Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer

Kim Källström, le milieu de terrain de l’Olympique Lyonnais, figurerait en très bonne position sur les tablettes des Turcs de Galatasaray.

Après l’Olympiakos Le Pirée et quelques clubs anglais, Galatasaray s’intéresserait aussi à la situation de Kim Källström (26 ans), le milieu international suédois de l’Olympique Lyonnais. Le club turc aurait d'ailleurs déjà formulé une première offre pour recruter l'ancien Rennais, mais en vain.

kallstrom icin bastiriyormusuz

olympiakos da istiyormus

Gelmedi daha..:D Hadi 007 Haldunum tut kolundan getir..

Kim Källström, le milieu de terrain de l’Olympique Lyonnais, figurerait en très bonne position sur les tablettes des Turcs de Galatasaray.

Après l’Olympiakos Le Pirée et quelques clubs anglais, Galatasaray s’intéresserait aussi à la situation de Kim Källström (26 ans), le milieu international suédois de l’Olympique Lyonnais. Le club turc aurait d'ailleurs déjà formulé une première offre pour recruter l'ancien Rennais, mais en vain.

kallstrom icin bastiriyormusuz

olympiakos da istiyormus

Ama haberinin sonunda olmayacağını söylemiş.

scoutgs acikladiiiiiiiiiii

elano diyorlar

isim kesinlesince aciklayacagiz diyorlardi

Ama haberinin sonunda olmayacağını söylemiş.

Hayir, cümlenin hepsini oku renkdas:

Le club turc aurait d'ailleurs déjà formulé une première offre pour recruter l'ancien Rennais, mais en vain.

Türk kulübü bir transfer teklifinde bulundu bile, ama kabul edilmedi.

Yani ilk teklif red edilmis. Olmayacak demiyor ;)

Bu arada, Elano'yu alirsak, f5'liler "E ne lan o?!" diye donup kalirlar :D :D :D

Scoutgs de Elano Galatasaray'da diye bir haber var ama giremiyorum.Girebilen varsa paylaşsın

Beyler...Hazırlık maçlarında forma giymemiş...Ki sanırım arkadaşımızında dediği gibi Konfederasyon kupası bahanesiyle olsa gerek...Hughes ün gözünde düşmüş olabilir bu sebepten dolayı...

Ayrıca çok önemli bi durum var...City'nin bu sene hücuma yönelik 10a yakın oyuncusu var ve hepsi birbirinden kaliteli...Adebayor , Tevez , Robinho - Santa Cruz vs vs bu şekilde gitmekte...Bana göre City bu sene elinden çıkartır Elano yu...Ben inanıyorum arkadaşlar , sanki gerçekten olucak gibi bu iş :)

bende habere giremiyorum

kimseye uyumak yokkkkk

GALATASARAY TV ACIK BEKLIYORUM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt