Elano Blumer İstanbul’da !

Cevap: Elano Blumer İstanbul’da !

sağlam dimi adam sorun yok yani :D

ya warya haldunla yanyana görünce haldunuda o kalabalık içinde görünce filan duygulandım bea walla...

Bence adam rahatsız oldu ya bu kadar ilgiden bir ara Elano'nun olduğu yerde baya itiş kakış kargaşa oldu

Her alanda 1 numarayız. Oldu mu böyle bir karşılama daha diğer kulüplerden (Guizayı kandırmışlardı 30000 kişi karşılıcak seni diye :asd:).

Herkes rütbesini bilicek.

hava koşulları nedeniyle imza töreni sadece basına açık olucakmış galatasaray.org da yazıyodu

Kolay iş mi beyler,saatlerce günlerce ikna etmek için uğraştı Haldun Üstünel,zor bir oyuncuyu getirdik hele bu şartlarda,gerçekten harika işler yapmaya devam ediyor hala...

aga valla benim hoşuma gitmedi bu karşılama buna karşılama deil kargaşa denir :S

Böyle bir futbolcuya bile Stadda imza attırmıyoruz.

BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜ GÖRSÜN KUŞLAR..!

Ben sakatlamayın diye uyarmıştım ama dinlemiyor herifler :D Allahtan dana gibi adamlar vardı da dağıttılar orayı :D Adam ciddi ciddi sakatlanıyordu :D Allah korudu valla adamı :D

Esas show yarın imza töreninde olabilir hava güzel olursa gene Keita olayı gibi stand yaparlar!

Öngörülen olumsuz hava koşullarından dolayı imza töreni sadece basın mensuplarına açık olacaktır.

Galatasaray Futbol AŞ

Kesin fenerbahçe yanlış hava raporu verdirmiştir..:D

karşılanacağını anlatmıştırda haldun abi ona ezilebilirsin demeyi unuttu herhalde şaşkınlığı ından:):):)

Ya bence hiçgüzel olmadı karşılama töreni karşılama töreni stadta yapılmalıydı adam hiç gülmüyordu zaten baya mutsuz gördüm

Adam kendini korumaktan gülmeye vakit bulamadı ki :D İlk geldiğinde baya mutluydu yani bence mutsuz falan değil buraya gelmekten.. Hemen anlamlar çıkarmayın ifadelerden..

Geri
Üst Alt