Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Galatasaray'da !

Kewell yedek kalıyor, takıma bakın yahu :)

:mad:Hayrimi yok sayamaz kimse,atar golunu,yapar asistini,bana da opucugunu yollar o kadar :m05:

Yok artik Milan Baros lafini da ELANO olarak degistirdim,bu arada transfer nobetinin hakli gururunu yasiyorum,

ustelik 2 saat de ilerideyiz,sabahin 7'de ogrendim,degdi ama,tesekkurler Haldun UstunEL,Adnan BABA!

Elano'nun bizi tercih etmesinin sebebi, Brezilya Milli Takımı'ndan kopmamak için sürekli ilk 11 oynayabileceği ve yeteneklerini gösterebileceği bir takıma gitmek istemesidir, para falan değil. O para zaten hak ettiği ve City'den aldığı bir paraydı. Bu sene Dünya Kupası var ve Elano milli takımında oynamak istiyor. City'de kalsaydı kadroya giremeyebilirdi.

6 Ağustos'ta Haldun Üstüneli tribünlere davet edip üçlü çektirmek farz oldu :)

Haldun Üstünelin biyografisinde eksik var.Evli ve iki çoçuk babası olan Üstünelin 30 milyon kardeşi var.

biri bizi durdursun artık yavv:d:D hem orta sahaya müthiş bi oyuncu kazanmamız hemde ardanın asıl mevkisinde oynayabilecek olması müthiş 2 olay kewell gibi bi alternatifde her türlü elimizde daha ne olsun

Bence Ardayı izlemeye alışık olduğumuz mevkisine geçecek diye çok beklemeyin, yanılmıyorsam Rijkaard Ardanın ortaya alışması konusunda ısrarcı olacaktır, aslında özelliklerine baktığında da buna daha uygun, kanatlar için hızlı adamlarımız var daha faydalı olacak. Orta 3 lüde manyak bir pas trafiği olacak Arda-Elano tadından yenmiyecek yani:D

Bu konuyu toplam 478 kişi okuyor. ( 166 kişi GSCimbom'un kayıtlı üyesi, 312 Morarmış ziyaretçi henüz GSCimbom üyesi değil.)

:m26:

icinde G.Sarayli olan varsa affetsin gayri,bi zahmet uye olun :o

Elano´da‚ Keita´da‚ Arda´da bir Kewell etmez..

Hem yetenek hem karakter olarak Kewell çok farklı bir oyuncu.. Kesinlikle ellerinde bulunan en iyi yabancı.. Kewell´ı yedek bırakma gibi bir saçmalık yaparlar umarım..

:):) bu da kewell yorumu. kaynak; angut.kom

lan çok karizmayız ya:cool: angut com yıkılıo:D herkes itaat ediyo:f68.gif:

:mad:Hayrimi yok sayamaz kimse,atar golunu,yapar asistini,bana da opucugunu yollar o kadar :m05:

Yok artik Milan Baros lafini da ELANO olarak degistirdim,bu arada transfer nobetinin hakli gururunu yasiyorum,

ustelik 2 saat de ilerideyiz,sabahin 7'de ogrendim,degdi ama,tesekkurler Haldun UstunEL,Adnan BABA!

Yok yok hemen sinirlenme:D Rijkaard yok saymaz zaten, asıl yerinde solda banko oynayacaktır, birçok arkadaş Ardayı da oraya yakıştırdığından kafasındaki kadroda Ardayı oraya düşünüyor ama bence Arda orta 3lünün Iniestası olacaktır.

ilk defa bi transfere burun kıvıramıyo kimse :D

Hayırsız olsun yazmazlar mı bir de :D:D İnsana ekstra motivasyon veriyor bu kadar korkulmak yahu :)

müthis zengin oldu kadro sadece bir oyuncu almadik...cok alternatif olustu renktaslar, söyle bi bakin:

kadro 1:

leo

Ugur Stoper Servet Balta

Elano Topal Tobi

Keita Baros Arda Bu takimin yedegi Kewell vay beee

Kadro 2:

leo

Tobi Stoper Servet Balta

Elano Topal Arda

Keita Baros Kewell Bu takimin yedegi Ayhan ....

Kadro 3:

leo

Ugur Stoper Servet Balta

Elano Topal Ayhan

Keita Baros Arda Hem Tobi hem Kewell yedek yuuuuuh

Su kadro hic de fena degil eger transfer yapilmayacak sa:

Leo

Ugur Topal Servet Balta

Elano Tobi Ayhan

Keita Baros Arda

Yorumlarinizi bekliyorum ve sizin görüsünüzü...Tskler yönetim tskler Haldun baba!!!!!!:ka05::ka05::ka05::ka05:

Tebrikler.

Elano transferiniz hayirli olsun.

Galatasaray bu sene cok iyi transferler yapti. Yanliz Elano tam bir 10 numara degil bildigim kadariyla, Mehmet Topuz'un oynadigi mevkiide oynuyordu Manc. City'de..

Hayırlı olsun galatasaray'ımıza yararlı olacaktır arda-kewell-keita-baros-elano hucüm gücüne bakın be.. :D ne kadar bonservis ödemişiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt