Herkese Merhaba... Ben Bir Antu Uyesiyim,Hasta da Fenerbahceliyim... Foruma Elanoyla ilgili yazdigim Yorumu aynen buraya kopyaliyorum...
Yahu kim ne derse desin kardes... Hatta burayi okuyan Galatasaraylilar varsa ben hasta Fenerliyim ama alin bu yazimi kopyalayin kendi sitenize... Helal olsun 10 Numara transfer... Elano hakikaten iyi Futbolcu ve bunu futboldan birazcik anlayan her kes biliyor... Bizim Kadromuz alternatifli ve guclu‚kaliteli bi kadro ama bunun Galatasaray ya da baska bi takimin transferiyle hic bir ilgisi yok... Cok iyi bir transfer yaptilar‚tebrik ediyorum... Turk futbolu adina da buyuk bi transfer... Turkiyeye gelecekler icinde en elit Futbolculari saysan Elano da vardir icinde...
Bu konuyu kapatip baska bi konuya gecmek istiyorum...
Simdi bizim Yonetime sesleniyorum‚sizden tek istegimiz Luganoyu takimda tutmaniz... Sadece Luganoyu istiyoruz‚ne yeni bir transfer ne de bir yildiz... Biz Ruhumuzu istiyoruz... Allahinizi severseniz anlasin su Luganoyla...
Butun Galatasarayli kardeslerimi tebrik ediyorum,harika bir transfer... Lig cok cekismeli olacak... Kaliteli bir Futbolcuyu Lige kazandirdigi icin Galatasaray yonetimni de tebrik ederim...
Yukarida Allah var,dogruya dogru...