Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer

Surda biz transferi konusyoruz , bjk ilk yarı portoya karsı taş gibi top oynadı gol yollarında biraz sıkıntı olsada portodan daha etkililerdi . Bjk CL'den gelicek para ve ülkerle anlasma yaparlarsa forma arkasına reklam iyi para alıcaklar . Gercekten iyi transfer yapabilirler. Fener'den bu sene hic korkmuyorum yerli transferleri iyi özer hurmaci ve mehmet topuz ama brezilyadan aldıgı oyuncular maldonado'nun yarısı yapmaz . Defansları da sua cok kötü . Bu sene sanırım bjk işi götürücek yine ve CL'de iyi is basarıcaklarını da düsünüyorum .

Besiktas isi gotururken zaten bizde armut topluyor oluruz herhalde..

Erkenden yargilara varmaktan vazgecin artik!

Transfer yapsakda yapmasakta,ole kolay olmaz bu yil isler Besiktas icin.

Cuma günü bu transferin gerçekleşmesini bekliyorum. Duyum değil bu benim kişisel görüşüm.

Arkadaslar GSScout a guvenerim ben ama onlar Elano dan bahsedip etmedigini bilmiyoruz ki!

Elano veya başkası mühim olan kalitesi ve marka bir oyuncu geleceğinden şüphemiz yok!

beyler aynı decodaki gibi yapıosnz yine fos çıkıcak

Son Dakika... Savaşın Galibi Galatasaray!

29.07.2009 18:26:00

Beşiktaş ile Galatasaray'ın almak için yoğun uğraşlar verdiği Brezilyalı yıldızı sarı-kırmızılı kulüp kaptı. İşte Galatasaray'ın anlaşma sağladığı yıldız isim:

Adebayor, Santa Cruz, Bellamy ve Tevez gibi dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Manchester City'den kopma noktasına gelen Elano'yu Galatasaray kaptı.

Beşiktaş'ın daha sonradan devreye girdiği oyuncu ile el sıkışan sarı kırmızılı camia, uzun pazarlıkların ardından Manchester City ile 7.5 Milyon Euro bonservis bedeline anlaşma sağladı.

Hızının yanı sıra doğru koşuları ve uzaktan sert şutlarıyla dikkat çeken Elano, 2007 sezonundan beri Manchester City forması giyiyor. City formasıyla 62 maça çıkan başarılı orta saha oyuncusu 14 gol kaydetti.

Öte yandan Elano Blumer'in Brezilya Milli Takımı'yla da 27 maçta 4 golü bulunuyor.

Futbola Guarani'de başlayan ardından Inter de Limeira'ya geçen Elano, profesyonel futbol hayatına Santos'ta başladı.

4 yıl Santos forması giyen ve 131 maçta rakip ağları 33 kez havalandıran Brezilyalı yıldız, 2005 sezonunda Shaktar Donetsk'e transfer olmuştu.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mümtaz Tahincioğlu da gün içerisinde yaptığı açıklama ile transferin müjdesini sarı kırmızılı taraftarlara vermişti.

Medyaspor

bazı arkadaşlarımız elanoyu lincoln delgado veya alexe benzetmiş.size şöyle anlatayım

elano hem koşan hem adam kovalayan biri.öyle bizim 10 numara tabir ettiğimiz oyuncular gibi sahada gezen biri değil.müthiş tekniği var.inanılmaz ara pasları atıyor.frikikleri zaten meşhur.brezilya milli takımının nerdeyse vazgeçilmezi durumunda.brezilya teknik direktörü dunga herzaman elanoyu milli takıma çağır.

elano transferi tabiki zor.ama olursa şahane olur

( haber1903 yani bjk nin sitesinde elanonun galatasaray ile anlaştığını söylemiş.ayrıca medyaspor bjklidir )

Şu Man. Utd'dan Elano ile anlaştığımızı söyleyen medyaspor mu bu?:D

bazı arkadaşlarımız elanoyu lincoln delgado veya alexe benzetmiş.size şöyle anlatayım

elano hem koşan hem adam kovalayan biri.öyle bizim 10 numara tabir ettiğimiz oyuncular gibi sahada gezen biri değil.müthiş tekniği var.inanılmaz ara pasları atıyor.frikikleri zaten meşhur.brezilya milli takımının nerdeyse vazgeçilmezi durumunda.brezilya teknik direktörü dunga herzaman elanoyu milli takıma çağır.

elano transferi tabiki zor.ama olursa şahane olur

( haber1903 yani bjk nin sitesinde elanonun galatasaray ile anlaştığını söylemiş.ayrıca medyaspor bjklidir )

Bildigim kadar f5 li , yanisahibi TAHIR KIRAN muhallif f5 li:)))

Pek ne demek istediğini anlayamadığım için pc başında doğal olarak.:)

Sinirlendirmek istemedim.Sinirlenmede böyle şeylere fenerbahçe taraftarı gibi mizah anlayışı yalnızca aşağılamak olan bir taraftar grubuna dönüşmeyelim yani buradaki herkes için geçerli (saygı çerçevesinde):)

Herkes heyecanlandi valla..Insallah AURELIO yla gelmez Haldun..Yoksa bu kadar yuksek beklentinin ustune bizim taraftar istifaya davet etmeye gider havaalanina..:D

Arkadaslar bir aciklansin..Telime mesaj gelecek Haldun babadan..:D Sakin yav..Gerci ben bile olamiyorum..Elano be kardesim..:f50:duyumu ,yuzde 90 haberleri bile guzel..:D:ka05:

Beyler ben kactim size iyi muhhabetler ins ELANO DUR cokbeklemeyiz ins su transferi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt