EL 14/15 Sezonu H:7 | Valencia Basket 78-71 Galatasaray LH | M.S | 28 Kasım

Valencia'nın en önemli 2 kısa savunmacısı San Van Rossom ve Romain Sato'nun sakatlıkları sebebiyle oynamaması gündemde. Normal şartlarda son günlerde yaşanan malum sorunlardan dolayı pek konsantre olamayacağımızı, sonucunda da kaybedeceğimizi düşünmüştüm fakat bu 2 sakatlık işleri biraz değiştirdi. Valencia'nın zaten sorunlu olan penetre savunmasına 2 dıs savunmacısının sakatlığı da eklenince bizim penetreci kısalarımızın macı domine edebilmesi için bir şans oluştu. Sinan ve Pocius'tan direk katkı bekliyorum bugün. Diğer taraftan San Van Rossom'un sakatlığı, Arroyo'nun rahatlaması ve tempoya hükmetmesi acısından güzel oldu. Benim bu mac için en büyük kuşkularım konsantrasyon problemi, Erceg'in Dubljevic'le eşleşmesi, Nedovic'in iyi başlaması ve Martinez'den gelecek sürpriz katkı. Her deplasmanda olduğu gibi tempoyu olabildiğince düşürmek maçın anahtarı olacak ki İspanya deplasmanında tempoyu düşürmekten öde direk maçı öldürsek yeridir.

Allah yardimcimiz olsun. Bakalim reaksiyonumuz nasil olacak. Erceg filan, merak ediyorum.

ah ulan furkan ah aslinde sana kizmamak lazim tum suc yonetimde :( buyuk far yeriz bu macta oyuncular hic biri parasini almiyor ac ayi oyunamaz misali

6-7

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harangody'de(2 üçlük) sanki bizi beklemiş 3 te 3 attılar, 11-9 gerideyiz.

İlerisi için hiç umut vermiyor takım.

18-16 aslında Vuyukas dışında kötü oynamıyoruz, çok iyi şut attılar, sadece boş bir üçlük kaçırdılar onun dışında ne atsalar girdi.

Vou-Jawai'yi toplasak 1 tane Kerem etmez yalnız.Bu kadar rezil bi adam olamaz ya.Jawai hadi neyse ölümden falan döndü,kilolu yapabileceği şeyler kısıtlı,sağlıklıyken bişeyler yapıyordu da bu Vou nedir arkadaş.Ne savunma ne hücum hiç bişey olmaz mı bi adamda.Birde Yunan milli takımında oynuyomuş inanılır gibi değil.

Geri
Üst Alt