Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

NTV spor'da simdi Mehmet Demirkol Elano hakkinda konusuyor.

mehmet demirkol ve fuat akdağ şuan ntvsporda övdü dolu sözler söylüyorlar elano için!

Yılın transferi. Hala inanamıyorum. Elano, o bölgeye alabileceğimiz en iyi adamlardandı. Valla helal olsun.

Tamda aradığımız çift yönlü adam alındı ; Mükemmel ötesi bir transfer oldu...

Evine Hoşgeldin ELANO...........

İyi transfer umarım form tutar burdada ! Sarp(topal)-Elano-Arda:D Nasıl?

Uyanıyorum,televizyonu açayım diyorum ve o da ne NTV Elano Galatasaray'da diyor.Kalbime iniyordu resmen.Haldun Abi en sonunda öldürecek bizi.:asd:

Kewell-Keita-Baros-Arda-Elano ufffff :D

Bu konudaki hemen hemen butun yorumlari okudum ve genel olarak transfer politimazin (yildiz futbolcu transferi) degistigini bir cok arkadasimiz belirtmis ve eskiden varolan dis transfer politikamizi 6alatasarayin surdurdugunu soylemis. Acikcasi bu yorumlara katiliyor ve Keita ile Elanonun yildizlik acisindan Santos ve Baroni den daha yildiz olduklarini dusunuyorum. Onemli olan yildiz futbolcu transferlerimi yoksa nokta transferlermi oldugunu soruyorum kendi kendime. Bana gore nokta transferler‚ takim icin yuregini koyan ve yildiz olmak icin kendini yirtacak futbolcu transferleri cok daha onemli. Asagida nacizane FB ve 6S transferleri (futbolcu+teknik direktor) hakkinda yaptigim genel bir yorum olacak.

Frank Rijkaard (6S): 6S nin en zayif halkasi. Bana gore TSL de basari yakalamasi cok ama cok zor. Hollanda ligi maceralari fiyasko. Benim icin Barca basarilari onem teskil etmiyor (Bakiniz: Del Bosque ve Aragones)

Cristoph Daum (FB): TSL yi cok iyi bilen ve tartismasiz Turkiye icin en iyi yabanci hoca. Koch ta cabasi.

Santos (FB): Mukemmel bir transfer‚1-2 sene icerisinde yuksek bir bonservis bedeliyle (en an 10 milyon Euro) satilmasi muhtemel.

Keita (GS): Allanip pullanan ve 3 sene oncesinin Fransadaki en yuksek bonservisli futbolcusu. Lyon macerasi ise tam bir fiyasko. Futbol asigi Fransiz arkadaslarimla yaptigimiz konusmalarda tamamen bitik bir futbolcu oldugunu‚ Lyon taraftarinin nefret ettigini ve tamamen kontraatak futbolcusu oldugunu ve 6S icin elinde patlama riskinin cok yuksek oldugu ogrendigin bir transfer.

Baroni (FB): Corinthians websitelerinden ogrendigim kadariyla‚ takimi icin herseyi goze alan‚ mucadeleci ve Brezilya liginin en iyi onliberosu. (Bizim icin su an itibariyle bir soru isareti)

Elano (6S): Gayet iyi bir kariyere sahip olan milli futbolcu. Mevki itibariyle 6S icin gereksiz sayilabilecek 28 yasinda ve yaptigi 4 yillik mukavele ile (buyuk ihtimalle garanti para‚ yillik en az 3.5 milyon Euro) artik avrupa macerasinda 6S son durak oldugunu varsaydigim futbolcu. 6S gelmesinin (Milana yada Intere gitmemesi) ana nedeni ilk 11 de garanti oynayacak takim olmasi ve tabiki para.

Mehmet Topuz (FB): Tartismasiz Turkiyenin en iyi yerli ortasaha fulbolcusu. Orta sahada bir cok mevkide oynayabilir. Cok iyi bir transfer.

Leo Franco (6S): Kariyerine bakildiginda yildiz bir kaleci. 32 yasinda. 6S sondurak. Kaleciligini sahsen hic begenmem.

Ozer Hurmaci (FB): Yorum yapmama bile gerek yok. Tarafli tarafsiz herkesin imrendigi bir fulbolcu.

M. Sarp (6S): Bursa yasarken bir cok macini izledim. Mucadeleci ancak vasat bir futbolcu.

Bilica (FB): Sivasta oynerken bircok FB linin begendigi ve takimda muhakkak gormek istedikleri bir defans oyuncusuydu. Bana gore cok iyi bir transfer ve Lugano transferi ile (muhakkak olmali) defansimiz gecilmez.

G. Zan (6S): Tamamen felaket. Muzmin sakat. Kargalarin arkasindan gobek attiklari defans oyuncusu.

Sonuc itibariyle‚ bana gore yaptigimiz transferler genel anlamiyla cok ama cok iyi olmakla birlikte kisa vadeli degil uzun vadeli (3 yil sampiyonluk ve Avrupada basari) basarilari elde edebilecegimiz transferlerdir. Ne 6S nin transferlerini goklere cikaralim nede kendi transferlerimi yerin dibine sokalim. Corbayi onumuzden yiyerek‚ Avrupada ve ligde herdaim takimizi destekleyelim ve basarilari yakalayalim. 3 sene ard arda sampiyon olacagimizada (kadro yapisi itibari ile) kesin gozuyle bakiyorum.

Saglicakla kalin...

Ezikler Kıskançlıklarından Çatlaya Çatlaya Forumu Ziyaret Etmişler :D:D

Adama Bak Fenerli "Top"uzu Türkiyenin en ii orta saha oyuncusu yaptı :) Arda bu durumda ne oluyo dünyanın en iisi falan mı :D Adam doğru dürüst Milli Takımda bile oynamıyor Emreciksin'de geldiğinde aynısı denmişti şimdi pavron erkeği diyolar :D eziksiniz ya işte :)

Şunuda Ekliyeyim Dos Santos ve Oliviera Fenerde diye bi başlık atılmıştı sabah internet sitelerinde şaşırdım dedim helal olsun ne transfer yapmışlar tabi ben Givoanni Dos Santos ve Ricardo Oliviera sanıyorum :) Meğer Çakmalarıymış :) Adamlar Çakmalarını Yıldız Diye Tanıtıyor Ulen Adamlar o kadar ii olsalar 28 yaşına gelinceye kadar avrupa takımları kapardı Elano gibi ....çakması değil gerçek Elano dikkatinizi çekerim ;)

Bide Zamanında 16 milyon euro vererek Lyona giden Keitaya çakma derler hadi cnm kendi çöplüğünüzde ötün Fakir 6S Ezik 6s Biz daha iiyiz diye çünkü bu laflara anca orda kanarlar ;) hadi 7B liler ;)

ben ilk haberturk te okumustum 3-4 gun oncee

Allah ' ım sana şükürler olsun . Yeni uyandım çocukklar gibi mutluyuuuummmm

Çok güzel bir kadro..Yanlız bu takıma defans oyuncusu şart..Defansdaki adamlara bakın ilerideki adamlar bakın;)

Juande Ramos transfer bütçesi nedeniyle Galatasaray'a gelmemişti. Bu sezon transfere harcanan para 7,5/3 + 7,5/3 = 5 Milyon EU. 15 milyon avra harcadık bunu da 3 senede ödeyeceğiz :D Dikkatinizi çekerim 36 ay taksit FM'de seçenek olarak dahi yok :)

Nerden bilsin adamcağız Haldun faktörünü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt