Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer

içimdeki ses cuma günü açıklanacak diyor.bu isim elano olur yada başkası bilemem

Gecen haftada cuma aciklanacak diye bekledik aciklanmadi.

Bu defa aciklansa bari.

Benim görüşüm, tam anlamıyla açıklanacağı zaman konusunda tam bilgimiz yok, zaten şu anda bile çalışmalar devam etmekte, ancak kendi kanaatime göre ben Netanya maçına kadar bir resmi açıklama geleceğini sanmıyorum, takımın havasını bozmamak için.

Gsscout'tan

Ben Pes oynamaya kaciyom :D

Biz transfer başından beri, her Allah’ın günü bir isim giren bir kurum yada portal değiliz. Bizim amacımızı bilsen, ya da geçmişten bizi takip ediyor olsan, zaten pek bu işlerde olmadığımızı görürsün.

Biz, her olan transfer haberini yorumlayan, her duyumu giren, basında, blogda her yerde çıkan her oyuncuya “geliyor geliyor” yazan bir portalda değiliz.

Aldığımız gerçekten net ve neredeyse birinci demeyelim de ikinci ağızdan bilgileri giriyoruz buraya. Ama o kişilerin özel ricası üzerine, isim girmiyoruz, giremiyoruz. Ki buna sizde hak verirsiniz.

Şu anda yapılan bir transfer görüşmesinin detaylarını, imkan elverdiğince aktarmaya çalıştık size. Üstüne basa basa hiç bir şeyin tamamen bitmediğini de belirtiyoruz. Herşeyi, olumlu yada olumsuz olabilecek her açıklığı ile dile getirmeye çalışıyoruz. Ama görüyoruz ki, yine hata etmişiz. Öyle yok evet Eylül’de geliyormuş benimde haberim var yorumları hoş olmuyor. Burada bir emek veriliyor, bu emeğe saygı göstermeni beklerdim, burada yapılan ciddi bir işle dalga geçmeye çalışmanı değil.

Şu yazıyı okuman senin bir dakikanı ya alır ya da almaz, ister inanırsın, ister inanmazsın, ama inanıp yada inanmaman sana dalga geçme hakkını vermez

SCOUTGS

babel de %99 galatasaray'daydı sözde, çok fazla duyumlara aldanmayın.

gsscout güvenilirdir ama elano falan dememişler onlar da.

nokta bir transfer olacaktır ve duruma bakılırsa yakın zamanda olacaktır.

ama ben bu oyuncunun elano olacağını düşünmüyorum. italya'dan ciddi talipleri var juventus ve milan gibi.

ayrıca italyan vatandaşlığı da mevcut, kontenjan kaplamayaca yani serie A'da.

bana kalırsa serie A için çok uygun bir transfer olur ama tabii ki umarım duyumlar doğrudur ve biz alırız.

Biz transfer başından beri, her Allah’ın günü bir isim giren bir kurum yada portal değiliz. Bizim amacımızı bilsen, ya da geçmişten bizi takip ediyor olsan, zaten pek bu işlerde olmadığımızı görürsün.

Biz, her olan transfer haberini yorumlayan, her duyumu giren, basında, blogda her yerde çıkan her oyuncuya “geliyor geliyor” yazan bir portalda değiliz.

Aldığımız gerçekten net ve neredeyse birinci demeyelim de ikinci ağızdan bilgileri giriyoruz buraya. Ama o kişilerin özel ricası üzerine, isim girmiyoruz, giremiyoruz. Ki buna sizde hak verirsiniz.

Şu anda yapılan bir transfer görüşmesinin detaylarını, imkan elverdiğince aktarmaya çalıştık size. Üstüne basa basa hiç bir şeyin tamamen bitmediğini de belirtiyoruz. Herşeyi, olumlu yada olumsuz olabilecek her açıklığı ile dile getirmeye çalışıyoruz. Ama görüyoruz ki, yine hata etmişiz. Öyle yok evet Eylül’de geliyormuş benimde haberim var yorumları hoş olmuyor. Burada bir emek veriliyor, bu emeğe saygı göstermeni beklerdim, burada yapılan ciddi bir işle dalga geçmeye çalışmanı değil.

Şu yazıyı okuman senin bir dakikanı ya alır ya da almaz, ister inanırsın, ister inanmazsın, ama inanıp yada inanmaman sana dalga geçme hakkını vermez

SCOUTGS

Şöyle böyle diyorlar ve kapıyı açık bırakıyorlar. Olsada olmasada biz demiştik diyorlar. Bırakın bu işleri..

Gene başladık :):):).

Co,Dos Santos,Babel.

Sıradaki Blumer :):):).

Scoutgs'nin sağlam bir kaynak olduğunu kim söyledi?? Yahu bu adamlar o kadar yalan haber yazdı ki anlatamam size.. Hala sağlam diyorsunuz bir de anlayamıyorum sizi.. Fazla umutlanmayın bence..

Şöyle böyle diyorlar ve kapıyı açık bırakıyorlar. Olsada olmasada biz demiştik diyorlar. Bırakın bu işleri..

katılıyorum %100. Siz demiştiniz gazeteler :f50: ne saçma bunlar ya.Gazeteci olmak en kolay ülkemizdedir heralde. Salla biraz,sallarken havası kaçmasın tadında haberi ver,sonra yüzbinlre sattık diye yine salla :m26:

Elano Blumer GALATASARAY'DA.

İnanmayın beeee :D:D:D:D:.

Şaka Şaka. :D:D:D.

Yuzde 90 anlasma saglanmis diyorlar...Bende bunu anlamiyorum..Bu yuzde 10 luk kisimda neler var..?:) hep bu yuzde 10 yuzunden olmuyor..Ne istiyorlar kardesim bu yuzde 10 luk kisimda..?

Esi colugu cocugu bunlarin isteklerimidir..Bulamadik soyle bekar eli yuzu duzgun caliskan bir yildiz oyuncu..Hep evli hep evli bu ne yav:D

ScoutGS nedir ya ? Sunların ciddiye almayın herkez disini sıksın sabretsin olcaksa olucaktır transfer zaten . Yarın ki macı konusun baska sey konusun ama sunlarun biryerlerini kaldırmayın onlarda bisey bilmiyor . Sadece amacları prim yapmak rant saglamak . Herkez biliyor haldun biryerlerde birileriyle görüsüyor adam ugrasıyor . İnsallah GS'a layık oyuncular takımımıza katılır bize fayda saglarlar. Gerisi hikaye ...

Milan giants are Inter Elano

ELANO is at the centre of an £8million battle between both Milan giants.

The Manchester City midfielder has fallen down the pecking order.

AC want him to replace Kaka, but Inter are also keen.

kaynak: the sun

Bu defa hic inanasim gelmiyor nedense.

En güzelini yapıyorsun.. Çünkü en azından hayal kırıklığına uğramazsın.. Deco'da da ben mesela Rijkaard gelince geleceğine inanmıştım fakat sonradan haberleri gelince adamın gelmeyeceğini anladım ve hayal kırıklığı oldu ki şimdi BJK alırsa çözerim resmen.. O yüzden inanma.. Gelirse coşarsın gelmezse de zaten geleceğini zannetmiyordum der geçersin ;)

Sıkıldım hep aynı şeyler.

Ne olursa olur işte insanlara işkence yapmaya gerek yok.Saçma sapan yazılar,haberler ile ;).

Gelirse orta sahaya çok katkı yapacağı kesin.Ama gelir mi gelmez mi orası meçhul. Bekleyelim ve görelim.

En güzelini yapıyorsun.. Çünkü en azından hayal kırıklığına uğramazsın.. Deco'da da ben mesela Rijkaard gelince geleceğine inanmıştım fakat sonradan haberleri gelince adamın gelmeyeceğini anladım ve hayal kırıklığı oldu ki şimdi BJK alırsa çözerim resmen.. O yüzden inanma.. Gelirse coşarsın gelmezse de zaten geleceğini zannetmiyordum der geçersin ;)

Bu insanlarida anlamiyorum, %90 deyip beklentiyi artiriyorlar.

Gecen sabaha kadar beklettiler bizi yine ses cikmadi.

Sonrada kücük pürüzler yüzünden anlasamadik diyorlar.

Kesin bilgi yoksa ellerinde ve böyle aciklamalar yapiyorlarsa cok ayip birsey bu.

Sahsen ben Galatasaraylilari böyle haberler yaparak umutlandirmaya cekinirim.

Ne diyelim insallah yalan söylemiyorlardir saglamdir kaynaklari.

Milan giants are Inter Elano

ELANO is at the centre of an £8million battle between both Milan giants.

The Manchester City midfielder has fallen down the pecking order.

AC want him to replace Kaka, but Inter are also keen.

kaynak: the sun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt