Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Elano Galatasaray'da !

INANAMIYORUM - BIZ LIGI MAF EDERIZ BU TAKIMLA - Üstünel ne yapiyor ya ... inanilmaz - harika - kelimer yetmiyor

Şu kadro'da Kewell'ı kesenleri anlamakta güçlük çekiyorum,

''Yarım adam, 30 dk oyuncusu'' dediğiniz Kewell, geçen sezon 29 maçta 15 gol attı.

Bu adamı nereye kesiyorsunuz ?

''Tek önlibero faciadır'' demekte akıl karı değil.

Hollanda ekolünde ön libero tektir. Elano - Arda - Kewell - Baros - Keita 5'lisi oynadığında siz zannediyor musunuz ki rakip öyle rahat rahat topla oynayabilecek ?

Galatasaray bu 5 li ile CEBREN VE HİLE İLE çok yüksek yüzdeyle top'a Sahip olacaktır her maç.

+ Rakip bu 5'liyi boş bırakıp nereye 6-7 kişi atağa kalkıyor ? Yavaş kalksın.

Eğer rakip bu 5'liyi boş bırakıp, öyle 6-7 kişi akın ederse, kaptırdıkları topu kaleden çıkarırlar ;)

ELANO , KEWELL, KEITA, ARDA, BAROS... Boru mu arkadaş ? YAZARLAR YAZARLAR...

Rahat olun. ;)
Başka söze gerek yok :ka05:

arda-elano olmayacak bir ikili değil; hollanda sneijder-vaart, barcelona xavi-iniesta ikilisiyle oynuyor.

elano eğer lincoln ya da alex tipi bir oyucnu olsa eyvallah.

ama elano hücuma kadar olmasada defansa da yardım eden, koşan, fiziği diri, iki yönlü bir oyuncu.

renkdaslar eger stoper alinmayacaksa topal stopere gecebilir ön libero yu doldururuz bi sekilde ayhan var tobi var sizin görüsünüz ne dir....tabi saglam bi tobi

zan veya emre g. den bin kat iyidir

Topaldan önce Hakan banta var.

Ben hic dusunmeden Gokhanin yerine stoperde oynatirim Baltayi.

Hem geriden oyun kurma kapasitesi var hem gecen sene stoperde baya iyi performans sergiledigini degördük.

Yabanci stoper istiyorum-bekliyorum, olmazsa Hakan baltayi kesinlikle stoperde görmek istiyorum.

Normalde Emre gungoru koyardim Servetin yanina ama ondan artik umidimi kestim, aynisi linderoth icinde gecerli.

''Yarım adam, 30 dk oyuncusu'' dediğiniz Kewell, geçen sezon 29 maçta 15 gol attı.

Hollanda ekolünde ön libero tektir. Elano - Arda - Kewell - Baros - Keita 5'lisi oynadığında siz zannediyor musunuz ki rakip öyle rahat rahat topla oynayabilecek ?

Galatasaray bu 5 li ile CEBREN VE HİLE İLE çok yüksek yüzdeyle top'a Sahip olacaktır her maç.

Eğer rakip bu 5'liyi boş bırakıp, öyle 6-7 kişi akın ederse, kaptırdıkları topu kaleden çıkarırlar ;)

Rahat olun. ;)

Bu sözleri bu forumda birinden duydum ya sonun rahat bir nefes aldım renkdaş.

:cay:

Elano'ya müthiş uyan bir melodi var, ama bulmanız çok zor :D

Captain Tsubasa - Flamengo mp3. :D

Rahat olun. ;)

Kesilmesine gerek yok..Ama 70 den sonra bitiyor kewell yerine serdar alınsa fena mı olur?

Rahat olun. ;)

2 gün düsünsem daha güzel yazamazdim, eyvallah gardas. Katilmamak elde degil.

Kewelle gelince tabiki yedek kalabilir eger iyi performans sergilemiyorsa ama bu sezon onu daha sahada pek görmedik.

Kanimca Kewell bu sezon gecen sezonki den daha iyi oynar ve böylece ilk 11 deki yerini alir.

angut.com daki angutlar birbirine girmiş ya resmen alt üst ettik adamları aşkolsun haldun abi :2aloh1:

Tek ön liberoyla çıkmamız normaldir zaten karşımızda her maç Real Madrid yok ya! Çift ön libero takımın hücum gücüne -1 demektir. Türkiye liginde bu kadroya kafa tutacak kadro var mı?

Tek ön libero yeter zaten 4 defans var önünde 1 ön libero 5 kişi defansif oynayacak ayrıca Arda Turan defansa gayet güzel yardım ediyor ki Elano'da edecek Elano Lincoln'e benzemez defansif özellikleri olmasa ne Premier Lig'de ne de Brezilya Milli takımında barındırmazlar adamı...

Ayrıca en iyi savunma hücumdur çok gol ye ama çok gol at..

kewell kesildiği zaman arda geçer oraya orta sahaya tobi, ayhan ya da barış girer dinamizm katar takıma ya da serdar girer direk kewell'ın yerine.

ama bu sistemde forvetlerin çok fazla geriye gelmesi gerekmiyor, kondisyonunu daha ekonomik kullanacaktır bu sene ve o kesilmeleri daha az görürürz bu sene.

ama kewell bu takımın 11'nde olmalı. elano-arda-kewell-keita-baros + rijkaard ... rüyamda görsem inanmazdım!
:)

Tek ön liberoyla çıkmamız normaldir zaten karşımızda her maç Real Madrid yok ya! Çift ön libero takımın hücum gücüne -1 demektir. Türkiye liginde bu kadroya kafa tutacak kadro var mı?

Yemin ediyorum, Real Madrid'le oynasak bu kadro o uyuşuk kazma Real defansını Kevgire çevirir.

Metzelder = Keita, Heinze = Kewell, Pepe = Baros, Ramos = Arda, Casillas = Elano. (WC 2010 grup ele maçında hatırlayın Arda'nın Ramos'a yaptıklarını ;))

3 yer 5 atarız.

Yemin ediyorum, Real Madrid'le oynasak bu kadro o uyuşuk kazma Real defansını Kevgire çevirir.

Metzelder = Keita, Heinze = Kewell, Pepe = Baros, Ramos = Arda, Casillas = Elano. (WC 2010 grup ele maçında hatırlayın Arda'nın Ramos'a yaptıklarını ;))

3 yer 5 atarız.

Kadromuz çok iyi oldu gerçekten bir otursa taşlar yerine UEFA'da güzel birşeyler yaparız. Bu arada araba Mercedes, şoför koltuğundaki isim müthiş tecrübe bu defa bravo Polat'a acemi birine teslim etmedi direksiyonu. Hatalardan ders çıkardığını görmek güzel.

arkadaşlar bence kadro-taktik fazla tartışmayın teknikdirektörümüz rijkaard dı galiba :rolleyes:

arkanıza yaslanın gs yi izleyin :cool:

eğer defansımız da hücum oyuncularımızın kalitesine yaklaşırsa avrupa'nın sayılı kadrolarından birine sahip oluruz gerçekten!

tabii ki bunu bu sene olsun diye söylemiyorum, 1-2 sene içerisinde yapılamayacak birşey değil.

Tek ön libero yeter zaten 4 defans var önünde 1 ön libero 5 kişi defansif oynayacak ayrıca Arda Turan defansa gayet güzel yardım ediyor ki Elano'da edecek Elano Lincoln'e benzemez defansif özellikleri olmasa ne Premier Lig'de ne de Brezilya Milli takımında barındırmazlar adamı...

Kaldiki Keita da ediyor.

Arda-Elano ve Keita bunlar kesinlikle yeri geldiginde defansa yardimci olan oyuncular.

edit:

https://www.youtube.com/watch?v=BPZM_8eIXG0

bu videoda bile Keita geriden 2 top caliyor, biri gol, ötekini kaciriyor.

Elano'yu Vassel'den dinleyin

Ankaragücü'nün golcüsü Darius Vassell, Manchester City'de beraber oynadıkları Brezilyalı Elano Blumer'in Galatasaray'a transferini değerlendirdi.

Ankaragücü'nün yıldız golcüsü Darius Vassell, Manchester City'de beraber oynadıkları Brezilyalı Elano Blumer'in Galatasaray'a transferini, "Çok iyi bir transfer. Galatasaray, Manchester City'nin en iyi oyuncularından birisini aldı" sözleriyle değerlendirdi.

Galatasaray'ın Manchester City'den transferi Brezilyalı orta saha oyuncusu Elano Blumer'e bir övgü de eski takım arkadaşı Darius Vassell'den geldi. Geçtiğimiz sezon Manchester City'de beraber oynayan ikiliden Ankaragücü'ne transfer olan Darius Vassell, Galatasaray'ın Elano'yu alarak büyük bir transfer yaptığını söyledi.

Elano'nun Türkiye'ye transfer olmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Vassell, "Galatasaray, Manchester City'nin en iyi oyuncularından birisini aldı. Çok iyi bir transfer. Elano, Galatasaray'a büyük katkı yapacak. Elano, çok özel bir futbolcu. Çok yetenekli. İki ayağını da çok iyi kullanır. Hızlı ve kıvraktır. Orta sahada oynamasına rağmen çok iyi bir golcüdür" ifadelerini kullandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt