Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Galatasaray'da !

İnanılmaz üzgünüm ilk sayfalarda bir arkadaş bu adam takıma sınıf atlatır demiş aynen öyle.offf offf Bu kadrolarıyla anadolu maçlarını kaybetmezler.Yai kafayı yiycem nasıl laırlar para bizdeni onlardamı belli değil.dua edin aurlio ve neilide almasınlar dua edin!

yahu elano kim ben hiç duymadım?

Yahu hadi ben cahilim diyelim

Baros´u duyduö Kewell´ı duydum‚ Nonda´yı duydum.

Elano kim hiç duymadım?

Yok mu bu işte bir gariplik.

Dünya Starı olmuş ben duymamışım demek

:D

abi valla hala şoktayım :D:D:D elanoya düşünsenize,ben bu oyuncuya cidden çok hayrandım.inşallah bizleri şimdi sevindirdiği gibi oynadığı futbolla da sonra sevindirir.

Galatasaray ve diğerleri teorisini kanunlaştıran bir transfer olmasının yanı sıra kendini Cimbom'a denk görme sanrısından bir türlü kurtulamayan kuş familyasını da uyandırması açısından ilave ehemmiyet taşıyan bir hamle.

Biz ligimizin en büyüğüyüz

şampiyonluklarımızla, kupalarımızla, uluslararası başarılarımızla, takımımızla, hocamızla, Haldun'muzla, Başkanımızla şimdiye kadarki en bariz şekliyle eşsiziz denk olmak şöyle dursun yakın olmayı başaran dahi yok...

Tüm taraftarımıza bu duyguyu en derin şekilde yaşatan Adnan Polat yönetimine sonsuz teşekkürler ve saygılar...

Angutlar kudurmuş yine. :D Bir an önce izlemek istiyorum Elanoyu. :)

Kuş beyınlıler işte:Dhayal goruyolar süper transfer

osman tanburacının yorumunu dinleyin süper...dos santos gibi sadece federasyon kupasında oynayan brezilyalı değil bu adam diyo has brezilyalı diyoo :D

yeterrrrrrrrr ulaaaaannnnnnnnnn sabahtan beri forumda nereye baksam elanoda elano yeter artık aldılarsa aldılar bizim akşam macımız var ona konsantre olsak?????

allahımmm yalvarıyorum sana şu netanya gömcürtsün şunlara bu aksam nolur allahımmmmmmmm !!!

bos.gif

:):)

Gökten kemik yağar mı dostlar ? :)

Daha ne denebilir ki?Çok mutluyuz.Emeği geçen başta Haldun Abi olmak üzere herkese çok teşekkürler.

Alın çıldırmış bir fenerli daha

yeterrrrrrrrr ulaaaaannnnnnnnnn sabahtan beri forumda nereye baksam elanoda elano yeter artık aldılarsa aldılar bizim akşam macımız var ona konsantre olsak?????

allahımmm yalvarıyorum sana şu netanya gömcürtsün şunlara bu aksam nolur allahımmmmmmmm !!!

rivayet odur ki eski bir yazıttaki şu sözler de zaten geleceğe işaret etmektedir; "o gün geldiğinde uzun saçlı koruyucu başa geçecek ve gökyüzünden yıldız yağacak; mor renkli bir kasırga tüm dünyayı etkisi altına alacak ve tüm tarlalar bahçeler tarumar olacak"...

"Hiç kimse beni bu forumda 500 kişi olduğuna inandıramaz."

Süleyman Sert

Kuşlara bak 75 sayfa Elano konuşmuşlar ehehe:D

Gerçi konuşmak demeyelim de kıskançlık çekememezlik vs. :D

aldigim son duyumu paylasayim Michael Schumacher bu sezon dan sonra Bize geliyor Formula ekibimize :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Aslansin Haldun baba

rivayet odur ki eski bir yazıttaki şu sözler de zaten geleceğe işaret etmektedir; "o gün geldiğinde uzun saçlı koruyucu başa geçecek ve gökyüzünden yıldız yağacak; mor renkli bir kasırga tüm dünyayı etkisi altına alacak ve tüm tarlalar bahçeler tarumar olacak"...

:happy0025:

elano donestten m.city'e 15m gitmişti bize kaça geldi açıklandımı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt