Haber Elan Ricardo, Beşiktaş'ta

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1739193160186.webp

Beşiktaş, Kolombiya ekibi CD La Equidad takımının orta saha oyuncusu 20 yaşındaki Elan Ricardo’yu kadrosuna kattı.

Bonservis bedeli 2 milyon dolar.

Ya tutarsa transferi miymiş.

elmas dönemi gibi deniyorlar bir seyler. bir kac oyuncu tutarsa önemli gelirler elde edebilirler.

Arroyo neyse de bunu fmden bile bilmiyorum bu kim yav futbolcu tipi de yok hiç.Regen guarin arıyorlar sanırım

böyle transferleri severim. tutmazsa az maliyetli olur en kötü anadolu'ya satarsin. Ama ya tutarsa.... money & success.

Aa 8 milyon vermemişler kesin kötü transferdir

Aferin lan size olmasa da bu stratejiyi her zaman destekliyorum

İnşallah tutar da bu tip transferler başkaları da örnek alır yapar

Jk’nin getirdiği Dortmund skavtları iyi miymiş bakalım. Öyle Dortmund’a oyuncu bulmaya benzemez bu işler

adamın skills videosuna baktım tam bir kasap sürekli çifte dalıyor hakemler kollamazsa bol bol kırmızı görür

Bjkyi tebrik ederim oyuncular poşet değilse doğru transferler

Arroyo'nun %50'sini 6.5 milyon dolar deniyordu ve kendisine de 1 milyon civarı maaş o yüzden onu bir kenara koyuyorum ki zaten Enner Valencia'nın menajeri getirmiş ilk önce Fb'ye Fb yer açamayınca Bjk'ye getirmiş deniyor. Bu oyuncunun bonservisi de çok cüzi bence Bjk şu dönmede kendisi için mantıklı transferler yapıyor neticede AL dışında bir hedefi yok ve genç oyuncu deneyecekse şimdi en uygun zamanı onlar için. Ha bu oyuncularla Avrupa dışı kalırlarsa o zaman sıkıntı olur kendileri için.

Arroyo'nun %50'sini 6.5 milyon dolar deniyordu ve kendisine de 1 milyon civarı maaş o yüzden onu bir kenara koyuyorum ki zaten Enner Valencia'nın menajeri getirmiş ilk önce Fb'ye Fb yer açamayınca Bjk'ye getirmiş deniyor. Bu oyuncunun bonservisi de çok cüzi bence Bjk şu dönmede kendisi için mantıklı transferler yapıyor neticede AL dışında bir hedefi yok ve genç oyuncu deneyecekse şimdi en uygun zamanı onlar için. Ha bu oyuncularla Avrupa dışı kalırlarsa o zaman sıkıntı olur kendileri için.

cop gibi duruyor

Geri
Üst Alt