Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Elano Galatasaray'da !

keita taktiğini kullanabilir haldun üstünel gizlice kaçırabilir florya'ya,bazen hak vermek gerekiyor yöneticiye tamam taraftarız yakından görmek bağrımıza basmak istiyoruz fakat,lincoln olayı gibi adam bizi çantada keklik sandı ve olanlar oldu bırakalım sahada oynasın ve performansıyla sevelim onu!

:007::005:

yarın 16.00 da Elano taraftar görecek :D

Keita taktiğini kullanabilir Haldun Üstünel gizlice kaçırabilir Florya'ya,bazen hak vermek gerekiyor yöneticiye tamam taraftarız yakından görmek bağrımıza basmak istiyoruz fakat,Lincoln olayı gibi adam bizi çantada keklik sandı ve olanlar oldu bırakalım sahada oynasın ve performansıyla sevelim onu!

Keita'da bu tehlike vardı. Şımarma potansiyeli olan bir oyuncu Keita ama Elano öyle değil. Brezilya Milli Takımının Almanı Demirkol'un dediği gibi. İş dsiplini olan, karakterli adam.. 4 yıllık kontratını tamamlayıp gideceğini düşünüyorum. 4 yıl boyunca bu adamı alkışlamaya hazır olalım.. :)

4913.png

Kafamdaki 11 :)

ya bu angut.com a bakıyorum adamlar deliriyolar.

Bazılarıda hala kendileride inanmayarak transferi karalamaya çalışıyolar gariban civcivler yem atında sussunlar biraz:D

Adnan başkanın dediği gibi ; "Hayat sürprizlerle dolu Sayın Kırca" :m26:

angut.com'dakier insan değil ki. onların forumuna ben gülmek için giriyorum. hepsi patlak condom mahsülü :D

ya bu angut.com a bakıyorum adamlar deliriyolar.

Bazılarıda hala kendileride inanmayarak transferi karalamaya çalışıyolar gariban civcivler yem atında sussunlar biraz:D

adamlar iyice sıyırdı. 'malzeme vermeyin diğer forumlara' kampanyası başladı orda :asd:

Ya beyler su agutlar ne kadar ilgi duymuslar bizim su ELANOYA 8tas larda oyle adamlarin mac haberi vr altinda gs,elano vs... dolasiyor ya baya buyuk bir is yapmisiz biz oyle boyle deyil cok buyuk!:

-----------Leo Franco------------

--Ugur--Servet--Emre G.--Balta--

---------------Topal-------------

-------Elano--------Arda---------

--Keita---------------Kewelll-----

--------------Baros--------------

Servet top oyuna sokmasini ögrenirse Topal pas yüzdesini gelirtirirse biz bu sene cok can yakariz.

adamlar iyice sıyırdı. 'malzeme vermeyin diğer forumlara' kampanyası başladı orda :asd:

aynen arada post atanlar dior forumlarınıza taşıyorsunuz burda yazılanları farketmiyoruz sanmayın diolar koptum valla tam ezik bunlar:D

bence leo franco

sabri trasnfer servet h balta

m topal

elano linderoth

keita baros arda

-----------Leo Franco------------

--Ugur--Servet--Emre G.--Balta--

---------------Topal-------------

-------Elano--------Arda---------

--Keita---------------Kewelll-----

--------------Baros--------------

Servet top oyuna sokmasini ögrenirse Topal pas yüzdesini gelirtirirse biz bu sene cok can yakariz.

haklısın ama aklımda serdar var kewell yoruluyor diye önce serdar ile başlama ihtimali % 60 bence

baros keita kewell arda elano yu bir arada oynatmak risk olmazmı hammal olarak sadece topal war bi barış lazım 60.dk de kewellı sokucan işi bitircek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt