Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Galatasaray'da !

Soyun bakalım angut abi .

Ama dikkat et zaman kötü kolla .....

Sanmıyorum.Orta sahamız Elano-Topal-Arda şeklinde olacaktır.İleride de Keita-Baros-Kewell oynar.:)

Bence yedek kalacak,Elano - Arda ikilisi orta sahada büyük takımlara karşı açık vermemize sebebiyet verebilir.Yada en azından Avrupa maçlarında orta sahamız Linderot-Elano olsun derim ben.

Bu konuyu toplam 422 kişi okuyor. ( 136 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 286 ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.)

:D:D:D

Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

Eğer bjk cephesi bu transferde olmasaydı medyaspor'un da duyarabileceğini zannetmiyorum.

ama scoutgs keita transferini de bilmişti.

onların o şifreli verdikleri haberdeki gmb olayı artık bitti heralde, ben pek ihtimal vermiyordum ama yinede genç bir yetenek alıp kar edip satma işine yavaştan girmeyi istiyordum...

Bence de maalesef Kewell yedek kalacaktır ama bir kere de sakatlık sorunu değil de yedek kalma sorunu yaşayalım, boşverin. Aydın gider, 7 numaralı forma Elano'ya kalır.

Elano'yu bir Brezilyalı olarak görmeyin.

Diger Brezilyalılardan çok çok farklı herşeyden önce çok yüksek bir tempoya sahip

onların o şifreli verdikleri haberdeki gmb olayı artık bitti heralde, ben pek ihtimal vermiyordum ama yinede genç bir yetenek alıp kar edip satma işine yavaştan girmeyi istiyordum...

ilerleyen zamanlarda GMB durumunu açıklarlar belki .

Dün resmi siteden öce scoutgs sitesi kitlendi:)

Bence Ardayi ileri üclüye cekecek. Elano ile Arda ayni anda orta üclüde oynarsa kevgire döneriz. Defans zaten güven vermiyor.

Sabah uyandım Face de haberi gördüm ve bir sevinç narası attım arkada uyayan ablam kalktı ve tokatı caktı :D:D:D:

Bence yedek kalacak,Elano - Arda ikilisi orta sahada büyük takımlara karşı açık vermemize sebebiyet verebilir.Yada en azından Avrupa maçlarında orta sahamız Linderot-Elano olsun derim ben.

Top çoğunlukla bizde olacağından açık da vermeyeceğimizi düşünüyorum.``Top bizdeyken onlar gol atamaz.`` demiş Cruyff.Çok doğru söylemiş.:DRakibi pas manyağı yaparız bu ortasahayla.

Hoşgeldin Elano...

Baya kötü oldu ama:D

ilerleyen zamanlarda GMB durumunu açıklarlar belki .

Dün resmi siteden öce scoutgs sitesi kitlendi:)

walla artık beklemedeyiz, önceden resmi site, gsmobile, gstv ve haldun abiden duymazsam inanmam diyodum artık bu listeye scoutgsyide kattım, gerçekten ii iş yaptılar. angutlar ilk şoku orda yaşadı :D:D

Forumda dolaşan diğer takım taraftarı arkadaşlarımız için şu nadide Elano golünü hediye etmek istiyorum...

Gol'ün tarihi 2008 Kasım ayına aittir. Öyle 10 sene önce milli takımda atılmış gol falan değildir.

Portekiz'e karşı sallanmış süper goldür..

:f68.gif:

https://www.youtube.com/watch?v=6hj_XF_CxMI

Brazil squad for Estonia friendly

Reuters - July 29, 2009, 5:55 am

RIO DE JANEIRO, July 28 (Reuters) - Brazil coach Dunga named the following squad on Tuesday for the Confederations Cup champions' friendly against Estonia in Tallinn on Aug. 12:

Goalkeepers: Julio Cesar (Inter Milan), Gomes (Tottenham Hotspur)

Defenders: Andre Santos (Fenerbahce), Daniel Alves (Barcelona), Maicon (Inter Milan), Marcelo (Real Madrid), Lucio (Inter Milan), Luisao (Benfica), Miranda (Sao Paulo), Juan (AS Roma)

Midfielders: Elano (Manchester City), Felipe Melo (Juventus), Gilberto Silva (Panathinaikos), Josue (VfL Wolfsburg), Ramires (Benfica), Julio Baptista (AS Roma), Kaka (Real Madrid), Kleberson (Flamengo)

Forwards: Luis Fabiano (Sevilla), Nilmar (set to join Villarreal from Internacional), Robinho (Manchester City), Diego Tardelli (Atletico Mineiro)

şöyle 36 oluyor o zaman..:) Ki 70e kadar yolu var inşallah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt