Metin Kaya
Sarı Üye
- 22 Kasım 2008
- 238
- 0
- 1.286
Cevap: # Elano Galatasaray'da !
Resmi sitede Brezilyalı olup disiplinli olduğu vurgulanmış. Neden acaba
)
Resmi sitede Brezilyalı olup disiplinli olduğu vurgulanmış. Neden acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
——————Leo———————-
–Uğur—–Servet—–E.Güngör—–Balta
——–Elano——Topal——Arda———
Keita————-Baros————-Kewell
Melih abi 2. kim olur ?
(Selam Kerem. Uğur’un yerine Hamit Altıntop’u da yazarsak sanırım biter bu iş. Sadece gönlümden geçeni söyledim. Yanlış olmasın. Sevgiler. Melih)
Yeni bir bombamı acaba?
Resmi sitede Brezilyalı olup disiplinli olduğu vurgulanmış. Neden acaba)
Resmi sitede Brezilyalı olup disiplinli olduğu vurgulanmış. Neden acaba)
Bence en güzeli de Keita'nın da Elano'nun da Rijkaard'ın isteğiyle sistem için transfer edilmiş olmaları. Bu onların Rijkaard onayıyla büyük işler yapabileceklerinin de göstergesi
Hamit gelmez, hiç sanmıyorum. Çünkü Van Gaahl'ın en önemli kilit adamlarından biri olacak bence. Dün Milan'a karşı oynadıkları ve 4-1 kazandıkları maçta çok iyiydi. Keşke gelse. Zaten öyle bir şey olsa, tamam bitti bu iş, diğer takımlara 10 puan avans, 80'de biter derdik.![]()
Melih abi Mustafa Denizli’nin tabiriyle 10 değil 10.5 numara aldık transfermarkt.de profline bakabilrsiniz.. daha yeni Inter’le Milan’la adı geçiyordu. Hala inanamıyorum, harikasın Haldun ÜstünEL.
(Sanırım Rijkaard da teşekkürü hak ediyor bu konuda. Çünkü ciddi anlamda Rijkaard’la çalışmak için geldi Galatasaray’a. Yanılmıyorsam bir de telefon görüşmeleri var ikisinin Galatasaray’a gelme konusunda. Sevgilerimle. Melih)
Milan istiyor diye haberler vardı ama bize gelirse söz hem fanatik hem habertürk gazetesini bir seferlik alacam![]()
yarın babam ve halamın oğulları ile 15:30 da havaalanındayızbabam dio türkiyedeki kaleciler ayvayı yedi
![]()
![]()
................................![]()
![]()
BIR HALDUN ÜSTÜNEL KLASİĞİ :005:
Baban işi biliyomuş, saygılarımı ilet kendisine :ka05: