EL 14/15 Sezonu H:8 | Galatasaray LH 82-89 Laboral Kutxa | M.S | LigTV3

Euroligden elenelim biz. Bu maçi yenseydinde rezil olurdun. Real bize 100 üstü atardi. Uleb Cup bizim için uygun. Lİgdende bişey beklemiyorum. En iyisi Uleb Cup.

Yönetim en büyük suçlu tabi ki. Hem bütçe düştü hem oyunculara ödeme yapılmıyor vs. Ama Ataman hiç mi suçlu değil. Oly bizim Vuyu'ya verdiğimiz para ile Hunter'ı alıyor. Bizi Vuyu Jawai yanın da kıçını kaldıramayan Aradori'yi falan alıyoruz. Bir takım da Sinan haricinde doğru düzgün defans yapabilen hiç mi oyuncu olmaz?

pocius aradori jawai vuyukas ne işe yarar be etmediğim küfür kalmadı şubede zaten incin top atıyo hay sizin gibi

Ya net vuyu jawai ve ardori yerine daha verim alınabilecek oyuncular alınmalı.Bu takımın kurulmasında ayrıca en büyük suçlu net ataman.Ayrıca acil neşter vurulmalı takıma yoksa gidiş iyi değil

42-37 ilk yarı kızılyıldız önde valencia ya karşı. Dua edelim de böyle gitsin yoksa işimiz yaş.

bu sene net biçimde ataman transferleri beceremedi..yönetim ve özyerde üzerine sıvayınca böyle bi sonuç normal..bu sene şampiyonluk imkansız gibi.efes ve ülker vites yükselttiler..

çok yumuşak oyuncular transfer ettik bu yıl. bu adamlar yüzünden savunmamız kötü. aradori vougioukas ve micov çok yumuşak oyuncular. daha sert ve rakibi rahatsız edecek tipte oyuncular lazımdı bize

Ataman iki senedir transferlerde sıvadı. Silkelen kendine gel hoca.

Canınız sağ olsun beyler. Bu takımın saha dışı sorunlarını çözmedikçe oyun üzerinden yorum yapmak saçma geliyor. Ha çözecek adam var mı o da yok.

Neptunasi yenip çıkarız bu arada. Ama ikinci turda averaj takımı oluruz.

adamlar her hücumdan sayı buldualr bulamadıyslar bile çok rahat hücum ettiler..

marko yu özledim valla.adamlar boş dönmediler hiç bir hücumdan.
Gordon, Marko ve ndong. Şu adamların savunmasıyla şu anda kadroda bulananlar arasında bırak dağları kıtalar kadar fark var. Nasıl takım planlamasi yapıyorlar bilmiyorum ki.

Anlamadığım şey Ergin neden Patrick'i oyunda tutmadı?Patrick çok iyi savunma yaptı.O oyundayken kolay basket yemedik.Patrick 5 numara Kerem 4 numara oynatmak çok mu zordu be Ergin.

Aradori Malih Hairston'ı bile özletti yani daha ne diyim. En azından o savunma yapıyordu.

Geri
Üst Alt