EL 14/15 Sezonu H:9 | BC Neptunas 82-72 Galatasaray LH | M.S | 10 Aralık | LigTV3

Kız takımının durumu ortada, erkek takımı malum yani hoca suçlu, oyuncu suçlu kısmı büyük resme bakarsak ikinci planda kalıyor. Mucize olmazsa Top 16'ya da kalamadın elinde oyuncuyu da tutamazsın. Gerçi yönetimde çok umursamıyordur Furkan 1 küsür alıyordu, Erceg'te 1'e yakın yani iki yüksek kontrattan kurtulmuş oluyorsun.

Sponsorumuz var ama maaş ödenmiyor, ya da sponsor var mı ismen mi orada duruyor? Takım maaşında indirim yaparken şube koordinatörü de aynı indirimi yaptı mı? Neden kadın takımına para sorunu olmamasına rağmen transfer yapılmıyor gibi daha da çoğaltırız bir sürü soru var.

Yani toparlarsak saha içine gelmeden dışarıdaki birçok sorunu çözmek gerekiyor. Ben böyle kaybedince şube kapatılsın muhabbetlerine karşıyım da artık şube sıkmaya başladı. Takım sahada oynar kaybeder olabilir, fakat biz daha sahaya çıkmadan kaybediyoruz.
Aynen doğru söylüyorsun mete ben burda ne Ergin hoca da nede Ekrem hoca da bir suç arayabilirim genel olarak neredeyse klubümüzun her alaninda sorunlar var bunu 2 3 kişiye bağlamak yanlış olur.

Ergin Hocayı bir açıdan eleştiriyorum.Çok riskli ve yanlış transfer tercihleri oldu.Bu hem ekstra maliyet getirdi hem de senede 2 defa takım kuruyormuşuz gibi oldu

Ergin Hocayı bir açıdan eleştiriyorum.Çok riskli ve yanlış transfer tercihleri oldu.Bu hem ekstra maliyet getirdi hem de senede 2 defa takım kuruyormuşuz gibi oldu

Hocanın hiç suçu yok ne kadar ekmek o kadar köfte bu bütçeyle böyle takım kurulur hoca risk aldı belki jawai kendine gelir vuyukas belki tutar diye yoksa adam gibi butcemiz olsaydı hiç maceraya girmezdi hoca

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-4 gün kadar uzak kaldım, döndüm fakat her gün dahada geriye gittiğimizi gördüm. Koç motivasyonunu iyice kaybetmiş, Arroyo bizdende kötü savunma yapan bir takıma karşı etkisiz hale gelmiş, sezonun en önemli macında direnc göstermesini beklediğimiz diğer oyuncuların olayla alakası kalmamış. Kısaca durum böyle olunca maçla ilgili konusulacak hiçbir şey kalmıyor. Çünkü maçı önemini bilen, kazanmayı düşünen değil haklı veya haksız aklı tahsil edemediği ücretlerinde olan bir oyuncu grubu ve sonuc alamayacağını bildiği halde emek veren çaresiz demoralize bir koç çıktı sahaya. Sorumluları ısrarla saygıyla(!) anmak ve durumun düzelmesi için dua etmekten başka çare yok.

Şubenin geleceği için kurtuluş reçetem ise başta sadece becerikli değil, aynı zamanda Galatasaray sevgisi kişisel hırslarından daha ağır basıp yönetebilme vasfı olan kişileri şubenin başına getirmek. Sportif başarı geldiği halde şubeyi finanse edecek kaynak bulamayan, bir önceki seneden 5 kat daha düşük ücret vermeyi öneren bir sponsorun -ortada hiçbir anlaşma olmadığı halde- bedavaya reklamını yaptıran, olmayan paraları pazarlayıp anlaştığı halde anlaşılan parayı ödemeyen, yönettiği şubeyi sözde Galatasaray taraftari iş adamlarına muhtaç eden şube yöneticileri camiadan dahi ihraç edilmelidir. Yerlerine başarıda koç ve oyuncuların arkasında kalmayı kişisel hırs haline getirip onların işlerini zorlaştırmayacak, başarısızlıkta durumu düzeltmeye çalışıp düzeltemediğinde istifa edecek kadar ''şeref'' belirtilerine sahip yöneticiler şubenin başına getirilmelidir. Ahmet Dedehayır ve Hakan Üstünberk'te gördüğümüz gibi amaç her şeyden önce Galatasaray olmalıdır.

Son olarak her çıkısın bir inişi olduğu gibi her inişin bir çıkısıda olacaktır. 2 takımımızında ligde şampiyonluklar yaşadığı, Avrupa'da fırtına estirdiği günler yine gelecektir. Fakat şubenin geleceği için şu ''baş'' belasıyla gecen karanlık günlerde gecen 2 senede olduğu gibi ortak bir hedefe konsantre olunmalı. Koç ve oyuncular haketmedikleri halde mağdur durumda olsalarda takımı yarı yolda bırakıp başarısızlığa terkedince durumun düzelmeyeceğini bilmeliler.

isil gitti takim bitti
albayi da cok ariyoruz malesef

Geri
Üst Alt