Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Galatasaray'da !

İş yerinden bir arkadaşım hemen her sabah benle kafa bulmayı adet haline gitirmişti.Şu güne dek Robinho,Deco,Van Der Vaart,Huntelaar,Nistelrooy vs... bi dünya adamı aldık diye kafa buldu benle.Bu sabahta Elano geldi dedi.Bende bu forumda söyleyemeceğim bir sözle karşılık verdim ona :) Ama adam her zamankinin aksine ısrarlıydı,inandırmak için bir takla atmadığı kalmıştı.Sonunda umutsuz bir şekilde resmi sitemize girdim ve hayatımın sayılı şoklarından birini yaşadım :D İnanılmaz bir sabahtı.İş yerindeki fenerlilerin halini görmeniz lazımdı...

Helal olsun 007 haldun hala rüyada gibiyim :wave:

Kadromu kurayım hemen. :)

--------Leo Franco-------

Uğur Gökhan Servet Hakan

--------Linderoth---------

Keita------Elano------Arda

-----Baros------Kewell----

T.D Frank Rijkaard.

Valla helal olsun yönetim! 2 Sezon Önce Tv'den Seyrettiğimiz Dünya Yıldızları Şimdi Bir Bir Takımımızda! Kim İnanırdı Buna? Hiç Kimse... Çıtayı Yükseltmek Dedikleri Bu Olsa Gerek O Çıta Öyle Bir Yükseldiki Bazıların Bir Taraflarına Batmaya Başladı :p

Yarın C.Ronaldo Galatasaray'da, Messi Galatasaray'da, Henry Galatasaray'da Deseler Hiç Düşünmeden İnanırım.

İnamotolardan, Heinzelerdan, Lukunkulardan

Baros'lara, Kewel'lara, Rijkaardlara, Elanolara Geldik...

Vay Be!

hazır muhabbeti geçmişken özhan canaydına burda yazamayacağm o güzel(!) duygularımızı iletiyoruz!!! :mad::mad: walla şu neşeli günce bile sinir bozuluyor insanın bırakalım bu muhabbetleri direkt elanoya bakalım renktaşlar :m26:

Ulan Turkspor daha Elano yazmasını bilmmiyorsunuz bir de haber yapıyorsunuz :D

33xihci.jpg

ultrAslan Elano'yu karşılayacağını duyurmuş

Yeni transferimiz Elano Blumer 31.07.2009 Cuma günü Saat 16:00’da İstanbul’da olacaktır.

ultrAslan olarak kendimize yakışır bir biçimde yeni transferimiz Elano’yu karşılamak ve diğer transferlerimizde olduğu gibi "Hoş Geldin" demek için 31.07.2009 Cuma günü saat 15:30’da İstanbul Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Terminali’nde buluşacağız.

Vakti olan tüm renktaşlarımızı bu karşılama organizasyonuna davet ediyoruz.

Saygılar

ultrAslan

Oha ya nasıl aldık bu adamı.Fm de bile zor alıyodum :D:D:D:D

arkadaşlatr acaba forvette alırmıyız........

Valla Ayselim bana sabah 6'da mesaj attı dedim noluyor lan :D şaka sandım,ama bu güzel haberi veren bu güzelliğe teşekkür borcumuz vardı!

Teşekkürler Ayselim :D

--------Leo Franco-------

Uğur-transfer-Servet-Hakan

----M.topal---Linderoth----

---------Elano--------

Keita----Baros------Arda

kadromuz bu şekilde olmalı,defansa hızlı bir oyuncu aldıkmı tamamdır,ısrarla sağbek istiyordum ama en azından devre arasına kadar idare edebiliriz.

Birde sağlam bir forvet yedeği lazım genç ve hızlı.

arda ilk 60dk oynar sol tarafı kevgire çevirir,son 30dk kewell onun yerine girer ve işlemi tamamlar;););)

DeMeNTo[R]

Elano gsde.

Niye bu kadar abartıp buraya girip 5 tane yorum yapıyorsunuz?Geçen yılda da aynı şeydi mükemmel 6s ne oldu 5. oldu.Kendimi **** forumunda sandım bir an ne bu ya?Kadrolar yazmalar vay be demeler‚kendinize gelin!!!!!!

angut.com :D

Aralarında realistler de var.

Bana kızacaksınız ama ben tanımıyorum bu adamı. Umarım dediğiniz kadar iyi transferdir.

joeydemaio

Elano gsde.

Hoba Cristian&Santos konusunun mesaj sayisi Elano´nun altinda kaldi... Bu Elano transferini tebrik edelim de biraz abartmisiz sanirim:)...

angut costu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt