EL W 14/15 Sezonu H:4 | Galatasaray Obeabank 43-72 USK Prague | M.S | 26 Kasım | GSTV

Yalniz Casas bomba gibi tam saniye bitiyor toplari birine atiyorsun. Bizim 2 ve 3 numaramiz yok . Bu yönetim ne rahat. Gruptanda çikamiyoruz. Fener maçinida evimizde yenilelim transfer yapin olurmu. Rakibe hep biz gaz veriyoruz.

Bunlarda paralarini alamiyormu düşünüyorum. Böylede berbat şut yüzdesi olmaz. Nasil bir ruh halindeyiz çözemiyorum. 4 numara alacaginiza kisa oyuncu alsaydiniz. Uzunlari kisa bölgesinde oynatiyorsunuz.

Memnun hocamiz sayenizde memnun degil. Maç sonu istifa ederse şaşirmam.

Konunun başlığı yanlış yazıldı heralde diye düşünmüştüm meğerse doğruymuş ..

Koca şubeyi Özyer'in çiftliği yapanlar hak ediyor da, işte orada Ekrem Hoca var, ona ayıp oluyor.

Bu takım nasıl bu hale düstü lan

g-saray-da-odemeler-yapildi-1129277.Jpeg

Şu an parkede 2 numara Jelena, 3 numara Bahar Çağlar oynuyo galiba. 4 uzunlu bi 5 de ilk defa gördüm.

4 periyotta 37 sayi atan eurolig takimi olmaz, güya gecen sezonun sampiyonuyduk, 1 numarasiydik. amatör takimindan halliceyiz.. ben oynasam herhalde 20 kez potaya topu atmaya kalksam en az 3 tanesi girer, koskoca takim 3 periyotta 6 8 5 sayi atmis.

oha el şampiyonuna bak

teşkler ünal aysal gecen sebeki basarıda hic bir payın yoktu bari kadroyu korusaydın be

Bu yönetim seyahat parasi vermeme için bilerek yeniliyor olabilirler. Maximum 4 maçin 3 ünde 55 sayi atabilmiş kosice bize 69 sayi atmişti. Bu ucube yönetim herşeyi düşünebilir.

Son Avrupa şampiyonu takım sıfır çekiyor. Rezilliğe bak. Hay ben sizin gibi yönetimin....................... :mad:

basket subenın futbol takımının halı ortada ama sorsan terım sabote edıo aysal buyuk basgan derler..bu subeyı de mı terım sabote edıyo lan yoksa

Geri
Üst Alt