Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Galatasaray'da !

Gs Store lara mor formala hücum alalalalalaa:D

Sağlan bir keweel bana göre ronaldoyu bile zorlar ama biz kewelın son 30dk girip daha etkili olacağını düşünüyoruz.
İyide elinde Kewell gibi bir adamı niye illa yedek oturtmak derdindesiniz anlayamadım.Bu adam geçen sene stoper sıkıntısından stoper oynadı bir çok maçın kaderini değiştirdi.Üstelik Skibbe'nin abuk idmanları ile.Kondisyonuz 50den sonra biten bir takım ile.Elimizde Kewell gibi bir dünya markası var ama bu oyuncuyu illa yedek oturtmak derdindesiniz.Rijkaard'ın barcadayken ısrarla isteyipte alamadığı bir oyuncudan bahsediyoruz gerçi ozaman gençti bambaşka bir kewellda ama olsun gerisini sen düşün.

Bak diyorum iddaasına bile girerim Busene Kewell sol kanadın sahibi zaten bunu Rijkaard'ın yaser varken bile ARda'yı ortasahada oynatmasından düşüneilirsin.

Keita,Elano dünya sarsıldı haberimiz yok:D

6732_1181963317266_1473694759_486563_5177811_n.jpg

allahım 007 james bond mu gelmiş aslanımıza..o ne bakış öyle ben şimdiden tırstım ezikler düşünsün :)

SON DAKİKA.. Galatasaray Cafe Crown, Litvanyalı oyuncu Simas Jasaitis ile sözleşme imzaladı

Ntvsporu açtım son dakika kısmında bu haber vardı dedim ahanda haldun abi yeni bir bomba patlatmış.

ama sonra anladımki basket bol takımı içinmiş manyak yaptın bizi haldun:mad::mad::mad::D:D

bu da muhtesem transfer :) bugun neler oluyor bizim kulube:)

Renkdaşlar Kewell da oynarsa kim defans yapıcak:S

Mehmet Topal ve Linderoth oynamalı,Ayhan da yedek Kewell da;)

Nezaman bi oyuncu alsak hem fifada hem uefada hep haberi geciyor, lan ezikler sizin aldiginiz adamlari kim haberi yapiyor ? surda 1-2 defa milli olmus dos santos icin sevincten aglayan ezikler...

İyide elinde Kewell gibi bir adamı niye illa yedek oturtmak derdindesiniz anlayamadım.Bu adam geçen sene stoper sıkıntısından stoper oynadı bir çok maçın kaderini değiştirdi.Üstelik Skibbe'nin abuk idmanları ile.Kondisyonuz 50den sonra biten bir takım ile.Elimizde Kewell gibi bir dünya markası var ama bu oyuncuyu illa yedek oturtmak derdindesiniz.Rijkaard'ın barcadayken ısrarla isteyipte alamadığı bir oyuncudan bahsediyoruz gerçi ozaman gençti bambaşka bir kewellda ama olsun gerisini sen düşün.

Bak diyorum iddaasına bile girerim Busene Kewell sol kanadın sahibi zaten bunu Rijkaard'ın yaser varken bile ARda'yı ortasahada oynatmasından düşüneilirsin.

İşte bende ardanın ortasahadaki mayasının tutmayacağını düşünüyorum:confused:

dolayısıyla yine kanada gececektir birde herkes ardayı inesta ile kıyaslıyor ama arda inestanın çeyreği kadar bile koşamıyor ve ortasahada oynuyamaz özeliklede avrupada.

City forumdan alıntı ;

Jesus efffing christ. Sorry for being slow. I have just read on BBC this has actually happened. Elano has gone.

NOOOOOOOOOOOOOO!

:D Utanmasa ağlayacak

Elanooooooo çıldırmayı unutmayın:D

---------------Leo Franco----------------

----------Emre Güngör----Servet---------

--Uğur---------------------------Hakan--

--------------Mehmet Topal--------------

----------Elano-------------Arda---------

-----Keita---------------------Kewell-----

-----------------Baros--------------------

TSL de 3 atar 1 sayar bu kadro

İşte bende ardanın ortasahadaki mayasının tutmayacağını düşünüyorum:confused:

dolayısıyla yine kanada gececektir birde herkes ardayı inesta ile kıyaslıyor ama arda inestanın çeyreği kadar bile koşamıyor ve ortasahada oynuyamaz özeliklede avrupada.
Baştan desene be renkdaş ARda'nın ortasahada mayasının tutmayacağını düşünüyorum diye ozaman eyvallah derim saygı gösteririm.Ama bence Arda'dan hemen bir iniesta olmasını bekleyemeyizki.Arda'nın kendine ait bir stili var üstelik çokda iyi bir defansı var.Zaten yeni mevkiisine hemen alışması beklenmemeli zamanla olacaktır o üstelik Rijkaard gibi bir değerle kendini geliştirme fırsatıda bulacaktır.O mevkii ve avrupa için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt