Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

On attendait le milieu de terrain lyonnais Kim Kallstrom, c’est finalement le brésilien de Manchester City, Elano qui va animer le jeu du Galatasaray la saison prochaine.

Un joli coup réalisé par Frank Rijkaard qui s’offre un nouveau renfort de choix après avoir finalisé les arrivées de Kader Keita ou de Leo Franco. Le milieu de terrain international brésilien de 28 ans, passé également par le Shakthar Donetsk reste sur deux bonnes saisons avec les Citizen (62 matches – 14 buts) mais a été victime du recrutement pharaonique réalisé Man City.

Le club stambouliote arrache pour quatre ans le stratège brésilien contre une indemnité de 9,5 M€ au nez et à la barbe du FC Cologne et des deux clubs milanais, qui lorgnaient également sur le joueur.

Vay ezik vay !

Rijkaard daumdan kötü ha hahahahahahhahahahaha

Keita , Kewell , Baros , Arda, Elano Bu 5li de sizin kıytırık oyunculardan mı kötü ?

Yav sabah sabah çok güldüm Allah cızığınızı versin. ANGUT herifler

Yarın havaalanı yıkılır mı dersiniz?

Bonservis bedeli 8 milyon sterlindir yani 9,3 milyon avro

Keita transferindede demistim 8,5 diye turk basını yine 7 yazmıstı

mor forma iyi oldu f5 liler mosmor oldular :D

geliş saatini büyük ihtimal duyururlar yani keitadaki gibi olmaz bu sefer ama 2000 kişi gider oraya...

belki yarından sonra havaalanlarına da almazlar bizi artık...

Oooo Oooo Nasıl Koycak Kadıköy'de Elanoooo ! =) Haldun Üstüneel Haldun Üstüneell !

Ya iste beledim haber , geldi YARIN havaalanina cok fazla gitmemek lazim,cok kotu oluyor,kendinizi florya ya saklayin ,alistik ne de olsa superstar la ya ELANO BIZEDEEEEEEEEEEE ALLAHHHHHHHH

Bazi kuslar yeni kalkmis olabilir, kizmayin ama gözleri biraz acilsin:

5cdki8.png

yahu nasıl keyiflendim nasıl mutlu oldum anlatamam daha dün ismini gördügümde ya bi s... g... nası gelir diyordum :D adamların yerlilere verdikleri paralarla kimleri getirdik buda GS nin hala marka degeri taşıdıgını gösteriyor (Canaydın'a ragmen)

Arkadaşlar bir ricam olacak benim Elano yu pek izleme fırsatım olmadı tam olarak nasıl bi futbolcu bilmiyorum yapılan bazı yorumlarda ii değil city o yüzden bıraltı deniliyor biraz anlatabilecek arkadaşım varsa bekliyorum..

Elano Blumer transferi, daha önce yapılan transferlerde olduğu gibi, ilk olarak yine Galatasaray Medyası tarafından tüm kamuoyuna ve Galatasaraylılara duyuruldu.

Elano Blumer transferi, Galatasaray Resmi İnternet Sitesi, Galatasaray TV ve GSMobile'da sabaha karşı aynı anda duyuruldu. Galatasaray Dergisi de, bu transfer nedeniyle kapağını bekletti ve bugün baskıya giriyor.

“HABER” yazıp 1905’e SMS atarak Haber paketine ücretsiz abone olan GSMobile’lılar transferden anında haberdar olabiliyorlar.

Brezilya milli takımında son birkaç senedir neredeyse banko oynayan adama 9.3 milyon Euro verilir. Bu parayı da hakediyor adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt