Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Elano Galatasaray'da !

21.06.2007 20:56 Perşembe

bize ne dostum yaw.... Bu adam 6s nin sonu olacak. Ahanda şuraya yazıyorum

Lincoln geldiğinde antu.com'dan birisi yazmış bunu adam pek ileri görüşlüymüş. :)

Aydin bu performansiyla bu takimda kaliyorsa gitsin allahina sukur etsin ya bence kalmasin zaten,Elanoya 7 numara harika olur.........

Forum dakiler bilirler keita transferi olduğu gün garanti bankasının mülakatına gidecektim.Bu günde başka bir firmaya gittim mülakata. daha yeni geldim ve şok oldum . Bu seferde tutturamadım.

Steven Reid

Kevin Nolan

Joey Barton

Danny Guthrie

Julio Arca

Romaric

Ebi Smolarek

D'Agostino

Edgar Barreto

Jurica Vranjes

Michael Bradley

Kim Källström

Lorik Cana

Fernando Menegazzo

Bruno Cheyrou

Lukman Haruna

Edison Méndez

Otman Bakkal

Wijnaldum

Jonathan Alexander de Guzman

Fredy Guarín

Jan Polak

Lucas Rodrigo Biglia

Orlando Engelaar

Rochemback

Pedro Mendes

Jan Simak

Tutturamıyorum çünkü bize geleceğini düşünemediğim adamları alıyoruz. M.C nin kadrosuna 15-20 kere baktım en az ve elononu bize geleceğine ihtimal vermezdim. Hayatımın en mutlu günlerinden biri mülakatta idare eder geçti.Allah yönetimimizden razı olsun bizi gerçeten mutlu ettikleri için

21.06.2007 20:56 Perşembe

bize ne dostum yaw.... Bu adam 6s nin sonu olacak. Ahanda şuraya yazıyorum

Lincoln geldiğinde antu.com'dan birisi yazmış bunu adam pek ileri görüşlüymüş. :)

Bozuk saat bile günde 2 kere doğru gösterirmiş:m26:

Dün antrenman fotoğraflarına baktım.Aydın ın olduğu fotoğraflarda hep kıyıda köşede sırıtarak takip ediyor antrenmanı!Konsantre 0!!!

Elano pis oturdu içlerine, ezikoğlu eziklerin.

Size bir Elano lazımmış.
:f68.gif:

Cevap: # Elano Galatasaray'da !

uludagsozlukte ve eksisozlukte haldun üstünel için girilen entryler okunmaya değer renkdaşlarım... Mesela birisi uludagsozlukte "küçükken annesi kendisini bir ekmek, bir maltepe al diyerek bakkala gönderince bir pide, bir parliament alıp geri döndüğü rivayet edilen insan" şeklinde bir enty girmiş :D :D

Yaptığımız transferlere bakıldığında katılmamak elde değil. Millet neill, aurelio falan beklerken elano geliyor :)

:D:D:D:D:D:ka05:

Bundan sonra bir yerli transfer olur gene!Takas yoluyla;)Yaser,Aydın,Erhan,Mehmet Güven,Aykut,Volkan v.b. futbolcular Gs forması göremez!

vayy beee Elano. helal olsun beeee.müthiş bir transfer yaptik yine tüm camiamiza hayirlı ugurlu olsun.çakma brezilyali alan angutlarada kapak olsun...

Antudan alıntı;

BJK taraftarı olarak bu transferlere sevınıyorum bızım baskanda gorurde belkı rakıplerın sırt reklamları yerıne aldıkları futbolculara kafayı yorar ayrıca antu yonetımını yureklı olmaya cagırıyorum kac gundur burda bjklı abımızın etek gıyerım lafını makaralarla dılıne dolamıslardı sımdıde transferın ılk acıklandıgı saatlerde FENERBARCA adlı uyenın galatasaray elanoyu alsın taksımde soyunurum msjnı gerı yuklesınler nasıl sıldılerse FENERBARCA adlı arkadasıda bır zahmet sahneye alalım taksımde senı beklıyor mıllet soyunman ıcın antuyuda bıraz yureklı olmaya davet edıyorum yuregınız varsa sıldıgınız rezıl yazıları gerı yuklersınız burda babaları yasında adamla dalga gecenlerede slm olsun alın sıze bır meze daha FENERBARCA nıcklı arkadasınızla makaranıza devam edın.

:D :D

FenerBarca angut.com un Admini olacakmış.Son Haberler bu şekilde:DAngut.com çıplaklar kampına dönecek anlaşılan:D:D:D

Gs Store gitmeyen bıldırcınlar gibi ossun:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt