Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer

Surda biz transferi konusyoruz , bjk ilk yarı portoya karsı taş gibi top oynadı gol yollarında biraz sıkıntı olsada portodan daha etkililerdi . Bjk CL'den gelicek para ve ülkerle anlasma yaparlarsa forma arkasına reklam iyi para alıcaklar . Gercekten iyi transfer yapabilirler. Fener'den bu sene hic korkmuyorum yerli transferleri iyi özer hurmaci ve mehmet topuz ama brezilyadan aldıgı oyuncular maldonado'nun yarısı yapmaz . Defansları da sua cok kötü . Bu sene sanırım bjk işi götürücek yine ve CL'de iyi is basarıcaklarını da düsünüyorum .

elanoyuda beğenmeyenler varya,merak ediyom kimin gelmesini istiyonuz.

Hazırlık maçında Porto'yu yenebilirsiniz,ama iş ciddiye binince bir Şl müsabakasında öttürürler!

Aslında Anderlecht maçında hepimiz tekrar sahit olduk,Biglia yok ötesi;)

aaa tv de bjk macı vardı dimi. gideim bari 2. yarıya yetişeim. izliyeyim şu finki:D hadi herkese iyi geceler

biglia yı ben hiç beğenmedim nedense belkide takımın en kötusuydu maçta :S

Zaman olarak yakın ki, biz buraya haber olarak giriyoruz. Abuk subuk, çocukca yorumlar yapmanın manası yok. Gayri ciddi olarak algılayacaksanız, girip okumayın, yorum da yazmayın. Şu ana kadarda böyle bir izlenim verdiğimizi sanmıyorum.

Biz buraya, yapılacak bir transferin gerçekleşmesine ramak kaldığını bildiriyoruz. O ismi biz biliyoruz, bizde saklı, saklı olmasının da uygun olacağını değerlendiriyoruz.

İsim tahmin etmeye veya öğrenmeye çalışan arkadaşlar, hiç merak etmesinler, bir iki gün daha sabır etsinler ve gerçekten çok çok iyi bir oyuncu ile anlaşma zemini arandığını bilsinler yeter. Gerçekten sabretmeye değecek bir oyuncu.

Ha olmaz olmaz. Metinde de bahsettiğimiz gibi herşey olacak diye bir kaide yok. Ama olmazsa sa Emana’da olduğu gibi neden olmadığının en ince ayrıntılarına kadar gireceğiz.

Bizim amacımız sadece Galatasasaray taraftarını daha da meraklandırmak değil, biraz daha sabretmelerini, gerçekten kalitemize yakışır isimlerle temas halinde olunduğunu bildirmek. Ancak bu isimlerin yansıması, özellikle de çok iyi oyuncuların yansıması pek iyi olmuyor kulübümüz açısından. O yüzden biraz daha sabır.

Bu yazıyı yazmak icin müneccim olmak gerekmiyor bunu bizde biliyoruz . Emana ismi icinde senelerdir her transfer dönemi geciyordu toulouse'den beri . Kimse ismini bilmiyor haldun üstünel ve adnan polat dısında . Sadece bu bloqta yazan kisiler kendilerini cok önemli insanlar gibi hissetirip efsane olmaya calısıyorlar . Ben size isim veriyim alıcagımız oyuncu lucas neill !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt