Elano Galatasaray'da !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Elano Galatasaray'da !

sabah transfermarkt'ta 9.4 milyon euro olarak gösteriliyordu değiştirmişler demek ki.

7 milyon... az para değil belki ama elano kalitesinde bir isim için makul denilebilir halı hazırda cristian'a 7, topuz'a 9 milyon verildiğni de düşünürsek hiçbirşey hatta. :)

sabah transfermarkt'ta 9.4 milyon euro olarak gösteriliyordu değiştirmişler demek ki.

7 milyon... az para değil belki ama elano kalitesinde bir isim için makul denilebilir halı hazırda cristian'a 7, topuz'a 9 milyon verildiğni de düşünürsek hiçbirşey hatta. :)

Bence en az 12 milyon euro bu futbolcu için.Dediğin gibi Topuz o para kadar ediyorsa.Bu hiçbirşey gibi geliyor.

acaba diyorum elano nun alınacagğı çok önceden kesinleştirilmişmiydi..sonucta onun oynadıgı bölgede ayhan vardı.onun gelmesiyle banko oynayamayacak belkide..ve kaptan ayhandı..bu durumda 1.kaptan ayhan olamazdı.bu yuzden arda ya verıldı..insan fikir üretmiyor değil bu konuda.

Evet bende öyle hatirliyorum degistirmisler

deseht bi transfer!!!bu ara bizim kadar akili transfer yapan takim avrupada yok gibi.

tsk 007 Haldun

tsk büyük baskan Don Polat

iste bu benim özledim Galatasaray ve transferler

Neyse ya Lincoln'ü kaybettik ama Lincoln'den kat kat daha iyi bir adam geldi Lincoln'ün hayal edemeyeceği Brezilya Milli takım formasını 34 kere ıslatmış yıldız aldık...

Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.Bakalım havaalanı nasıl olacak kaç yüz kişi gelecek.

İnalnılmaz bi iş başardık ki ben halen inanamıyorum bütün yönetimi tebrik ediyorum...

Antu forumundaki elano başlığına baktımda gerçektende iğrendim fenerlilerden.

Bunlar ya 14-15 yaşında yada bir zeka problemleri var veya benmi iyi değilim bu gece:rolleyes::rolleyes:

antuyu gezerken Bir ara ben bile içimden bu elano kim diye sormaya başladım:eek::eek: o kadar yerin dibine sokmuşlar adamı az kalsın halduna sallamaya başlıyacaktım:confused::confused:

biri şöyle yazmış;bu transfere çok sevindim stopersiz kaldılar.

sanki onlarda puyolla pepe var:D:D

Hiç iyi olmadı bu transfer.Ne güzel vakit geçiriyorduk o gelecek bu gelecek diye; şimdi sıkıntıdan patlıyorum :)

Antu forumundaki elano başlığına baktımda gerçektende iğrendim fenerlilerden.

Bunlar ya 14-15 yaşında yada bir zeka problemleri var veya benmi iyi değilim bu gece:rolleyes::rolleyes:

antuyu gezerken Bir ara ben bile içimden bu elano kim diye sormaya başladım:eek::eek: o kadar yerin dibine sokmuşlar adamı az kalsın halduna sallamaya başlıyacaktım:confused::confused:

biri şöyle yazmış;bu transfere çok sevindim stopersiz kaldılar.

sanki onlarda puyolla pepe var:D:D

Antu'dakilerin çoğu Fenerbahçeliliği anti bjk,anti Galatasaray olarak gören bir profil. zihniyet meselesi

Hiç iyi olmadı bu transfer.Ne güzel vakit geçiriyorduk o gelecek bu gelecek diye; şimdi sıkıntıdan patlıyorum :)

aa olmadı şimdi abi.. :D merak etme daha sezer,ufuk,neill,aurelio yolda :D

1 hafta da aurelio konuşacağız.

sezerin demesine bakılırsa yarın da sezeri konuşacağız.

Transfermarkt'a 7 yaziyor.

Fransizca wikipedia'da, 7 yaziyor. Her neyse, yinede cok para :) Nerden geliyor bu kadar para? Ama taksitlere böldük hep, herhalde Aslantepe'ye güveniyor yönetim.

Ever karistirmisim ManCitye 9.4 gitmis bize 7 ye gelmis mütis bence hic birsey böyle bir oyuncu icin fener cakma brazilyalilari 12 ye aldi ikisini :)

Kredi kartına taksit yapar gibi futbolcu alıyoruz :D

Elano yu tanimiyordum pek.

e Haldun Baskan yaptigina gore mutlaka iyidir ki kuslarin dibi dustu...

en iyisi formalara Haldun ustunel yazdirmak..

Ama bi takim zayif halkasi kadar gucludur.. O da Sabri ve Ozellikle Gokhan Zan.

bi de defans istesem! Haldun abimizden cok mu olur...

Bence Kewell mi Zan mi deseler defansa Kewell i koyarim titrek kazma Zan i koymam..

Besiktastayken ne dusunuyorsam hala ayni fikirdeyim bize geldi diye objektiflikten cikmam..

hatirlarsiniz euro 2008 de Mehmet Topal bile stoper mevkini yadirgamazken kendisinin ne kadar tutuk ve titrek oldugunu, ileri cikarken kaptirdigi toplari vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt