Elano Sorunsalı

Cevap: Elano Sorunsalı

Elano iyidir, iyi kimse kafaya takmasın. Sorun olmaz! :cool:

Cici Troller hariç tabii!!!!

Don't feed the troll:evilsmile::evilsmile:

troll-web1asd.jpg

troll ne, sorunsal ne ? ekşici misiniz siz??? biz özet geçeriz genelde de.

Elano son maçlarda yerinde işler yaptı.

Serhat : "Wenger herşeyin iyisini bilir" demek komik olmuş. Wenger iyi bir antrenör evet maddi açıdan Arsenal çağ atladı evet ama çok büyük başarıları olmadı o adını öve öve bitiremediğin adamlarla oynattığı yanlış sistem hala eleştiriliyor ki son 3 derbide 1 galibiyet o da eksik Liverpool'a karşı çokta kolay olmadı geçtim kaç kere şampiyon olud onu geçtim bu adamın o efsane kadrosunun elinden UEFA'yı bu takım aldığında Wenger "mööö" lüyordu.

Elano gayet iyi bir ortasahadır yanında iyi pas yapan adamlar olsa ya da iyi bir Ayhan mesela en azından ve önünde komple forvet Baroş gibi o zaman daha çok yararlanırsın. Eksikleri var mı evet hangi oyuncunun yokki ?

Aboouv sen neymissin aga ya

o çağlar kapandı evlat, liseli ergenler sarmış dört bir yanımızı

Penaltıdan gol atması dışında ben pekbir özelliğini güzelliğini göremiyorum..Yanına şunu alalım bunu alalım diyenlerede açıkçası diyecek birşey bulamıyorum..Elano'yu aldık, oynayacak diye yanına peleyi gulliti falan getirelim.. Maşşallah herkes forumda futbol dahisi..Pes oynuyoruz sanki..AMF'ler,SS'ler,Asdler..Tamam ben futbol cahiliyim de hani ne bileyim İliç vardı bir zamanlar..Yanına adam oynasın diye ne bir transfer yaptık nede bir sistem geliştirdik..İyi oyuncuysan kime nereye gidersen git bunu oynadığında izleyene hissettirirsin..Çevirdiği bir maç varmı Elano'nun hatırlamıyorum..

Gerçi çok fazla Elano'yada takılıp kalmamak lazım.. Bir bu adam kötü değil takımda maşşallah Keitamız,Arda kaptan,orta sahamız kimsede bir gelişme yok.. Olmayan forvetimiz sayesinde bu sorunlar çıkıyor ortaya.. E haliyle Elano'da Sorunsal olmaya devam edecektir..

Kardes Elano'nun yanina adam alinmasini istememiz, Elano'nun oyunun degil takimin oyununun iyilesmesi icindir. Elano zaten son maclarda kalitesini ortaya koyuyor. Ama bir tenunla olmaz ortasaha isi. Yaninda Sarp degil kaliteli bir ortasaha olacak ki, takimin da oyunu daha guzel olsun. Ha bir de Antalya macinda spiker Elano'yu defansda top aliken "Surpriz bir adam topu aldi" diye dedi. Yahu ne urprizi. Bu adamlar hala Elano'yu Alex, Lincoln tarzibir ortasaha saniyor. Elano geldiginden beri ben dahil bir cok renktasimizin taraftarimiza Elano'nun farkli tarz oyuncu oldugunu, takim oyuncusu oldugunu anlatmaya calistik. Sukur ki, taraftarimizin cogunlugu artik Elano'nun gercek mevki ve gorevinin farkinda ama, bu basin dedigimiz adamlar hala farkli sey hayal ediyorlar. Bu bir tur Terry alip oyun kurucusu oynatmak gibi bir sey.

Penaltıdan gol atması dışında ben pekbir özelliğini güzelliğini göremiyorum..Yanına şunu alalım bunu alalım diyenlerede açıkçası diyecek birşey bulamıyorum..Elano'yu aldık, oynayacak diye yanına peleyi gulliti falan getirelim.. Maşşallah herkes forumda futbol dahisi..Pes oynuyoruz sanki..AMF'ler,SS'ler,Asdler..Tamam ben futbol cahiliyim de hani ne bileyim İliç vardı bir zamanlar..Yanına adam oynasın diye ne bir transfer yaptık nede bir sistem geliştirdik..İyi oyuncuysan kime nereye gidersen git bunu oynadığında izleyene hissettirirsin..Çevirdiği bir maç varmı Elano'nun hatırlamıyorum..

Gerçi çok fazla Elano'yada takılıp kalmamak lazım.. Bir bu adam kötü değil takımda maşşallah Keitamız,Arda kaptan,orta sahamız kimsede bir gelişme yok.. Olmayan forvetimiz sayesinde bu sorunlar çıkıyor ortaya.. E haliyle Elano'da Sorunsal olmaya devam edecektir..

Kardes Elano'nun yanina adam alinmasini istememiz, Elano'nun oyunun degil takimin oyununun iyilesmesi icindir. Elano zaten son maclarda kalitesini ortaya koyuyor. Ama bir tek onunla olmaz ortasaha isi. Yaninda Sarp degil kaliteli bir ortasaha olacak ki, takimin da oyunu daha guzel olsun. Ha bir de Antalya macinda spiker Elano'yu defansda top alirken "Surpriz bir adam topu aldi" diye dedi. Yahu ne surprizi. Bu adamlar hala Elano'yu Alex, Lincoln tarzi bir ortasaha saniyor. Elano geldiginden beri ben dahil bir cok renktasimizin taraftarimiza Elano'nun farkli tarz oyuncu oldugunu, defansa yonelik ve takim oyuncusu oldugunu anlatmaya calistik. Sukur ki, taraftarimizin cogunlugu artik Elano'nun gercek mevki ve gorevinin farkinda ama, bu basin dedigimiz adamlar hala farkli sey hayal ediyorlar. Bu bir tur Terry alip oyun kurucusu oynatmak gibi bir sey.

---TOPAL---

CAHILL-ELANO

seneye söyle bir orta saha döktürür

Elano tek başına maçı alıp götürecek tarzda bir oyuncu değildir.Elano tam bir takım oyuncusudur.Yanında oynayacağı oyuncular çok önemlidir.Eğer yanında oynayan oyuncular takım oyununa uygun oyuncular olursa ( topun takımda kalmasını sağlayabilecek,pas yapabilen tarzda oyuncular,Barış,Sarp gibi oyunculardan ziyade Ernst gibi oyunun iki yönünü de oynayan fakat savunma yönü daha ağır basan oyuncular ) Elano bu takımda çok iyi işler yapar.Ayrıca ilk geldiği zamandan çok farklı bir Elano var sahada,mücadele gücünü de artırdı son günlerde,arkadaşlarını da daha iyi tanıdı ve ona göre oynamaya başladı.

Konu Elanoyu sorunsal haline getirenlere açılmış,onlara diyorum ki Elanoyu iyi izleyin..

Kardes Elano'nun yanina adam alinmasini istememiz, Elano'nun oyunun degil takimin oyununun iyilesmesi icindir. Elano zaten son maclarda kalitesini ortaya koyuyor. Ama bir tek onunla olmaz ortasaha isi. Yaninda Sarp degil kaliteli bir ortasaha olacak ki, takimin da oyunu daha guzel olsun. Ha bir de Antalya macinda spiker Elano'yu defansda top alirken "Surpriz bir adam topu aldi" diye dedi. Yahu ne surprizi. Bu adamlar hala Elano'yu Alex, Lincoln tarzi bir ortasaha saniyor. Elano geldiginden beri ben dahil bir cok renktasimizin taraftarimiza Elano'nun farkli tarz oyuncu oldugunu, defansa yonelik ve takim oyuncusu oldugunu anlatmaya calistik. Sukur ki, taraftarimizin cogunlugu artik Elano'nun gercek mevki ve gorevinin farkinda ama, bu basin dedigimiz adamlar hala farkli sey hayal ediyorlar. Bu bir tur Terry alip oyun kurucusu oynatmak gibi bir sey.

Elano en iyi futbolunu forvet arkasıyken oynuyordu hem Shaktar'da, hem Man. City'de. Zaten Elano'nun ne olduğundan haberi vardı bu adamların ve haliyle ön libero falan oynatmaya kalkmıyorlardı. Manchester City'e bak mesela. 4-3-3 veya klasik 4-4-2 oynayacakları için, Elano'nun gitmesine izin verdiler.

Elano en iyi futbolunu forvet arkasıyken oynuyordu hem Shaktar'da, hem Man. City'de. Zaten Elano'nun ne olduğundan haberi vardı bu adamların ve haliyle ön libero falan oynatmaya kalkmıyorlardı. Manchester City'e bak mesela. 4-3-3 veya klasik 4-4-2 oynayacakları için, Elano'nun gitmesine izin verdiler.

Sahtar Lucesku'dan dolayi tam Elano'ya uygun takimdi. Man. City ise oyun sistem falan icin degil, bulduklari parayla daha buyuk yildizlari getirmek icin gonderdiler Elano'yu. Ayrica milli takimda da Elano bir nev oyun kurucu isci gibi oynuyor.

Elano sorun falan değil.Hatta aksine takımda en aklı başında oynayan ve en teknik adamlardan biri.Takımın asıl sorunu gerideki oyuncuların pas özürlü olması.Neill dışında herkes özellikle mental olarak çökmüş durumda.Kimse topu 5 metre sürüp 'verimli' bir pas atamıyor.Aslında Uğur,Emre G.,Caner,Topal bu kadar kazma adamlar değildir ama dediğim gibi mental olarak buraları kaldıramıyorlar.Özgüvenleri çok zayıf.Elano'nun verimli olması kişisel değil tamamen takıma bağlı.Elano'nun tekniğinden,paslarından,şutlarından vs..yararlanabilmek için takımın biraz akması gerekir tabiri caizse.Ama gerideki adamlar pas yapamayınca çok tıkanıyoruz.Bu sadece Elano'nun değil,ilerdeki diğer yetenekli oyuncularımızın da verimini düşürüyor.

gayet iyi oynuyor taraftarın derdi nedir anlayamadım.

her maçta 35metreden çakmasını bekleyemeyiz.

Vallaha hocam ben Shaktar'ta Elano'yu ilk izlediğimde ofansif ön libero gibiydi.

Geri
Üst Alt