- 12 Mayıs 2012
- 9.031
- 1.314
- 428
La bize ne fenerden. Eziklik yapmaya gerek yok. Alirlarsa tebrikler ama alamazlar bence. Suan itibariyle hala basketbolda avrupada alinmis en buyuk kupa bizde. Kupayi alirlarsa aglasirsiniz bence alamazlar. CSKA saplar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazi seyleri kabullenmek lazim, Fenerbahce´nin grubunda sonuncu olan takim, bizim ile Eurocup finali oynadi. Eurocup´u kazanacagimiza belirli bir sürecten sonra, nerdeyse kesin gözü ile bakiyordum. Ama Türkiye´de sampiyon olmak, cok daha zor geliyor. Fenerbahce´nin hem utopik bütcesi, hemde avrupanin en iyi kocuna sahip... Buralara gelmeleri süpriz degil.
La bize ne fenerden. Eziklik yapmaya gerek yok. Alirlarsa tebrikler ama alamazlar bence. Suan itibariyle hala basketbolda avrupada alinmis en buyuk kupa bizde. Kupayi alirlarsa aglasirsiniz bence alamazlar. CSKA saplar
arsenal ne alaka?fbden bize ne mi
arsenal forumu falan mi burasi
arsenal ne alaka?
daha iyieverton forumu falan mi burasi
fbden bize ne mi
hayri senin su verdigin istatistikden birsey anlamadim...228 kez karsilasmisiz en fazla kazanan fenev 113 defa geri kalan 115 maci bizim kazanmamiz gerekmiyormu ??malum baskette beraberlik yok..
:asd22:
3 mac berabere bitmis kardes
ben de bilmiodum
futbol basketbol biraz farklı bütçe konusunda futbolda milyar eurolar yatırsan da CL alamazsın ama basketbolda paran kadar konuşursun iddaa ediyorum 20-25 arası bütçe yapalım en fazla 2 sene sonunda Euroleague kupası bizde bu salaklar gibi 7-8 yıl beklemeye gerek yok çünkü bizim kimsede olmayan bir büyüklüğümüz var ben de çözemedim en basit örnek euroleague women 5 yıldır f4 oynuyorlar kupaları yok 1 kere oynadık kupayı aldık![]()
basketbolu daha ilginc bi hale getirmek icin futbolun bi benzerı uefa ve sampyonlar lıgı sampıyonu super kupa oynasa onun kazananı da nba sampıyonu ıle bı dunya fınalı oynasa guzel olurdu .. fener yada cska ıle bı super kupa macına cıksak .. neden dusunulmez kı boyle seyler ?
fbden bize ne mi
Euroleague sampiyonuyla NBA sonuncusu oynasin, NBA sonuncusu rahat alir.
Euroleague sampiyonuyla NCAA sampiyonunun oynamasi dusunulebilir. Bence NCAA yine alir ama.
Nba sonuncusu alamayabilir. Mesela bu yaz basinda fener brookly netsi hemde amerikada yendi. Hala ciddi fark var ama fark giderek kapaniyor.
Nba sonuncusu alamayabilir. Mesela bu yaz basinda fener brookly netsi hemde amerikada yendi. Hala ciddi fark var ama fark giderek kapaniyor.