Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Galatasaray'da !

Yetenekleri brezilyalı disiplini alman disiplini öpüp başımıza koyalım :D

musty_gfb

Elano gsde.

oha be haldun ne yaptın sen

angutdan alinti :D:D

Arkadaslar tamam herkes cok mutlu ve neseli forumda muhabbet espri gırla ALLAH bozmasın

yalnız bir sorum olacak Premier Ligi takip edenler ve Elanoyu bilenler bize bu adamın mücadele gücünden ve teknik özelliklerinden, oyun içerisinde nasıl oldugundan, esas verimli oldugu mevkiden bahsedebilir mi ? Youtube'daki videoları izledim ama hiçbir şey anlatmıyor o videolar

Arkadaslar tamam herkes cok mutlu ve neseli forumda muhabbet espri gırla ALLAH bozmasın

yalnız bir sorum olacak Premier Ligi takip edenler ve Elanoyu bilenler bize bu adamın mücadele gücünden ve teknik özelliklerinden, oyun içerisinde nasıl oldugundan, esas verimli oldugu mevkiden bahsedebilir mi ? Youtube'daki videoları izledim ama hiçbir şey anlatmıyor o videolar

Futbolcu olarak özelliklerine diyecek bir şey yok ama karakter olarak nasıl biri acaba? Çok sakatlanırmı,kaprisli mi? Malum ağzımız yandı da :))

Takimda okadar cok yildiz varki insan favori oyuncusu bile secemiyor, ayirim yapamiyorum :D

Elano'nun defansif yönü hakkında bilgi verebilir misiniz arkadaşlar,frikiklerini ve şutlarının ne kadar etkili olduğunu biliyorum!

Antu'ya açık mektup...

Elano kötü bir oyuncudur. Hemde çok kötü. Man City gibi God Mode kadrosu olan bir takımda 2 sezondur tüm maçlarda forma giyen, kaptanlık pazu bandını takan, tüm duran topları kullanan, ve son 3 yıldır brezilya milli takımının değişmesi olan ve 34 kez milli takım formasını giymiş, son iki senede sakatlık geçirmemiş, düşüşte olmayan, 28 yaşında ve ingiltere liginin Fabregas ile beraber en iyi MC mevkisinde ki oyuncu...

Elano kimdir? Bence kötü bir oyuncudur...

Siz mehmet topuz'ları 9 milyon dolara alırken, biz Elano'yu 7 milyon dolara alıyoruz...

Vizyon farkı işte...

Yalnız varya zaten çok sevinmiştim de fakat ben hiç bu kadar az para ödeyeceğimizi düşünmezdim.. DHA'nın haberi doğruysa mükemmel bir iş başardığımızı söyleyebilirim..

Elano ne kadara alındı?

Galatasaray'ın yeni transferi Elano Blumer sarı-kırmızılı kulübe 4 yıllık imza atacak. Doğan Haber Ajansı'nın gece saatlerinde servis ettiği habere göre Galatasaray Elano için Manchester City'e 3 yıl vadeli 7 milyon avro ödeyecek. Elano'nun G.Saray'dan ise yıllık 3 milyon avroya alacağı ifade ediliyor.

30.07.2009

Kaynak : DHA

Lincoln'e boşuna ödediğimiz parayı bu adama vereceğiz daha nolsun.. Arada kalite değil de süreklilik farkından dolayı bence çok büyük bir iş başardık..

arkadaşlar fotoğraf nasıl ekliyoruz foruma.lütfen yardımcı olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt