Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Elano Galatasaray'da !

Elano joins Galatasary Thursday 30 July 2009

Manchester City have confirmed that Elano has joined Turkish side Galatasary. The Brazilian midfielder decided to move on after falling out of favour with manager Mark Hughes last season.Following his arrival two seasons ago when Sven-Goran Eriksson was in charge, Elano quickly became a fans' favourite with a string of excellent displays.

However his form tailed off in the second half of his debut campaign and he struggled for consistency under Hughes. Elano, 28, scored 18 goals in 80 appearances for City and remains a regular member of the Brazil squad.

https://www.fifa.com/worldfootball/clubfootball/news/newsid=1085768.html#elano+joins+galatasary

Bu Fifa bizim takımın ismini doğru düzgün bilmiyor mu?

hakan unsal ayhan akbin gökmen ozdenak bulent tulun camiamızdan uzaklaştırılması gereken kişiler bunların kuyruk acısı hiç bitmeyecek.

ben cüneyt tanmanı ve tanju çolağıda ekliyorum.. birşey dikkatimi çekti f5 in eski futbolcuları körükörüne takımlarını destekliyorlar iyi eleştiri yapmaya çalışıyorlar ama bizim için tam tersi

aslında birde defansa luganoyu alabilsek varya süper olur bonservisi elinde yıllık 3 milyon euro versek gelir ama hiç sanmıyorum alacağımızı:(

4 sene babalar gibi oynar Lincoln gibi karaktersiz ve bakar değil buna sevindim..

Linderoth sağ bekte kaç kere oynamış, ne kademe bilir ne ters kademe. Sağ bek öyle tak diye gelinip oynanacak birşey değil..

Ligde bu kadroyla şampiyon oluruz, alayına da gideriz kimsenin korkusu olmasın.. Gerets zamanında tek önlbero Saidou'yla nasıl süpürdük ligi hemde o kadroyla.. Böyle de süpürürüz.. Artık hücum yapan, baskın Galatasaray var..

-------------------Leo-------------

Uğur------Emre(Zan)---Servet---Hakan

-----------------Topal-------

-------------Elano------Arda---

---Keita--------------------------Kewell

-------------------Baros--------------

Lig böyle gider.. Avrupa'da duruma göre Kewell - Linderoth değişikliği ve Arda'nın kanada gitme değişikliği olur..

Elan transferi tek başına büyük kadro derinliği kattı. Elano wingerda da oynatabileceğimiz bir oyuncu. Brezilya milli takımında çok maç sağda oynadı..

Ayhan, Linderoth, Barış, Sarp, Serdar Eylik, Nonda gibi yedek oyuncularımız var..

Bizlerin 2 senedir yüzümüzü güldüren yönetimimize teşekkürlerimizi ilettikten sonra artık taraftar olarak bizimde üstümüze düşeni yapmamız gerekiyor arkadaslar

her Galatasaraylı bütçesine uygun olarak mümkün oldugunca alabiliyorsa Forma alamıyorsa kalem, silgi, sakız v.s. lisanslı ürünlerimizden almaya calısalım

ISTEDINIZ FUTBOLCU ISMINI VE TRANSFER YAZIP BOSLUK BIRAKIN HALDUN BABA YAZIP 1905´e YOLLAYIN.ADAM 3G GIBI ANINDA GÖRÜNTÜ. ELANO, ELANO BUDA FENERE VE ALAMAZ DIYEN FENER MEDYASINA KAPAK OLSUN puhahah :)

Youtubeden alıntı :)

kalesinde athletico madrid'in kalesini 5 yıldır koruyan leo franco.

Defansında türk milli takımının iki stoperi servet çetin ve gökhan zan.

Oyun kurucusu brezilya milli takımından elano blumer.

Solda (veya ortada) türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en yetenekli oyuncu arda turan.

Sağda "popito" abdul kader keita veya avustralya futbolunun en büyük yıldızı harry kewell.

Forvette 2004 avrupa şampiyonası gol kralı milan baros.

Ve hepsinden önemlisi teknik direktörü hollanda'nın efsanevi futbolcusu, barcelona'daki devrimin mimarı frank rijkaard. Yardımcısı yine bir hollanda efsanesi johan neeskens.

Rüya gibi. 10 yıl önce bir türk takımının bu kalitede bir kadro kuracağını söyleseler kimse inanmazdı herhalde. Zaman zaman çok eleştirsek de bu takımın vizyonunu tamamen değiştiren adnan polat ve ekibinin önünde saygıyla eğiliyorum.

:063:

ben cüneyt tanmanı ve tanju çolağıda ekliyorum.. birşey dikkatimi çekti f5 in eski futbolcuları körükörüne takımlarını destekliyorlar iyi eleştiri yapmaya çalışıyorlar ama bizim için tam tersi

tanju colagı zaten galatasaraylı saymadıgım için yazmadım ama cuneyt kaptan konusuna tam katılamıyorum.

Bizim yönetiminkide iş mi şimdi.

İşin gücün yoksa git D-smart ın eurofutboluna 200 ver, git digiturk e her ay 50 kagıt bayıl, o hoooo ooooo :D

Benim daha forma almam lazım, Adana da GS store yok. Neyse artık agustus ortasında Ankaraya gidicem, orda bakıcaz forma işine. Ufff kara kara hesaplar yapmaya basladım , en az 1000 kagıt gidecek bu işe. Yapılırmı bunca çile be Haldun Abi! Yazık değil mi bu taraftara :D:D:D:D

GS Store dan mor forma alsam , arkasına "IN HALDUN WE TRUST" yazarlar mı ?

İstediğini yazarlar.

Bir kere Galatasaraylılar Fenerium'dan aldıkları bir formanın arkasına N.K.F.V.A.S. bile yazdırmışlardı. Hemde Fenerium tarafından yazılmıştı. :)

İşte bende ardanın ortasahadaki mayasının tutmayacağını düşünüyorum:confused:

dolayısıyla yine kanada gececektir birde herkes ardayı inesta ile kıyaslıyor ama arda inestanın çeyreği kadar bile koşamıyor ve ortasahada oynuyamaz özeliklede avrupada.

Arda takımın en çok koşanları arasındadır her zaman. İstatistiki bilgi. En çok koşan adam seçilmişliği de vardır. Hücuma çıkmayan Hakan baltayla beraber tüm sol tarafı idare etmesi, arada sağ kanada ve ortaya yardım etmesi için koşması gerekenden daha az koşması gerekeceği bir mevkii şu an oynadığı.

Bizlerin 2 senedir yüzümüzü güldüren yönetimimize teşekkürlerimizi ilettikten sonra artık taraftar olarak bizimde üstümüze düşeni yapmamız gerekiyor arkadaslar

her Galatasaraylı bütçesine uygun olarak mümkün oldugunca alabiliyorsa Forma alamıyorsa kalem, silgi, sakız v.s. lisanslı ürünlerimizden almaya calısalım

:D:D sakız cok iimis :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt