Elano Sorunsalı

Cevap: Elano Sorunsalı

semih kardeş pardon ben aslında serhat türke^' cvp verecektim yanlışlıkla senden alıntı yaptım kusu bakma

Mehmet Topal gibi süper yetenek bir adamı yollamak gibi bir hata yapmayacaklardır. 4-3-3'te ondan daha iyi ön libero almak istersek, en az 7-8 milyon € veririz. Bir de kontenjan kaplarlar. Elano ve Kallstrom gibi 2 ofansif orta sahayla yürümez bu işler. Kallström'ün yanına Makoun tarzı bir adam lazım.

Makoun mu? :) Pjaniç deseydin bari.

Arsenal comezleri disinda Serhat'in dediklerine katiliyorum. Elano iyi bir oyuncu fakat abartmayin yetenegini. Yine de ligimizin ve takimimizin genel kalitesinin uzerinde bir oyuncu.

Çömez diyerek geçme. Frank Rijkaard'a göre Fabregas'tan da futbolcu olmazdı ama şimdi Barcelona kapısında yatıyor Arsenal'ın. Aaron Ramsey şimdiden kalitesini göstermeye başladı. Bu sezon bol bol takımda yer alıyor. Müthiş bir zekası var. Yeni Fabregas olacak zaten kendisi. Fabregas satılsa transfer bile istemez Wenger, Ramsey duruyorken.

Fran Merida da oynadığı zaman yeteneklerini gösteriyor. Sahneye çıkma vakti ne zaman gelecek bilmiyorum. Devamlılığı da olmayabilir tabi. Wenger her şeyin en iyisini bilir. Herhalde Fabregas'ı 50 milyon €'ya falan satacak bu yaz. Ramsey ve Ferida'yı da birer basamak yükseltecek.

Ya tamam comez degiller belki de Elano'yla bir tutmam yani onu diyorum

Çömez deyince aklıma geldi rakibi unuttum şuan ama arsenalin oynadığı takımın taraftarları emzikle felan dalga geçiyordu trübünde.. :D

İlginçtirki galibiyet golünü ramsey atmıştı.. :D

Elanoyu tanımasam herifi iniesta filan sancam yahu :)

Aydın ile jesus navası kıyaslıyanda aynı taraftar tipi gerçi

Bakın beyler takımda elanodan kat kat daha yeteekli bi evladımız var ve ADI emre çolak

Biraz fiziğini geliştirsin işte o zaman elano kesik yer

Her tasin altindan cikmasana Arafat

Elanoyu tanımasam herifi iniesta filan sancam yahu :)

Aydın ile jesus navası kıyaslıyanda aynı taraftar tipi gerçi

Bakın beyler takımda elanodan kat kat daha yeteekli bi evladımız var ve ADI emre çolak

Biraz fiziğini geliştirsin işte o zaman elano kesik yer

Bravo size 18 yaşındaki genç oyuncumuzu da Elano'nun kalitesine eş değer tuttunuz helal olsun gerçekten birşey demiyorum size. Ayıptır söylemesi aranızda kan davası felan mı var nedir bu laubali tavırlarınız ? Elano GALATASARAY'ın futbolcusu ya kendinize gelin bu düşmanca tavırlar neye göre gerçekten inanılmaz ya !

Ayrıca bu taraftar Aydın ile Jesus Navas'ı kıyaslamadı. Aydın'dan Jesus Navas olur mu dedi onun gibi olabilir mi dedi, kıyaslama felan alakası yok.

Bravo size 18 yaşındaki genç oyuncumuzu da Elano'nun kalitesine eş değer tuttunuz helal olsun gerçekten birşey demiyorum size. Ayıptır söylemesi aranızda kan davası felan mı var nedir bu laubali tavırlarınız ? Elano GALATASARAY'ın futbolcusu ya kendinize gelin bu düşmanca tavırlar neye göre gerçekten inanılmaz ya !

Ayrıca bu taraftar Aydın ile Jesus Navas'ı kıyaslamadı. Aydın'dan Jesus Navas olur mu dedi onun gibi olabilir mi dedi, kıyaslama felan alakası yok.

Hepsi Hayri Cund yüzünden :asd:

Allah çarpar adamı,el insaf...Yıllar sonra Türkiye'ye tam anlamıyla komple bir orta saha oyuncusu geldi,onuda saçma sapan şeylerle bitirmeye çalışıyoruz...Ufkunuz bu adamın oynadığı futbolu anlamaya yetmeyebilir,herzaman dediğim gibi bu adam bazılarına fazla,bu lige fazla...

Penaltıdan gol atması dışında ben pekbir özelliğini güzelliğini göremiyorum..Yanına şunu alalım bunu alalım diyenlerede açıkçası diyecek birşey bulamıyorum..Elano'yu aldık, oynayacak diye yanına peleyi gulliti falan getirelim.. Maşşallah herkes forumda futbol dahisi..Pes oynuyoruz sanki..AMF'ler,SS'ler,Asdler..Tamam ben futbol cahiliyim de hani ne bileyim İliç vardı bir zamanlar..Yanına adam oynasın diye ne bir transfer yaptık nede bir sistem geliştirdik..İyi oyuncuysan kime nereye gidersen git bunu oynadığında izleyene hissettirirsin..Çevirdiği bir maç varmı Elano'nun hatırlamıyorum..

Gerçi çok fazla Elano'yada takılıp kalmamak lazım.. Bir bu adam kötü değil takımda maşşallah Keitamız,Arda kaptan,orta sahamız kimsede bir gelişme yok.. Olmayan forvetimiz sayesinde bu sorunlar çıkıyor ortaya.. E haliyle Elano'da Sorunsal olmaya devam edecektir..

elano son maclarda bence cok ıyı

Geri
Üst Alt