- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
THY Euroleague 14/15 Sezonu D Grubu, 7.Hafta
Valencia Basket - Galatasaray Liv Hospital
28 Kasım
22.00
LigTV3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün kesin transfer bekliyorum. İyi veya kötü mutlaka bir uzun takıma kazandırılacak. Şu an elimizde olan kadro, uzun ve 3 numara rotasyonu açısından içler acısı. Kerem'i Kızılyıldız maçı gibi 3 numarada görebilirdik ama uzun rotasyonumuz da tamam değil. Sinan'ın üç, Aradori ve Pocius'un 4 oynadığını bile görebiliriz kaldı ki bu oyuncular 3 numara için bile kısa.
Arroyo Sinan Pocius Kerem Erceg
Ender Aradori Ege Jawai Vougioukas Nikolov Göktürk
Kaya Peker'in boşta olması bir adım öne çıkarıyor ama gelmesini şahsen istemem.Bugün olurmu bilemem ama içimden bir ses Gordon, Kaya Peker ve Yabancı uzun diyor.
Potaya penetre den kısaları aslında yok gibi, Nedoviç'i aldılar almasalar daha iyi olur, bu transfer olamasa işimiz daha kolay olabilirdi, anlatmak istediğim Jawai ve Vou'nin sıkıntısı penetre eden oyuncuları savunamaması bu yüzden en azından çok büyük sıkıntı yaşamayız, Valencia çok ayarsız bir takım, bu yüzden maçın ilk 5 dk herşeyi gösterecek, o kadar çok abartılacak bir durumda yok, Furkan'da daha henüz işlermleri bitmedi federasyon tarafında isterim maça kadar bitmez ve oynamaz, o zaman bizimde oyuncu hakkında işlem yapıp alacaklarını ödememe hakkımız doğar.
Furkan zaten alacaklarımı bırakarak gidiyorum diye açıklama yapmıştı yazılı olarak
Kaya Peker'in boşta olması bir adım öne çıkarıyor ama gelmesini şahsen istemem.
https://s14.directupload.net/images/130211/cncyb6sh.swf