Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Galatasaray'da !

Ama FenerBarça'ya acıdım yav. Fazla üzerine gitmeyin.

Ya ELANO linciln gibi degil,kosan basan ,bir oyuncu!

Milli takimin oyuncusu bu milli takim da BREZILYA

elenoasdasdlasdsak.jpg

valla demiştim basında geçmeden elano gelse diyeeee... sevincim anlatılamazzzzzzzzzzz:>D.D::D

arkadaşlar elano kaç numara olcak bilgisi olan var mı ?

helal olsun yönetime inanın yapacağı herşeyi yaptı. gidip formamı alıp desteği vereceğim.

Her GS li imkanını zorlaıp forma olmasa bile 20- 30 -50 tl lik bişiler alsın.

tarihin en iyi oluşumu yaptık.

Man City Taraftarlari uzuntulerinden intihar etmek uzere :D. Adamlar oyle uzuluyor ki, gormeyin. Bazi taraftarlar ise gittigine pek uzulmuyor, iyi futbolcu fakat biraz sorunlu diyorlar. Aman diyim bu yonetim "sorunlu" futbolculari yonetemiyor, sonra Lincoln'u kaybettigimiz gibi bunu da kaybetmeyelim.

Neyse Maraton'u acarken dedim: lan acaba birini aldik mi diye. Icime dogmustu, sonra baktim pat transfer :D.

Bu arada, Linderoth sakat degil, sadece adelesinde sertlik mevcut bu da dogaldir. Her futbolcunun basina her an gelebilir ...

Ama yinede keske Linderoth'u gonderip yerine baska biri alinsaydi. Linderoth'a guven olmaz cunku. 2 yildir oynamadi, bu yilda oynamazsa sasirmam zaten fakat umarim oynar cunku cok buyuk katki saglar bize.

Haldun Üstünel'in gizlilik politikası bu kez işe yaramadı anlaşılan. iyi ki de yaramamış:p:)

tahminim şu yönde: Haldun Üstünel yine haberin sızmasına engel olurdu ama araya Beşiktaş'ın girmesi işi bozdu. Beşiktaşlı yöneticiler Elano'yu istediler, ancak Galatasaray ile pazarlıkta olduğunu öğrenince geri adım attılar. o yöneticiler de basına sızdırdı olayı. zaten Elano haberlerinin büyük çoğunluğunun Beşiktaş Medyası tarafından yapıldığı -Ör: Medyaspor, haber1903'tü galiba....- bu tezi doğruluyor sanki...

teşekkürler Haldun Üstünel, başarılar Elano...

Super transfer! Elanooooooooooo!!! Iste bu, ve simdi bir Sag Bek lazim, ve transferler bitti.:D

Galatasaraydan Arda´yı değil de Haldun´u istemek lazım...

Bir fenerliden itiraf :D :D

:005: :005: :005: :005: :005: :005: :005: :005: :005: :005:

Bu büyük transferde emeği geçip antu'da ağlamaklı bir hava yaratan bütün herkese.. =) tekrar diyorum... ''Ooo Ooo Nasıl Koyacak Kadıköy'de Elaanooo''

pauahuahuahauha

mallar zaten maldı şimdi başka bişey oldular...

Dün gece transfer açıklanmadan önce bu başlığa şöyle yazmıştım;

umarım yarın uyandığımda bu başlıkta alt sıralara düşmez ve umutlarımız yine yıkılmaz ve bu cümlemden yaklaşık 40-50dk sonra transfer açıklandı ve çok rahat bir uyku çektim.

BÜYÜKSÜN HALDUN ÜSTÜNEL.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt