Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Galatasaray'da !

Ek olarak renkdaşlar,Kewell 60. dk dan sonra değerlendirsek diyorum.Çünkü forvet hattı cambaz:D

Polat yönetimi giderse Haldun Üstünel için yürüyüş falan düzenleyelim.. Bu adamı kaybetmemiz lazım.. :)

Arkadaşlar Galatasaray bomba transfer yapıyor da biz neden yapamıyoruz konu başlığını okuyun.Ben çok eğlendim.Siz de eğlenin.Bazı gerçekleri gören akıllı Fenerliler eleştiri yağmuruna tutuluyor.Başlık muhteşem.

link isteriz

Kewell oyuna 60'dan sonra girdiginde rakip takimi düsünün.
Arkadaşım ARtık Kewell yedek demekten bıkmadınızmı ya Kewell busene ilk 11 oynuyacak sağlam olduğu sürece Rijkaard'ın bile hayran olduğu bir oyuncuya yedek diyip durmayın kewell busene yeni teknik ekible müthiş olacak.Nedir bu kewell'dan istediğiniz ya.

Arkadaşım ARtık Kewell yedek demekten bıkmadınızmı ya Kewell busene ilk 11 oynuyacak sağlam olduğu sürece Rijkaard'ın bile hayran olduğu bir oyuncuya yedek diyip durmayın kewell busene yeni teknik ekible müthiş olacak.Nedir bu kewell'dan istediğiniz ya.

12 kişi mi oynayacağız hocam?

ya hayır kıskançlıktan ne diyeceklerini bilmiyolar çıldırtmışiz basbaya:D hücum fena değil de defansları çok kötü diyolar....özürlüler farkında mısnız? milli takımın yedekleri de dahil tüm savunması bizde:cool:

Böyle harikulade kadroda ortada ayhanı tercih ederim.

Öyle bir kadro olustu ki, gecen sezonun bankolari ve taraftarin sevgilileri tartisilir oldu.Kim oynayacak simdi anlaminda.Yeni sistemimiz de ortaligi biraz karistirdi cünkü tek önliberolu sistem 4-3-3.O yüzden Ayhan´i kenarda biraktim ne yazik ki.

Ayrica bugün Nonda oynamazsa bilin ki satilacak ya da bedavaya yollanacak.

Gerci takim kadrosunu da unuttum.Nonda varmiydi bilmiyorum simdi.

Nonda da giderse elimizde 6 yabanci kaliyor.Yani bir forvet transferi daha olabilir.

O transfer de bu capta olursa Baros´u bile yedege yazacagiz:D

Ne mutlu Galatasaray´liyim diyene

Bir hafta önce geleceğini sanmıyorum diye yazı yazmıştım. Dumur olduğum için çok mutluyum. Cimbomuza hayırlı olsun. Defans sıda güçlendirirsek avrupada çok ses getireceğimize inanıyorum.

İş yerinde bi bjk li ve bir fenerli var. Tüm taraftarlar gibi çatlıyorlar... Bugün çok güzel bir gün...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt