Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Galatasaray'da !

.

talipleri arasında inter'in de yer aldığı elano'nun galatasaray'ı seçmesinin en büyük nedenin galatasaray'da daha rahat oynayabileceğini düşünmesi ve sarı kırmızılı takımın liderliğini yapabileceği bir takım olarak görmesi ve brezilya milli takımı'nda da sürekli oynamak isteyen yıldız futbolcunun galatasaray'da kendini daha iyi gösterebileceğine inanması olduğu öğrenildi. Transferde tek yetkili olan haldun üstünel'in geç saatlerde sonlardırdığı elano transferinden henüz başkan adnan polat ve teknik direktör rjikaard'ın da haberi olmadığı ifade edildi
.

30.07.2009 04:44 Perşembe #60

f@tih...

Elano gsde.

emre bundan daha iyi en az 1-2 gömlek daha kaliteli kim ki bu adını duymamıştım daha önce iyi olsa milan alırdı

hahahahahaha bu kadar ezik olunur

Cihan Haspolatlılardan,Orhan Aklardan,

Elanolara,Kewell'lara,Baroş'lara

Bravo yönetim

Leo Franco

Uğur - Defans - Servet - H.Balta

M.Topal - Linderoth

Keita - Elano - Arda

Baroş​

Los Galacticos Turkey Şubesi açıldı

innamotoyu unuttun :D

angutlara yuh artık adamlar işlerini güçlerini bırakıp elanomuzun fiyatını, karakterini araştırıyor. hele birisi şeceresini çıkarmış 2001den beri şunları şunları yaptı, adama hayrandım ama galatasarayda olduğu için sevgimi rafa kaldırıyorum demiş:)

geçen sene de kadro iyiydi ama skipbe vardı.. şimdi kadro mükemmel ötesi.. başında KOMUTAN var...

Ya u ElANOMUZUM YAZISI YANLIS olmus, ana sayfada dun medyaspor la dalga geciyorduk city yazacagina united yazmisdiye,demeki heyecanla olur !

GORDUNUZMU ,bir de nerde bu adamin gollerini izleyebiliriz hep ayni goller var bekliyom bir adresse:

bilgisayarımdan yükleyecem yani upload etmedim

Bence bu takimdan beklenmedik isimler yollanabilir.O kadar sisti ki kadro...

Gidecegini aklimiza getirmedigimiz isimler de aralarinda olacak gibi geliyor bana.

Ya ELANO fransa ,basininda ,adamlar diyor MILAN ve INTER istiyordu vs...

HALDUN BABA SEN BIZIM HER SEYIMIZSIN

bIRDE MARATON DA DIYOR TARAFTAR FORMAYA HALDUN yazcakmis ,kesin bizim foruma bakiyolar!

Gidecekler belli;

Volkan Yaman,

Mehmet Güven,

Sabri Sarıoğlu (keşke)

Nonda,

Aydın,

Yaser..

Gidecekler belli;

Volkan Yaman,

Mehmet Güven,

Sabri Sarıoğlu (keşke)

Nonda,

Aydın,

Yaser..

Elano'nun futbolculuğunu kimse tartışamaz. Ne bir Lincoln, ne de bir Aurelio'dur. Ama Elano'da ikisinden de yeterince var. Hem golcü-yaratıcı, hem de koşan-mücadeleci bir adam. Penaltıları efsane zaten. Çok iyi olmasa da frikikleri de etkili. Bunun dışında pas yüzdesi yüksek, uzun topları ve arapasları atabilen, uzaktan iyi vuran bir oyuncu. Saha içinde ve saha dışında disiplinli, güler yüzlü.

Bunların yanında eksi yönleri de var tabii. Kimse mükemmel değildir. ;) Öncelikle kondisyonu biraz düşük. Bunun dışında son senesinde istikrarsız olduğu bir gerçek. Özellikle Mark Hughes ile yaşadığı sorunlar sonunda bir ara yedeğe çekildi ve performansı bariz düştü. Ancak sezonun son 10 maçında toparlandı ve takımın neredeyse en iyisiydi.

Kimsenin Türkiye'ye geleceğini düşünmediği, en azından La Liga veya Serie A'ya gideceğini düşündüğü bir zamanda geldi. City forumlarında istikrarsızlığına ve yedek kaldığında Mark Hughes'ü basına şikayet etmesine küfür edenler de var, ama herkesin söylediği şey gününde olduğunda onu seyretmenin bir zevk olduğu ve tek başına maç kazandıracak kadar yetenekli olduğu. Mark Hughes olmasaydı Elano takımın beyni olurdu ve şimdi 20 milyon Pound'dan fazla ederdi diyenler de var.

Sonuç olarak komple bir takım oyuncusu aldık. Hayırlı olsun.

biri bizi durdursun artık yavv:d:D hem orta sahaya müthiş bi oyuncu kazanmamız hemde ardanın asıl mevkisinde oynayabilecek olması müthiş 2 olay kewell gibi bi alternatifde her türlü elimizde daha ne olsun

mehmet topal satılabilir gbi geliyor bana... çünkü aynı mevkide tobi,ayhan,barış,sarp var..

Yuhh diyorum artık bu Elano'yu da aldık ya :D

Çok yararlı olucağından eminim çok yetenekli bir oyuncu.

Elanonun form durumu nasil acaba , takimla kapma katilmismiydiki, antrenmanlara baslamismiydi ? bide simdi 1 ay oynatmaz frank bunu, kondisyon eksigi fallan var diye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt