Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

Sağolasın Başkan, sağolasın Haldun Üstünel ne demişti tribünler;

İçimizden biri Haldun Üstünel Yönetici Haldun Üstünel değil, Galatasaray'lı Haldun Üstünel...

Ntvspor 3 taksit 7 milyon euro dedi.

Ben çift haneli rakam bekliyordum. Gerçekten çok uygun bir fiyata almışlar.

arkadaşlar city forumlarında fblilerle gsliler birbirine girdii :D:D

Al sana 4-3-3. Bundan da krali olamaz. Zayif halka defans olarak görülebilir sadece. Gökhan Zan´in yeri ve sagbek.Ama defans umrumda degil.

Bu hücum oyunculari top kaybetmeyecegi icin gol da yemeyecegiz:D

Pas manyagi yapacagiz Fenevbahce´yi Kadiköy´de

Defans o kadar önemli değil.Barcelona'nın defansı bir ManU bir Chelsea kadar değil ama oyun anlayışıyla kolayca kapatıyor bu açığını.Bizimkiler biraz topu oyuna soksun yeter.Ayrıca Barcelona şu an dünyanın en iyi kalecilerini alabilecek kapasitede ama altyapıdan Valdes'e güveniyorlar.Çünkü onların hedefi yediğinden fazla atmak.

Bir soru sordum .

Düşüşte falan mı bu adam.Yani Kewell'ın ilk geldiği yılda ki hali gibi falan mı?.

Şimdi pamuk eller cebe. Herkes bütçesine göre formaydı atkıydı birşeyler alsın. Daha adamın bonservis taksitlerini, maaşını ödeyeceğiz. Kulübümüzü zorda bırakmayalım, biz de yardımcı olalım.

çok doğru bu yönetim bu transferleri biz taraftar istiyor diye yaptı bizim için çabaladılar lütfen ama lütfen herkes bütçesine göre birşeyler alsın bu transferi yönetimin üstüne bırakmayalım.

Haberi gördüm sandalyeden düştm. Evlen benimle Elanooooooooooooooo.:D

Şimdi Galatasaray'ın transfermarkt'ta takım değeri 121.650.000 € fenerin ki 113 küsur bir rakam. Gazetelerde en pahalı takım fener diye saçma bir haber vardı şimdi ne yapacak o arkadaş haberin tersini çevirip koysun. Ne oldu? Hepinize ne oldu? Bunun acısı uzun süre çıkmaz :D

Bu haldun ustunel tez konusu olur hemde tez konusu olacak transferlere imza atar atıyor.

3 yıla yayılan sürecte 7 mn € klubune 4 yıllık olmak üzere yıllık 3 mn € kendisine ismail köybasının mehmet topuzun bonservislerini topuzun yıllık ücretinide göz önüne alırsanız YORUMSUZ!!!!

Bir soru sordum .

Düşüşte falan mı bu adam.Yani Kewell'ın ilk geldiği yılda ki hali gibi falan mı?.

Hayır, önemli detaylardan biri de bu. Düşüşte falan değil, son derece disiplinli, çalışkan ve başarılı bir adam. Bize çook maç kazandıracak. :ka19:

Oleeey Oleeeey Haldun Oleeey Oleeey Üstünel Oleeey oleeey

Elano süper ya uzaktan füzeleri var . Bomba bomba.

FB nin de bombası var ama chrsitian ellerinde patlayacak :D :D :D

Transferde TEKİZ!

Mehmet Topuz'un 9 ettiği yerde bedava sayabiliriz bu transferi.

Sağol Arzu renkdaş.

Abdullah abi sende sağol.

Bazi angutlar böyle yazmış bende dedim içimde şüphe kalmasın yalan olduğunu doğrulatıyım :).O yüzden sormak istedim:).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt