Elano Sorunsalı

Cevap: Elano Sorunsalı

Emre Çolak bile Aydını bine katlar. Aydın gününde olunca sahadaki 22 oyuncudan daha iyi oynuyor ama gününde olmayınca ben bile daha iyi oynarım ondan. İstikrarsız, vurdumduymaz biri bu takıma yakışmıyordu iyi ki gönderildi!

Şu anda Barış Özbek'i savunacak durumdayım, Elano'nun performansının yanında. Barış videoları koyup, yanlış şeyler söyletmeyin bana.

YouTube - tiki taka passing game

Elano'nun yanına İniesta tarzı bi adam getirsek ve diğer takım arkadaşlarıda topu ayağından çıkarabilse videoda ki paslaşmaları Ali Sami Yen'de izlemek mümkün olurdu.

Arda nasıl yapıyor asist o zaman? Birisi bana açıklasın şunu ya. Arda'nın 21 asisti var bu yıl. Sadece 4 tanesi Baros'a. Resmen kovduğumuz Aydın Yılmaz'ın 6 asisti varken, bana Elano'nun sadece 5 asisti olmasını nasıl açıklayacaksınız? Aydın'ın asistlerinin hiç biri Baros'a değil.

Çift yönlüymüş, bana ne! Bize sahada hem mücadele edecek, hem skora katkı sağlayacak birisi lazım. Lucho, Lampard, Gerrard, Fabregas, Deco, Juninho. Bu adamlar da 4-3-3'te oynadı. Hem takımlarının en çok koşan, en çok mücadele eden adamlarındandılar; hem skora katkıları çok iyiydi. Bu tür adam bulmak zor olabilir, o zaman mücadele eden oyun kurucu arayacağız. Niko Kranjcar 2.5 milyon £'a transfer olurken, izlemeyeceğiz.

Edit: Şimdi bir daha baktım ve en çok sinirimi bozan bu oldu. Barış Özbek kadar skora katkısı var sadece. Yemin ediyorum ağlayacağım şimdi.

senin elano'yu beğenmemende bizim için önemli değil ya biraz düşünerek yorum yap baroş rakip defansı yoran yıpratan bir adamdı defans baroş gibi bir oyuncuyu kontrol etmeye çalışırken arda boşlukları iyi değerlendiren oyunculara asist yapabilme imkanını buluyordu senin derdin ne ya:rolleyes::rolleyes:

Sanıırm bazı arkadaşlar uykulu yorumlar yapıyor ;) Lincoln Elano --- Alex Elano , Ayhan Elano Hatta Emre Ç. Elano'yu geçtik Aydın Elano mu başladı ... Ya diyecek birşey bulamıyorum hani önceki Lincoln kıyaslamalarına diyecek birşey bulamıyordum çünkü aynı bölgede oynamıyordu... Ama hani onlar yine alakalı bunun yanında... Ne alaka Aydınla Keita'yı Kewell'ı kıyaslasan anlarımda Elano ne alaka ya... Elano'yu beğenmeye bilirsin. birşey diyemem(Ben Beğensemde) Ama Aydın-Elano'yu kıyaslarsan işte o zaman senin futbol bilginden şüphe ederim. Kimse yanlış anlamasın Aydın'ı kötülemek için demiyorum bunları Aydın başka bölge'nin oyuncusu Elano başka bir bölge'nin bu iki oyuncunun kıyası olmaz......

YouTube - tiki taka passing game

Elano'nun yanına İniesta tarzı bi adam getirsek ve diğer takım arkadaşlarıda topu ayağından çıkarabilse videoda ki paslaşmaları Ali Sami Yen'de izlemek mümkün olurdu.

1. Elano

2. ???

3. ???

Bence Mehmet Topal'a olmaz bu is cok az pas hatasi yapan defansiv ve ofansiv yönü güclü olan 2 oyuncu almaliyiz orta sahaya

1. Elano

2. ???

3. ???

Bence Mehmet Topal'a olmaz bu is cok az pas hatasi yapan defansiv ve ofansiv yönü güclü olan 2 oyuncu almaliyiz orta sahaya

Kusura bakma da, o orta sahada ben bile şov yaparım.

Orta sahada 1-2 gibi oynayacağız. Sisteme uygun tek adam var, Mehmet Topal. Diğer 2 adam kim olacak, buna karar vermemiz gerekiyor.

------------Topal------------

-----XXXXX------XXXXX-----

Geri
Üst Alt