EL 14/15 Sezonu H:8 | Galatasaray LH 82-89 Laboral Kutxa | M.S | LigTV3

Pocius defanstta iyi oynuyor. O girince biraz defansimiz düzeldi. Pietro hücumu geçtim defanstta yapmiyor. İtalyanlar bizim bünyemize ters herhalde.

King Kong neden bukadar az oynadi, su Ender´de cidden oyun zekasi kit. Iki pozisyonda aley oop pasi icin, sadece havaya birakmasi yeterken, salak salak potaya kendisi daldi adamlarin icine...

Ulan Ender, bu adami en azindan momentum changer yapsin diye getirdik, birazcik PG ol be güzel kardesim, oyuncularina hizmet et...

Baskonia'nın hatalarını değerlendiremedik, üstüne Aradori'nin savunamaması falan bir 8-10 sayılık farktan etti. Erceg'de şut sokamıyor, şu oyuna 1 sayı iyi tabi.

Şu savunmayı sertleştirmemiz lazım. Çok basit sayılar yiyoruz. Young'ın da takıma alışması lazım henüz çok erken ama savunmasının iyi olduğu belli oluyor.

King Kong neden bukadar az oynadi, su Ender´de cidden oyun zekasi kit. Iki pozisyonda aley oop pasi icin, sadece havaya birakmasi yeterken, salak salak potaya kendisi daldi adamlarin icine...

Ulan Ender, bu adami en azindan momentum changer yapsin diye getirdik, birazcik PG ol be güzel kardesim, oyuncularina hizmet et...
Abi daha oyuncuyu tanıyan yok normaldir böyle olması
İlk defa Ender'de hata bulmuyorum ben.

micov bi an önce dönse ve atletik bi kısa daha eklense iyi olacak.hücumda arroyo olmayınca topu eline alacak adam yok.

Young'a top bile indirmiyoruz. Hücum setlerine alışması lazım daha ama savunmada her türlü etkisini belli ediyo

Arroyo-Sinan-Pocius-Erceg-Patric

Şu 5 uzun süre oynamalı sahada

Abi daha oyuncuyu tanıyan yok normaldir böyle olması
İlk defa Ender'de hata bulmuyorum ben.

Arroyo o pozisyonlarda olsaydi ne yapardi güzel kardesim ? Ender artik tecrübeli, 30´u asmis bir oyuncu, yillardir PG oynuyor. Atletik siyahi bir adamin hava alani bos olunca, yapacagin tek is karpuz gibi top atmak, en basiti. Ender´i severim, ama bu yastan sonra halen o olgunluga varamamasi üzücü. Cok bencil bir oyuncu...

Arroyo o pozisyonlarda olsaydi ne yapardi güzel kardesim ? Ender artik tecrübeli, 30´u asmis bir oyuncu, yillardir PG oynuyor. Atletik siyahi bir adamin hava alani bos olunca, yapacagin tek is karpuz gibi top atmak, en basiti. Ender´i severim, ama bu yastan sonra halen o olgunluga varamamasi üzücü. Cok bencil bir oyuncu...
Arroyo da pek pas atamadı bu maç ona.
Diyorum ki bu maç için Enderi eleştiremem zaten her maç eleştiriyorum

Efes'in gençleri bile iyi defans yapiyor. Birebirde durmadan geçirmezsin adamini. Onu geçtim kendi sahasindan koşup bizim pota altinda sayiyla bitiriyor. 2. periyotun. 6 dakikasi iyi defans yapip Pietro girince yine defansimiz çöktü.

Başlarım bu Erceg'in yapacağı işe. Bu kadar savunma özürlü olunmaz. 20 sayılık faydası varsa 40 sayılık zararı var.

Geri
Üst Alt