Elano bu takımın kilit parçasıdır. Göremediyseniz de göreceksiniz!

Cevap: Elano bu takımın kilit parçasıdır. Göremediyseniz de göreceksiniz!

bana göre elano sprata maçında 90 dk oynaması lazım,çok teknik bir oyuncu onu kaybediceğimize kazanalım.

Elano'nun etkin şekilde kullanılması lazım takımımızda, özellikle uzaktan şutlarda isabet sorunu yaşıyoruz eskişehir maçında gördük bunu.

Uzaktan şut Mehmet Topal, Mustafa Sarp ile felan olmaz zaten. Şutları Elano kadar iyi değil ;

MUSTAFA

ELANO ARDA

şeklinde olsa çok iyi olur bence. Hem Kewell'da asıl mevkii de oynar, Elano zaten en sevdiğim forvet arkası dedi, Arda'da bu sene forvet arkasında daha da yıldızlaştı. Sağda Keita otobana çevirir zaten, ilerdede Baros oynar. Gol atarsa atar, atamazsa rakibi yorar, sonra Nonda girer rahatça gollerini atar.

Bence Mehmet-Mustafa ikilisi olmuyor, dediğim sistemde zaten bakın mesela Barça'ya ;

TOURE

XAVI INIESTA

şeklinde oynuyorlar. Elano disiplinli birisi, yedek kalıyor bakın sorun etmiyor dahada çalışıyor. Bi faktör daha 2010 Dünya kupası olayları felan dahada çalışacaktır. Geride Mustafa, önlerinde Xavi yerine Elano, Iniesta yerine Arda çok iyi olur. Tabi defansa biraz yardım etmeleri gerek ki mücadele felan edeceklerine inanıyorum. Zaten ikiside Xavi-Iniesta gibi muhteşem paslar atıyorlar, oyunu çok iyi okuyorlar. Yanyana oynarlarsa muhteşem ötesi olur. + olarak Elano olağanüstü şutlar atıyor seken toplara yada direkt koşarak toplara muhteşem vurabilir.

Bu takımda daha kaç maç oynadı ki kilit olduğunu anladık. Bende Elano'yu gelmeden önce Shaktarda City'de beğenenlerdenim ve merakla bekliyorum performansını ama henüz bişey göremedik daha. Güçlenmesi şart oğlu şart.

Ayrıca tek ön libero önünde Elano Arda Kewell Keita ve Baros bekleyenler yanılıyorlar ve yanılmaya devam edecekler. Bu takımda Ayhan Sarp Barış Topal ve Tobi 5 lisinden 2 si mutlaka ama mutlaka 11 çıkar. Çok nadir maç içinde tek ön liberoya döneriz.

Kilit meselesine dönersek bu takımın kilidi Ayhan veya sağlam bir Linderoth'dur.

Bu takımda daha kaç maç oynadıki kilit olduğunu anladık. Bende Elano'yu gelmeden önce Shaktarda City'de beğenenlerdenim ve merakla bekliyorum prformansını ama henüz bişey göremedik daha. Güçlenmesi şart oğlu şart.

Ayrıca tek ön livero önünde Elano Arda Kewell Keita ve Baros bekleyenler yanılıyorlar ve yanılmaya devam edecekler. Bu takımda Ayhan Sarp Barış Topal ve Tobi 5 lisinden 2 si mutlaka ama mutlaka 11 çıkar. Çok nadir maç içinde tek ön liberoya döneriz.

Kilit meselesine dönersek bu takımın kilidi Ayhan veya sağlam bir Linderoth'dur.

Kesinlikle katılıyorum. Hatta ayhan-linderoth birlikte oynasa çok daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Elano'nun takımın kilit parçası olmasından önce takımın parçası olması gerekli. Bekleyip göreceğiz.

elano avrupa kupası maçları için mi alındı.Tek önliberolu oynarsak forvet arkası arda ve elano çok iyi olur. Önliberoda kim diriyse o hafta o oynamalı.Elano Brezilya milli takımda banko bizde ise yedek.Bakalım ne zaman 11 başlayacak ligde

Bu takımda daha kaç maç oynadıki kilit olduğunu anladık. Bende Elano'yu gelmeden önce Shaktarda City'de beğenenlerdenim ve merakla bekliyorum prformansını ama henüz bişey göremedik daha. Güçlenmesi şart oğlu şart.

Ayrıca tek ön livero önünde Elano Arda Kewell Keita ve Baros bekleyenler yanılıyorlar ve yanılmaya devam edecekler. Bu takımda Ayhan Sarp Barış Topal ve Tobi 5 lisinden 2 si mutlaka ama mutlaka 11 çıkar. Çok nadir maç içinde tek ön liberoya döneriz.

son 3 yildir ben olaganustu performans goremedim ayhan-tobi den.

bizim takimin en az mac basi 15 gol pozisyonuna girmesi lazim.

arda bu arapaslarini frikik atmalarini yapamiyor kabul edelim.

es-es macinda sadece 6 gol pozisyonuna girmisiz ve bir gol atabilmisiz.

yanii turkiyenin en iyi hcum hatti dunyanin sayili hucumculari arasinda gosterilen elano-baros-keita gibi oyuncular sahadayken eskisehir macinda

90 dakikada 6 pozisyonuna girmisiz. her 10 dakikada bir girdigimizi varsayarsak 30 dakika bos gecirmisiz.

orta sahada pozisyon oncesi hazirlik paslari fala filan cok sacma seyler yaptik.

mustafa arda ya- arda keita ya- keita yapamayinca top rakipte

arda calim arda calim atiyor suuuuuutt top 20 metre yandan.

super yerden frikik atiyoruz son dakikalarda ooooooooo offf tam kalecinin eline.

olamaz renkdas boyle birsey.

sunlara karsi oyun kurucumuz pozisyona sokamiyorsa bir italyan devi As roma ile finalde oynarken o italyan savunmasina nasil sokacagini hic bilemiyorum.

--M.Sarp--

Elano--Arda

Çok riskli oldugunu bilsemde hayelimde yatan bir orta alan 3'lüsü :)

Elano gerçekten harika bir futbolcu bence bunu hepimiz zamanla görüceğiz..

Fakat şuan için fiziksel açıdan eksikleri olduğu da aşikar..Bu sorunları ortadan kaldırdığında gerçekten çok farklı bi Elano izlemeye hazır olun.

Elano konusunda tek korkum ise yine bir futbolcunun taraftarın gözünde mitleşmesi ve aşırı beklentinin sonucunda ortaya çıkabilecek bi yetersizlik durumda muhtemel tepkiler (Bkz. Lincoln)

--M.Sarp--

Elano--Arda

Çok riskli oldugunu bilsemde hayelimde yatan bir orta alan 3'lüsü :)

Zaten bu sezon transferler yapıldıkça arkadaşlar arasında, dost meclislerinde bazı maçlarda tek ön liberoya dönüleceği ön görülüyordu. Şimdiye kadar bu rotasyonu görmedik ama sanıyorum görmeyeceğimiz anlamına gelmiyor :) Rijkaard ve Neeskens varken her an herşey olabilir :)

@Bilal Demir

Abivcim minimum 15 pozisyon ne demektir hiç düşündük mü?

Futbolda topun ortalama oyunda kalma süresi 45 mksimum 50 dakika. 45 dakikanın 25 dakikası top bizde olsa bu demektirki her 1.5 dakika bir pozisyona girmeliyiz. Buna imkan var mı? Eskişehir gibi takımlara karşı 6-8 pozisyon gayet yeterli bir orandır ama ben eğer keitanın kewell'a çıkarmadığını da sayarsaak 5 pozisyon saydım. Bu da fena değildi özellikle ilk yarıda.

Hücum da sorun çekmiyoruz biz, veya bunun çözümü hücumda bir fazla adam oynatmak değil. Ortasahayı çabuk geçirecek rakip yerleşmeden hücuma kaldıracak Ayhan gibi Tobi gibi isimlerin olmayışı. Özellikle 2. Yarı Arda'nın geri gelip top alması bunun yüzünden yerleşen takıma karşı Arda da oraya gelince iyice etkisiz kaldık. Bunun çözümü Elano da değil. Elano önde Arda ve Keita ile sürekli dönerek oynayan 3'lünün bir parçası olmalı.

Ayhan'dan verim alamadık demek insafsızlık olur. Ayhan son 3-4 yılın en iyi oyuncusudur. 25 yaşından sonra kendini geliştiren ender adamlardandır. Mustafa Sarp'ta şimdilik bu yolda gibi.

tamamen katiliyorum renkdas ozellikle elano cok hizli dusunup hizli oynuyor oyunun yönünü mukemmel degistiriyor ters toplari mukemmel kullaniyor elano sakat oldugunda yada oyundan ciktiginda arda ortaya gelmeli ama elano saglam sa ortada elano oynamali

hadi renkdaş gorduk kasimpaşa maçinda hayalet gibiydi.. tabi ki henuz isnamadi hazirlikti diyoruz ama aradan biraz fazla zaman geçti ..bu zamana kadar yeteri kadar hazir olmasi lazim-ki o; mucadelenin en iyi en yuksek oldugu bir ligden premier ligden geldi buraya. ama yine hayalet gibi dolaşiyor çozemedim ben valla...:D:D:D

@Bilal Demir

Hücum da sorun çekmiyoruz biz, veya bunun çözümü hücumda bir fazla adam oynatmak değil. Ortasahayı çabuk geçirecek rakip yerleşmeden hücuma kaldıracak Ayhan gibi Tobi gibi isimlerin olmayışı. Özellikle 2. Yarı Arda'nın geri gelip top alması bunun yüzünden yerleşen takıma karşı Arda da oraya gelince iyice etkisiz kaldık. Bunun çözümü Elano da değil. Elano önde Arda ve Keita ile sürekli dönerek oynayan 3'lünün bir parçası olmalı.

Ayhan'dan verim alamadık demek insafsızlık olur. Ayhan son 3-4 yılın en iyi oyuncusudur. 25 yaşından sonra kendini geliştiren ender adamlardandır. Mustafa Sarp'ta şimdilik bu yolda gibi.

ayhan dan verim alamadik demedim neden boyle yazdin anlamadim.

olaganustu performans izleyemedik Ayhan dan.

avrupa olsun lig olsun ne zaman super Ayhan seyrettik.

tamam takima faydasi var ama takimi yonlendirebilecek biri degil.

ayhan dan takimi ileri cikarmasini assist yapmasini bekleyemeyiz.

ben demiyorum ki hucum yapmak icin bir adam daha sokalim ileriye.

ben de 2 on lbero dan yanayim. topal-tobias

ama bunlarin onunde Elano oynamali.

Arda sola kaymali

Kewell yedek oturmali.

Benim tahminim Rijkaard Elanoyu oynatmak için Ayhanın yada Linderothun düzelmesini bekliyor

Ve sonrada Ardanın sola çekilecegini tahmin ediyorum

Mehmet Topal

Linderoth(Ayhan) Elano

Keıta Arda

Baros

yav milllet hala ayhan-linderoth fln diyor bırakın arkadaşlar bilmiyormuyuz sanki biz bunları ayhan kaç 3-4 senedir aynı ayhan sezona müthiş başlar tak sakatlanır 1-2 ay oynamaz sezon başındaki ayhandan eser kalmaz

linderoth keza aynı 3 senedir ha döndü ha dönecek kısır bi döngü

yav milllet hala ayhan-linderoth fln diyor bırakın arkadaşlar bilmiyormuyuz sanki biz bunları ayhan kaç 3-4 senedir aynı ayhan sezona müthiş başlar tak sakatlanır 1-2 ay oynamaz sezon başındaki ayhandan eser kalmaz

linderoth keza aynı 3 senedir ha döndü ha dönecek kısır bi döngü

Hönk . ayhan sakatlanırmı her sezon ? Allah allah ben hiç hatırlamıyorum ayhanın uzun sure sakat olduğunu ? :rolleyes:

Hönk . ayhan sakatlanırmı her sezon ? Allah allah ben hiç hatırlamıyorum ayhanın uzun sure sakat olduğunu ? :rolleyes:

maçları izlemiyosun demekki :)

2007-2008 kalli sezonuna aç da bak bakalım sezona nasıl başlamış ve sonrasında kaç ay oynamamış diğer sezonlarada bak içinde kalmasın gel devam edelim

ha bi de aynı yorumlar tıpa tıp geçen sezon barış,m.topal için yapılıyordu sakat olduklarında ne tesadüfse :rolleyes:

bi de onlara atılan mesajları oku geçen sezonun ilk haftalarında

bu sene sağlamlar onlarıda gördük

2007-2008 kalli sezonuna aç da bak bakalım sezona nasıl başlamış ve sonrasında kaç ay oynamamış diğer sezonlarada bak içinde kalmasın gel devam edelim

ha bi de aynı yorumlar tıpa tıp geçen sezon barış,m.topal için yapılıyordu sakat olduklarında ne tesadüfse :rolleyes:

hem her sezon diyorsun hemde sadece 2007-2008i örnek veriyorsun??

...

ben demiyorum ki hucum yapmak icin bir adam daha sokalim ileriye.

ben de 2 on lbero dan yanayim. topal-tobias

ama bunlarin onunde Elano oynamali.

Arda sola kaymali

Kewell yedek oturmali.

Zaten Elano oyuna girdiği zamanlar aynen senin dediğin gibi oynadığımız maçlar oldu. Hangi maçlar diye sorarsan kusura bakma, hatırlamıyorum; ama senin dediğin dizlişle oynadık biz, bir değil, birkaç kere. Arda solda, Elano ortada.

Bence sen 2008 den beri maç seyretmiyorsun :) sen 2008-2009 sezonunda uyuyormuydun ? :o

Geri
Üst Alt