uzunun icinden nasil rahat atti basketi williams hayret !!

Niye bulundugun bölgeden 3 lügü atmiyorsun. Topu niye sürüyorsun. Sayi degil işte.

Sayı olmadığı belliydi zaten de Aradori'ye en çok ihtiyaç duyduğumuz gün yine ortalarda yok

Bize İtalyanlarmi uymuyor nedir? Çözemedim bu işi.

Nikolov süre alsa harika olur. Bu parkede ne yaptigi bilinmeyen 1-2 adamdan daha iyi oynar.

İlk Kızılyıldız maçında Aradori bir şeyler yapmıştı ama onun dışında Jawai ve Aradorinin iyi oynadığı bir maça denk gelmedim bu sezon.

Sırplara küfür ediliyor, takımda da iki tane Sırp var. :dispirited:

Aradori'nin savunmasını geçtim her pozisyonda faul yaptı adam faul hakkımızın bittiğini bilmesine rağmen.Korkuluk gibi duruyo diyecem de o bile rakibe engel olur.Sinan dışında iyi savunma yapan kısa oyuncumuz yok malesef.Majyranovic'i çok iyi savunup fazla sayı şansı vermemize rağmen diğer oyunculara çok rahat şut attırdıkk.Şu arka alan oyuncuları biraz savunma yapabilse rakip oyuncular rahatça içeri penetre edip sayı şansı bulamayacak.Hücumda Erceg pota altında oynadığı zaman rahat pozisyonlar buldu ve değerlendirdi.Sağlam post oyunu oynayabilen bi uzunumuz olsa rakipler içeri gömüldüğünde rahatça top dağıtıp boş şut şansı bulacaz ancak pota altından hiç zorlayamadığımız için kısalar boş şut şansı bulamıyo ve sürekli pick and roll oynamak zorunda kalıyoruz.oynayamadığımız zaman da hemen üçlük atışlara başvuruyoruz.acilen sağlam bi uzun ve savunması iyi olan bi oyun kurucu almak lazım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt