Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer

elano gerçektende avrupada tutturan sayılı brezilyalılardan birisi gelmesi zor ama haldun üstünel sayesinde imkansız değil.

sıkıntın nedir renkdaş ? kişisel gerzekliklerinizi buraya yansıtmayın transfer yüzünden herkesin canı boğazında.

Haddini bil.Şurda renktaşlar iki gırgır geçti bende dahil gerzeklik diyemezsin.Seni ilgilendirmez kimin ne yazacağı.Daha ağır konuşurdum ama renktaşımsın.

2 gün içerisinde olursa olur, olmazsa bilin ki haber yalanmış.

elano gelir mi gelmez mi bilmem ama gelmesini çok isterim.

bloglardaki hareketlilik, duyumlar, son dakika haberleri... yeni transferimize az kaldı. ;)

bloglardaki hareketlilik, duyumlar, son dakika haberleri... yeni transferimize az kaldı. ;)

Keita transferinden önce gouvu haberi çıkmıştı hatırlatırım :) m.city'den başka birisinide alabiliriz !!

ya bu hayali bile güzel transferlerden yau varya kaç kere artık sabahlamaca duyumlara inanmaca yok dedim, bi bakayım foruma ne alemde diye bi baktım ama yine bi heyecan sardı offf offf haydi 007 haldunum yap artık şu güzelliğide coşalım burda...

Transfer bitse açıklanırdı Keita transferini biter bitmez açıkladılar yok bitti yarınki maçı bekliyolar felan olmaz biter bitmez açıklanır.

renktaş öyle olmasına öylede geçen haftada aynı haraketlilik çıktı ama hiçbirşey olmadıydı bu seferde öyle olmasından korkuyorum artık haftaya lig başlıyor bir an önce bişeyler olsun istiyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt