Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Elano Galatasaray'da !

Antudan alıntı;

:D :D

BJK taraftarı olarak bu transferlere sevınıyorum bızım baskanda gorurde belkı rakıplerın sırt reklamları yerıne aldıkları futbolculara kafayı yorar ayrıca antu yonetımını yureklı olmaya cagırıyorum kac gundur burda bjklı abımızın etek gıyerım lafını makaralarla dılıne dolamıslardı sımdıde transferın ılk acıklandıgı saatlerde FENERBARCA adlı uyenın galatasaray elanoyu alsın taksımde soyunurum msjnı gerı yuklesınler nasıl sıldılerse FENERBARCA adlı arkadasıda bır zahmet sahneye alalım taksımde senı beklıyor mıllet soyunman ıcın antuyuda bıraz yureklı olmaya davet edıyorum yuregınız varsa sıldıgınız rezıl yazıları gerı yuklersınız burda babaları yasında adamla dalga gecenlerede slm olsun alın sıze bır meze daha FENERBARCA nıcklı arkadasınızla makaranıza devam edın.

Geçen gün mor forma olayındab sonra antu ya girdim çok basit bir site. Fenerbahçe nin internet ortamında ki en büyük forum sitesinin antu olması çok acı

Elano gelmeden önce antu : Elano çok iyi oyuncu GS alamaz

Elano geldikten sonra antu : Elano GS da hiç bişey yapamaz .

:asd:

FenerBarca;Taksim seni bekler:D

F5 tv de üst yazı geçti,FenerBarca nickli taraftarımız yokini ile Taksim e gitmek için yola koyuldu diye:D

Acaba bu 184 ziyaretçi arasında FENERBARCA varmıdur? :D

''Kim demiş karıköy'de d.zülmez fener, Babanız Elano Blumer !''

Beyler artık sinerji yaratmamız gerek maça 1.5 saat kaldı Elano geldi fakat önümüzde kritik maç var!

Biz Rio karnavallarının yıldızını değil,Maracana nın yıldızını aldık;):D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt