Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

Fenerliler parayı nerden buluyor diye kafayı yemek üzereler.

Onların Mehmet Topuz'la, Cristian'a verdikleri paraları biz Keita ve Elano'ya veriyoruz.

2 takımın bu transferlerini karşılaştırdığımızda Galatasaray'ın 5milyon EU kadar daha az para harcadığını görmek gerçekten gurur verici.

Yeni Kalktım Bundan Daha süper bir haber olamazdı!

:Sürekli resmi siteye bakıyorum haber yerinde mi diye?:D

Galatasaray'ın defansif anlamda sıkıntı yaşayacağını ve defansif kurguda zayıf olduğumuzu düşünenler olabilir. Ama bizim bu teknik oyuncular ve usta adamlarla kolay kolay top kaybedeceğimizi zannetmiyorum. Bir tarafta Arda, Kewell, Elano, Linderoth gibi pas ustası ve manyakları, diğer tarafta Keita ve Baros gibi hız ve patlayarak sprinte çıkan speedy delileri.. Rakip takımların birbirinden tehditkar olan böyle bir orta saha ve forvet blokuna karşı nasıl önlem alabileceklerini düşünmeleri kafalarından bir kaç yıllık saçı dökmeleri ile eşdeğer. Çünkü hangi birini tutacaksın?

Nerede kaldı Rijkaard aynı maç içinde bu oyuncuların yerlerini sürekli değiştirecektir ve rakip savunma ve orta sahası şaşkına uğrayacaktır. Adım gibi eminim ki bu kadar usta işi adamların bir arada toplandığı bir takım rakibini pas manyağı yapar, gardını düşürür ve baş dönmesine sebep olur. Bence Rijkaard'ın oyuncuları seçerken yaptığı bu. Önceden Baros-Arda-Kewell-Lincoln diyorduk; şimdi ise Arda-Baros-Kewell-Keita-Elano diyeceğiz ve bunlara Linderoth - Topal da eklenecek, hem de Rijkaard ve teknik heyetin eleğinden geçmiş, dönüşüme uğramış Linderoth - Topal...

Bu kadronun Türkiye'de ilk üçe giremeyeceğini söylemek gariptir. Bu kadro belki ilk üçe giremeyebilir, futbol bu ama kastedilen kaliteli ve uygun oyuncuya sahip olunmamasıydı. Eğer bu kadroda bu kalite ve uygunluk yoksa hangi Turkcell Süper Lig takımında olacak?

Sıra bize geldi arkadaşlar hep çift yönlü ortasaha istiyorduk ya işte size Elano....

Durumu olan Renkdaşlar FORMA ALIN.

Durumu pek iyi olmayan arkadaşlar KALEM KUPA BiLEKLİK 3 LİRA 5 LİRA ALIN GSSTORELARDAN.

DESTEK ZAMANI!!! HAYDİ CİMBOMLULAR !!!!

f7 ler çıldırıyor tam cik cik bunlar yazıkkk yazıkkk ağlamayın sarı civcivler sizde yaparsınız büyüyünce :D

arkadaslar besiktasin forumunda buldugum yoruma bi bakin:D

adamlar Türkiye'nin los galacticos'u olcak yakında

kadroya bak anasını satayım

leo franco

kewell

baros

keita

arda

topal

linderoth

elano

bazı arkadaslar lütfen benden özür dilesin ben ilk yazdığımda hepsi bana saldırdı özür bekliyorum

Dün kaçta açıklandı sabah şimdi girdim şok oldum.

-----------------------Leo ---------------------------

Uğur ------- Servet ----------E.Güngör------- Alparslan

-------------Topal-----------Linderoth (Ayhan)--------

Keita (Kewell) -------Elano :) --------------Kaptan Arda

---------------------Baros----------------------------

Ofansif anlamda ürkütücü, defansif anlamda da dengeli bir kadro. İstenildiği gibi yoğrulur. Hücum gücü artıcaksa Arda ortaya alınır Kewell, Keita kanatlarda oynar. İster 4-3-3 ister 4-5-1 oynar. Yeterki maçlara tam kadro çıkalım. Bu ligde tek rakibimiz zemin bozukluğu olur.

Ya Yazıklar olsun Bu Fakir Gs Bile gidip Bu oyuncuyu alıyor . biz neciyiz biz neden almadık ?

Gs'ye Verilen Sponsor Desteğini bizede Vermezse Cola turka ile Sözleşme Feshedilsin .

Sabah Sabah Sinirlerim Tepeme Çıktı Yazıklar olsun ..

Eğer Yönetim Bu saatten sonra 10,5 Numara getirmezse Zor günler bekliyor bizleri .

demiş bir sekiztaşlı:D:D

----------------Baros--------------

Arda--------------------------Keita

---------------Elano---------------

-----M.Topal-Linderoth(Barış/Ayhan)

-----------------------------------

H.Balta---Servet----Emre G.---Uğur

ne kadro ama?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt