Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Galatasaray'da !

Valla renktaşlar,bu yönetimi ayakta alkışlamak gerekir.Özhan Canaydın dönemindeki kadro da Necatiler Ümit Karanlar İnamatolar vardı.Şimdi ise son iki yılda başta Riijkard olmak üzere Kewell,Baros,Keita,Leo ve son olarak Elano...Hangimiz iki üç sene öncesine kadar böyle bir kadro olabileceğine inanabilirdi ki?Böyle bir kadro olacağına heralde söylesek herkes dalga geçerdi.Bu durum bir yönetim başarısıdır.Alkışlamak ve gerekeni yapmak lazım diye düşünüyorum...

Cevap: # Elano Blumer GALATASARAY ' DA

Transferlerde Allah'a Şükür tek tek patlatıyoruz. Ancak Allah'tan tek bir şey istiyorum, şu FB'lileri Kadıköy'de yenelim. Sussunlar artık. Yeminle adamın sevinebileceği başka hiç bir şeyi yok ondan mahrum bırakalım. İnşallah Allah'ın izniyle bu sene yenicez onları.

Zaten gecen sezon kötü elimizden kactilar..o kirmizi kart ve lincolnun serbest vurusu sacma sapan hakwm verseydi farka gidecektik...

Arkadaslar hadi herkesi en az 1 forma almaya cagiriyorum...elano 7 ve 10 arda alacagim ben!!!

ulan heyecandan gırtlağım şişti nefes alamıyorum...

antuforum.jpg

Çok sevdiğim bir arkadaşımın,kardeşimin uludağ sözlüğe yazdığı yazı:

-------------------------------------------------------------------------------------

sevgili haldun abi.

seni hepimiz çok seviyoruz bilirsin. yaptığın transferler, getirdiğin adamlar, saçların, her bir şeyinle saygı duyulan bir insansın. hiç değişme hep böyle kal.

fakat benim maruzatım şu: kız arkadaşım yok. yanımda oyunu çift yönlü oynayabilecek, hücuma katkı sağlayacak, yeri geldiğinde gol pozisyonu üretebilecek bir hatuna ihtiyacım var. istirhamım o dur ki seninle bir bara

ya da cafeye girelim. sen masalardan dilediğine git otur. biliyorum ki o masadaki en güzel kızı, güzel kız yoksa kızların birinin kuzenini ayarlarsın bana. vizyonum sağlam, evlilik düşünebilirim. taraftarlarım aman arkadaşlarım temizdir. 22 yaşındayım. yakışıklı değil ama sempatiğim. ofansif oynarım özgüvenim sağlam yani.

haydi abi. kurban olurum. yengeye selam.

-------------------------------------------------------------------------------------

Deco gelse bu kadar sevinmezdim :)

Mor formayı bu yüzden yaptılar işte morarsınlar diye :asd:

hala inanamıyorum sanki rüya gibi geliyo :D

Bu transfer heyacanını yaşayan bir takım daha yok. :D

Hep beraber formalara hücum renkdaşlar.

Rekor Kıralım . !

Çok sevdiğim bir arkadaşımın,kardeşimin uludağ sözlüğe yazdığı yazı:

sevgili haldun abi.

seni hepimiz çok seviyoruz bilirsin. yaptığın transferler, getirdiğin adamlar, saçların, her bir şeyinle saygı duyulan bir insansın. hiç değişme hep böyle kal.

fakat benim maruzatım şu: kız arkadaşım yok. yanımda oyunu çift yönlü oynayabilecek, hücuma katkı sağlayacak, yeri geldiğinde gol pozisyonu üretebilecek bir hatuna ihtiyacım var. istirhamım o dur ki seninle bir bara

ya da cafeye girelim. sen masalardan dilediğine git otur. biliyorum ki o masadaki en güzel kızı, güzel kız yoksa kızların birinin kuzenini ayarlarsın bana. vizyonum sağlam, evlilik düşünebilirim. taraftarlarım aman arkadaşlarım temizdir. 22 yaşındayım. yakışıklı değil ama sempatiğim. ofansif oynarım özgüvenim sağlam yani.

haydi abi. kurban olurum. yengeye selam.

:2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt