EL 14/15 Sezonu H:7 | Valencia Basket 78-71 Galatasaray LH | M.S | 28 Kasım

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

76.jpg

Valencia_Basket_Club.png
v.png
88f85gs.png

THY Euroleague 14/15 Sezonu D Grubu, 7.Hafta
Valencia Basket
- Galatasaray Liv Hospital
28 Kasım
22.00
LigTV3

Bugün kesin transfer bekliyorum. İyi veya kötü mutlaka bir uzun takıma kazandırılacak. Şu an elimizde olan kadro, uzun ve 3 numara rotasyonu açısından içler acısı. Kerem'i Kızılyıldız maçı gibi 3 numarada görebilirdik ama uzun rotasyonumuz da tamam değil. Sinan'ın üç, Aradori ve Pocius'un 4 oynadığını bile görebiliriz kaldı ki bu oyuncular 3 numara için bile kısa.

Arroyo Sinan Pocius Kerem Erceg
Ender Aradori Ege Jawai Vougioukas Nikolov Göktürk

Potaya penetre den kısaları aslında yok gibi, Nedoviç'i aldılar almasalar daha iyi olur, bu transfer olamasa işimiz daha kolay olabilirdi, anlatmak istediğim Jawai ve Vou'nin sıkıntısı penetre eden oyuncuları savunamaması bu yüzden en azından çok büyük sıkıntı yaşamayız, Valencia çok ayarsız bir takım, bu yüzden maçın ilk 5 dk herşeyi gösterecek, o kadar çok abartılacak bir durumda yok, Furkan'da daha henüz işlermleri bitmedi federasyon tarafında isterim maça kadar bitmez ve oynamaz, o zaman bizimde oyuncu hakkında işlem yapıp alacaklarını ödememe hakkımız doğar.

Bugün kesin transfer bekliyorum. İyi veya kötü mutlaka bir uzun takıma kazandırılacak. Şu an elimizde olan kadro, uzun ve 3 numara rotasyonu açısından içler acısı. Kerem'i Kızılyıldız maçı gibi 3 numarada görebilirdik ama uzun rotasyonumuz da tamam değil. Sinan'ın üç, Aradori ve Pocius'un 4 oynadığını bile görebiliriz kaldı ki bu oyuncular 3 numara için bile kısa.

Arroyo Sinan Pocius Kerem Erceg
Ender Aradori Ege Jawai Vougioukas Nikolov Göktürk

Bugün olurmu bilemem ama içimden bir ses Gordon, Kaya Peker ve Yabancı uzun diyor.

Potaya penetre den kısaları aslında yok gibi, Nedoviç'i aldılar almasalar daha iyi olur, bu transfer olamasa işimiz daha kolay olabilirdi, anlatmak istediğim Jawai ve Vou'nin sıkıntısı penetre eden oyuncuları savunamaması bu yüzden en azından çok büyük sıkıntı yaşamayız, Valencia çok ayarsız bir takım, bu yüzden maçın ilk 5 dk herşeyi gösterecek, o kadar çok abartılacak bir durumda yok, Furkan'da daha henüz işlermleri bitmedi federasyon tarafında isterim maça kadar bitmez ve oynamaz, o zaman bizimde oyuncu hakkında işlem yapıp alacaklarını ödememe hakkımız doğar.

Furkan zaten alacaklarımı bırakarak gidiyorum diye açıklama yapmıştı yazılı olarak

Rotasyon dar, moraller bozuk. Pısırık yönetimde şubeye sahip çıkan bir Allah'ın kulu yok!

Kerem 5 numarada Jawai'den de Vou'dan da yararlı oynar

Laborel'in Oly'i yenmeside kötü oldu, bu maçı almak lazım, Begic'i almış Laboral evimizde onları yenmekte çok zor artık.

Böyle durumlarda Ataman daima şansı yanında olur ve kazanır, ben bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

Loncar dışında onlarında sağlam pivotları yok, Dubljevic'ten pivot olmaz, Sato sakat oynasa bile katkı zor verir, Van Rossom kesin yok, takımın yıldızı olması beklenen Harangody evlere şenlik durumda, Nedoviç yeni geldi eğer gelmese şuan ki kadrolarda bile onlardan çok daha iyiyiz derdim, bence maç ortada hatta match-up olarak baktığımızda bizdaha kaliteliyiz.

Arroyo - Ender
Sinan - Pocius - Aradori
Pocius - Aradori - Sinan
Erceg - Kerem
Kerem - Jawai - Vou

Rotasyon bizde bu olacak.

Nedoviç - Vives
Ribas - Martinez
Sato - Lucic
Harangody - Dubljevic - Aguilar
Loncar - Dubljevic - Lischcuhk

Onlarında olayı bu, açık konuşalım biz daha kaliteliyiz, sadece potansiyelini yakalayamayan oyuncularımız var(Jawai-Vou-Aradori hatta sakatlıktan çıksa bile Pocius), kağıt üzerinde hangi otoriteye gösterirsen göster bizim takımı söyler, sadece potansiyelimize yaklaşalım, Jawai %50'si ile oynasa bu maçı rahat alırız.

Şu olanların üstüne hala maçla alakalı iştahınızın olması güzel. :)

Geri
Üst Alt