Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

içinde azıcık GALATASARAY sevgisi ve utanması olanlar şimdi borcumuzu ödeme zamanı.bu yönetim bize en büyük hediyelerden birini verdi ve bizi mutlu etti. şimdi sıra bizde mor,pembe,eflatun,lila,türbe yeşili fark etmez gidicez beğensekte beğenmesekte formamızı yada diğer ürünlerden birini alıcaz.

Neyse bu konuya sabah uyanip şokta olan arkadaşlar devam eder benim de yatma vakti geldi artık.

farketmez alsınlar .. bizdede dos santos var

pohahahaaha :D :D :D

içinde azıcık GALATASARAY sevgisi ve utanması olanlar şimdi borcumuzu ödeme zamanı.bu yönetim bize en büyük hediyelerden birini verdi ve bizi mutlu etti. şimdi sıra bizde mor,pembe,eflatun,lila,türbe yeşili fark etmez gidicez beğensekte beğenmesekte formamızı yada diğer ürünlerden birini alıcaz.

Cok Dogru

Yarin GS Storelara Hucum Forma ürün GS Mobile Kombine alalim Yönetim daha napsin

17 veya 9 Nr, giyecek diyorum iddaaya giren varmi :D

yaseri unuttuk be 17 nr onundu yav :D

17 veya 9 Nr, giyecek diyorum iddaaya giren varmi :D

Dostum bence çok rahat 7 numarayı giyer...Aydında gereksiz duruyor ztn 7 numara...Ki Aydının artk As takımda işi kalmadı...

Tabi Elanoda 7 numarayı giymekte zaten milli takımda...''7'' gibi asil bir numaraya Elano babalar gibi yakışır...:)

Arkadaslar super bir video yaptim , simdi youtube koyacam :P

Bence 7 numarayı giysin kapakoğlu kapak olur cümle aleme. 4 kere brezilya formasını giymiş adamı "madridin, milanın elinden kaptık" diye hava atıyolardı. Biz gittik o brezilyanın 7 numarasını aldık. :cool:

Cok ozel videolari bunlar Brezilyada cok gol atmis simdi koycam youtube'a

7 nr. aslinda süper yakisir, aydindan almak lazim o numarayi zaten bi ise yaradigi yok cocugun, bari elanoyu küstürmeyelim hemen :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt