Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

Arkadaşlar bir ricam olacak benim Elano yu pek izleme fırsatım olmadı tam olarak nasıl bi futbolcu bilmiyorum yapılan bazı yorumlarda ii değil city o yüzden bıraltı deniliyor biraz anlatabilecek arkadaşım varsa bekliyorum..

Brezilya milli takımında 30'dan fazla maça çıkmıştır City bırakmış olabilir adamlarda para bol ama adamların taraftarları isyanda;)

Arkadaşlar bir ricam olacak benim Elano yu pek izleme fırsatım olmadı tam olarak nasıl bi futbolcu bilmiyorum yapılan bazı yorumlarda ii değil city o yüzden bıraltı deniliyor biraz anlatabilecek arkadaşım varsa bekliyorum..

Kisacasi huyu Lincoln gibi olmayan, ve üstelik Lincoln stili gibi biri oldugunu düsünüyorum. Izledigim kadariyla, ama onlarda secilmis hareketler videodaki...

Sana şu kadarını söyleyeyim, City'nin Elano'yu satmasının nedeni, Adebayor, Tevez, Santa Cruz ve Barry transferlerine neredeyse 70 milyon Euro gibi bir para harcamış olması. Bu heriflerin senelik alacakları paraları düşünürsen Elano'yu satmaları gayet normal. Ben de yazmıştım bir ara, adamlar kadroyu daraltacaklar, özellikle forvet ve ortasahalarını satacaklar, diye. Ama Elano'yu satacaklarını tahmin etmemiştim açıkçası.

-uzaktan çok iyi şutları olan

- teknik

-disiplinli

-Bireysel oynamayı seven

- iyi oyun kuran

Elano Galatasaray'da ne İşe Yarar?

1-Hagiden sonra bir türlü yararlanamadığımız Duran Topları İnanılmaz etkili kullanır

2-Orta Sahada Adam eksiltip Hücumcuları pozisyona sokar

3-Tribünlere takıma inanılmaz bir hava katar

4-Forma Satışlarıyla klübün finansına büyük katkı yapar

5-Müthiş tekniğiyle Galatasaray taraftarının maçlardan keyif almasını sağlar

Mehmet Topuz'un 9 milyon euro,İsmail Köybaşı'nın 6.5 + Serdar Kurtuluş ettiği ligte Elano'yu 7'ye almak tam anlamıyla BOMBADIR.Haldun Baba'nın da elinin uzanmadığı yer yok :) Müettiş Gadget kılıklı herif :) Adı üstünde ÜSTÜNel :)

Arkadaşlar bu adam çok iyi koşar,şut atar,ince paslar atar,iki yönlü sisteme üç yönlü topçu alıyoz
İlginç bir bakış açısı.

Elano'yu ben izledim, Lincoln'den cok daha fazla kosar. Tam bir modern 10 numara, uzaktan sutlari cok iyi'dir. Bakma sen city tarafarina onlar fazla uzulmuyor cunku cok iyi transferler yaptilar.

Elano iyi bir performans gosteriyordu, ama Ingiltere ligi ona fazla iyi gelmedi, ayni Robinho gibi. Cunku cok sert oynuyorlar.

Man.City forumlarına girdim herifler isyan ediyor "f..k muck" yazıyorlar o derece :D

Elano dan Keita ya mükemmel pas keita sagdan içeri girdi ardaya pasını verdi ardadan mükemmel bir çalım ve Barosa al da at diyor ve GOLLLLLLLLLLLLLL...

Duran topların Usta ismi Elano topun başında kaleyi bir baktı.... GOOOOOOOOOLLLLLL Golllllllllllll Taraftarlar Elano İsmini haykırıyor...yok böyle bir gol tam 25 metreden 90 astı..

maçlarda Spikerden böyle sözleri bol bol duyacagız...Premier ligte Attıgı Frikik gollerine kaldıgı yerden devam...

Ya beyler medyaspor a guvenim arrti , bir de scoutgs ye tskr hellal olsun turkspo kaldi sey gibi!

Dos Santos'un Brezilya Milli takımına çağrılması, Elano'nun da çağrılmaması haberdir.

10 numara ihtiyacından çok Sabrinin tehlikeli frikiklerini izlemeyeceğiz artık ona seviniyorum :D

10 numaramız arda evet ama,yinede oyun kurucu tarzda bir vasfı var mı elano'nun?

:eek:

Vay anasını satım.

Elano yılın Bombası oldu.

M.topuz a verilen paraya Elanoyu aldık hemde 3 yılda ödenecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt