Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer

basında bu kadar adı geçen birinin geleceğine pek ihtimal vermiyorum. orta sahada çift yönlü oynayabilen bir oyuncu geleceğini sanıyorum ben de herkes gibi. bu futbolcu da Linderoth gibi ismi çok ön planda olmayan ama fiyatı uygun ve iyi işler yapması beklenen birisi olabilir. (Linderoth örneğini kalitesine dayanarak verdim:))

Cok guzl bir teklif yapilmis ama sonuc yok yaziyor KALLSTROM ICIN COK GAZTEDE VAR AMA PEK ISTEKLI DEYIL YAZIYOR AMA KAC GUNLUK HABER BU SIMDI DUSTU SU KALLSTROM galatasarayda HABERI BAKICAZ/////////

im Källström, le milieu de terrain de l’Olympique Lyonnais, figurerait en très bonne position sur les tablettes des Turcs de Galatasaray.

Après l’Olympiakos Le Pirée et quelques clubs anglais, Galatasaray s’intéresserait aussi à la situation de Kim Källström (26 ans), le milieu international suédois de l’Olympique Lyonnais. Le club turc aurait d'ailleurs déjà formulé une première offre pour recruter l'ancien Rennais, mais en vain.

https://www.mercato365.com/infos-clubs/lyon/article_336655_Lyon-Galatasaray-lorgne-Kallstrom.shtml

Ne yazıyor bilmiyorum.

Olymiapkos ve bazi ingiliz kulüplerinde sonra, Galatasaray'da Kim Kallstrom'ile ilgileniyor.. Hatta, türk takima onu alabilmek icin ilk teklifini yapmis, ama kabul edilmemis.

öyel diyor ;)

AYy sizin su yonetimden babasi halasi biktik yaa yapmayin

Herkes duyduğunu paylaşıyor!Ne var bunda???Siz buraya belgelerle gelmesini istiyorsunuz milletin!!Yok artık Lebron James:)

Transferleri bir an önce açıklamadıkları için yönetimi istifaya davet edelim...

Yarın sabah işe gidicem ama heyecan doruklara varmaya başlıyor!

Hemmen istifa biz f5 limiyiz yapmayin ins sakadir akin bey ;)))))))

Bence en geç Cuma günü bir isim açıklancak;)

Zaman olarak yakın ki, biz buraya haber olarak giriyoruz. Abuk subuk, çocukca yorumlar yapmanın manası yok. Gayri ciddi olarak algılayacaksanız, girip okumayın, yorum da yazmayın. Şu ana kadarda böyle bir izlenim verdiğimizi sanmıyorum.

Biz buraya, yapılacak bir transferin gerçekleşmesine ramak kaldığını bildiriyoruz. O ismi biz biliyoruz, bizde saklı, saklı olmasının da uygun olacağını değerlendiriyoruz.

İsim tahmin etmeye veya öğrenmeye çalışan arkadaşlar, hiç merak etmesinler, bir iki gün daha sabır etsinler ve gerçekten çok çok iyi bir oyuncu ile anlaşma zemini arandığını bilsinler yeter. Gerçekten sabretmeye değecek bir oyuncu.

Ha olmaz olmaz. Metinde de bahsettiğimiz gibi herşey olacak diye bir kaide yok. Ama olmazsa sa Emana’da olduğu gibi neden olmadığının en ince ayrıntılarına kadar gireceğiz.

Bizim amacımız sadece Galatasasaray taraftarını daha da meraklandırmak değil, biraz daha sabretmelerini, gerçekten kalitemize yakışır isimlerle temas halinde olunduğunu bildirmek. Ancak bu isimlerin yansıması, özellikle de çok iyi oyuncuların yansıması pek iyi olmuyor kulübümüz açısından. O yüzden biraz daha sabır.

Varsayımlar üzerine konuşmak doğru değil tabiki ama bu kalströmü alsak frikikleri yine sabri mi atar.. İlla geçer mi topun başına yine.. Çekil lan kim kalström, KİMsin sen ilk önce biz vardık burda der mi? Bizleri yine çıldırtır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt