Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Elano Galatasaray'da !

Biz sevinirken, City taraftarlari hüzün yasiyor, iste onlardan yorumlar:

I'm very disappointed. Elano was one of our most talented players. I was looking forward to seeing how he would do alongside our new signings.

I loved elano and i still do. will be keeping an eye on his career from here on in. Atleast he gets to play CL before the rest of the city squad.

Damn, really liked Blumer in a city shirt, shame but if he isn't going to be happy in the bit part role what can you do? I just feel he had so much more to offer and in a team of quality players it would have brought out the best in his game.

Gercekten yorumlar süper :

"galatasaray evinin direğidir haldun üstünel. allah haldun üstünel'i başımızdan eksik etmesin diyoruz."

"türk futbol basınının en sevmediği adam.

yazık ya, koskoca medya bu kadar ayakta uyutulur mu? "

"alaaddin'in lambasındaki cin'dir. dile benden ne dilersen diye bile sormaz. sana isteyeceğin şeyin daha iyisini sessizce getirir."

"elano blumer transferiyle bütün galatasaray camiasını fanatizmin zirvesinde seri orgazmlara gerk eylemiş yöneticidir. "

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

İşte, bazıları çaresizliğin göstergesi olan ve Elano için yapılan yorumlardan bazıları...

Alırlar alırlar...Ama ancak kramponunu alırlar...

Elano mor formayı görünce anlaşmayı reddetmiş

Oha G.Saraylı bir arkadaşım az önce msn'den bir site gönderdi, Elano G.Saray'da diyolar. Arkadaşım cok sağlam site diyor. Offfffff inşallah olmaz!

Geçmiş olsun Elano G.Saray'da!

Az önce resmileşti! Maalesef aldılar. Arda, Kewel, Baros, Elano, Keita, Aydın.. Hangi biri oynayacak? Manchester City'e döndüler.

Tek kelimeyle olağanüstü bir transfer. TV izliyordum şimdi açtım foruma girdim karşımda Elano Cimbom'da. Uyku filan kalmadı.

Galatasaray'dan Arda'yı değil de Haldun'u istemek lazım...

(Forum'da açılan 'Elano ve GS' topic i için) Rezil olduk! Silin şu topic'i....

Maşallah! Bombayı patlatan patlatana... Ama nedense sadece yazılanlarla kalıyor bu bombalar! İcraat denen bir şey yok!

Alıntı:webaslan.com

Haldun Üstünel forması istiyorum!!!!

İkna kabiliyeti Allah ın kullarına bahşettiği en büyük nimetlerden biridir.Bence Haldun Üstünel bir Hatip tir;)

Ben kız olsam ilk Haldun'a :D:D:D:D.......................... Recep İvedik güzel bir filmdi :D:D.

Tamam ya konu iğrençleşmeeye başladı :D:D.

Ben kız olsam ilk Haldun'a :D:D:D:D.......................... Recep İvedik güzel bir filmdi :D:D.

Tamam ya konu iğrençleşmeeye başladı :D:D.

:ka25:Eee ama yalanda değil hani:DForumdaki birçok renktaş içlerinden me tooo diye bağırıyorlar sonuçta:DBunu hissetmek çok zor birşey olmasa gerek:ka25:

Öğrenciyim ben de 1 forma alırım diyodum ama bu transferden sonra morun yanına beyaz mı parçalı mı alsam diye düşünüyorum. :D

Rijkaard formaları ve Haldun Üstünel formaları hazırlasınlar!!!

Bence Haldun Üstünel üniversitelerde seminer vermesi gerekiyor!Yeni nesil gençlerin buna ihtiyacı var;)

Cevap: # Elano Galatasaray'da !

Arkadaşlar Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarı arasındakı kalite farkı bariz belli.Antu forumda hiç bir eleştiriye izin verilmiyor,hemen atlıyorlar.Bu forumda takımda gördüğümüz eksikleri,saygı çerçevesinde konuşuyoruz.Takımını seversin o ayrı konu ama yeri geldiğinde eleştirmeyi öğrenmek lazım.Ayrıca diğer takımların transferleri için Antu forumda ayrı bir başlık açılıp,bir ay önce göklere çıkardıkları adamı, şimdi yerin dibine sokuyorlar.Tabiki bizim forumda da göndermeler oluyor arada ama rakip takımı bu kadar küçük düşürücü laflar edilmiyor.Böyle bir takımın taraftarı olmaktan ve böyle bir forumda bulunmaktan gerçekten çok gurur duyuyorum.

Üyelerimizin kalitesinden ;)

Galatasaray daki asalet kimsede yok!Bu her platformda sergilenir!Diğerleri sonradan görmedir;)

Düşünseniz ya forma alımları az olduğu halde bu transferler yapılıyor.

Birde gelirleimiz iyi olsa kimler alınacak...

Aman Allahım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt