Elano bunu da yaptı! 40 metreden füze ve gol!

Cevap: Elano iyice abarttı

Burada asıl soru şu;

1) Bize gelen yabancılar mı oynamıyor yada oynamak istemiyor?

2) Takım kötü olduğu için mi performanslarını yansıtamıyor?

Bir de takımda kamplaşmalar falan deniyor sürekli onunda etkisi olabilir

valla ortak bende bu işten bişey anlamadın açıkçası fikri olan birisi paylaşırsa sevinirim.

Cevap: Elano bunu da yaptı! 40 metreden füze ve gol!

İlk mesajı yazdın, ilgiyi çekemedin, şimdi bunu yazıyorsun.İçin rahat olsun Elano boş bir futbolcu. Brezilya liginde amcam bile oynar.40 metreden bende gol atarım.Hem rakip kaleci çok kötü. Galatasaray'a gelen adamların hepsi karaktersiz. Sevin artık yeterki

Foruma yazdığım mesajlar için sana hesap mı vermem gerekiyor ?? aynı topiğe 5 kere de mesaj yazarımm..Seni bu kadar dertlendiren nee ??

Foruma yazdığım mesajlar için sana hesap mı vermem gerekiyor ?? aynı topiğe 5 kere de mesaj yazarımm..Seni bu kadar dertlendiren nee ??

Bu dediğiniz sessiz bir ortamda hayvanlar gibi bağırarak milleti rahatsız etme eylemini onaylamanız gibi birşey. Kusura bakmayın ancak böyle anlatabildim sizin yaptığınız şeyi.

Bu dediğiniz sessiz bir ortamda hayvanlar gibi bağırarak milleti rahatsız etme eylemini onaylamanız gibi birşey. Kusura bakmayın ancak böyle anlatabildim sizin yaptığınız şeyi.

Aferin harika tespit bravoo..Kendinize ters gelen düşünceleri beni rahatsız ediyo diye şikayet etme hakkına sahip misiniz acaba ? Üstelik bu topiğe 2 defa mesaj girdim ve 3-5 kere girenler varrr.Çok mu rahatsız oldunuz ??? Söylediklerim Galatasaraya yada Galatasaray taraftarına yönelik bişey miydii ?? Servete her seferinde giydiren adamlara kalkıp küfretsem destek çıkacak mısınız acaba ? ama yok size ters gelmiyo ki o düşünce değil mi ?

birde soyle bakalim

bizim takimda o mesafeden kaleye topu yetistiremeyecek yada isabet ettiremeyecek cok arkadas var

hic biride karin tokluguna oynamiyor

birde soyle bakalim

bizim takimda o mesafeden kaleye topu yetistiremeyecek yada isabet ettiremeyecek cok arkadas var

hic biride karin tokluguna oynamiyor

Elano da bunlardan biriydi buradayken

Bizi ilgilendiren kisim o reis. Yoksa Brezilya'da 9 kisiyiyi gecip rovasataya kalkip g.tuyle gol atsa zerre kadar ilgilendirmez bizi

Elano da bunlardan biriydi buradayken

Bizi ilgilendiren kisim o reis. Yoksa Brezilya'da 9 kisiyiyi gecip rovasataya kalkip g.tuyle gol atsa zerre kadar ilgilendirmez bizi

katiliyorum

derdim topcu degil diyenlerle

bu adamin serefsizligi baki

herifin baraji gecen frikigini hatirlamiyom

Elano ordan telgraf çekse 15 günde giderdi.

R.A.

Lan ne kaleci hatası gözünüz görmüyor mu arkadaş topun aldığı falsoyu?Juninho aynısını atınca ``Vöeeeeeeeeey!`` Elano atınca ``Kaleci hatası.``Adam bizde leş oynadı diye attığı muhteşem gole garip garip yorumlar getirmeyin.Bir de maçın skoruna bakarak ``Kaybetmişler,büyük oyuncu maç kazandırır bu yüzden Elano çok rererörö...`` diyenler olmuş,futbolun 11 kişi oynandığını öğrenip o şekilde bir futbol forumuna üye olmanız daha isabetli olurmuş sanki.

Herif kendini buldu

Elano BAM dan kurtulmanın acısını çıkartıyor. Topa verdiği falso ise klasının bir göstergesidir.

Bizden gidince coştu bu adam.10 yada 11.golü yanılmıyorsam

Oha top önce sağa sonra sola falso almış,kaleci napsın buna? :o

Elano Santos'ta Tsubasa olmuş bi şut çekiyor öteki bölüm gol oluyor

Bizde pas veremiyordu :@

Geri
Üst Alt